Ny hjemmesejr til Barca

Ny hjemmesejr til Barca

Det blev søndag aften til endnu en sejr for Barca i La Liga. Denne gang en “nem” 4-1 sejr over et noget tamt Levante hold der specielt i første halvleg viste sig som skræmmende dårlige.

Luis Enrique valgte endnu én af sine rotationer af startopstillingen hvilket gav pause til Iniesta, Suarez og Alba. Til gengæld blev der masser af spilletid til både Sandro og Munir hvilket også viste sig at være tiltrængt hvis de skal finde et bare nogenlunde niveau som kompetente udskiftningsspillere. Både Sandro og Munir spillede nervøst og til tider helt anonymt.

Det betød at de mere rutinerede kræfter måtte træde til og sikre sejren. Messi med oplæg til Bartra som “nemt” kunne score 1 meter foran mål. Dani Alves var med igen efter en skadespause og var absolut én af banens bedste spiller – hvis ikke den bedste. Neymar gjorde det til 2-0. Messi scorede til 3-1 på straffe – og synes også lige at han efterfølgende ville brænde endnu et straffe !! Men til sidst gjorde Messi skaden god igen ved at score til 4-1 på en typisk Messi scoring på tværs af forsvaret og fladt ind i det lange hjørne.

Gumbau fik spilletid på den defensive midtbane og var anonym i en fase af kampen hvor der hele var afgjort.

Luis Enrique har udtalt at han er tvunget, grundet den tynde spilletrup, til at sætte fart i “udviklingen” af de unge spillere og den proces startede han søndag. Man kan godt være bekymret om det holder mod de lidt bedre hold ? Håber ikke der roteres for meget på udebane og mod de svære hold. Sidste sæson synes jeg at Luis Enrique havde mere held end forstand omkring sin rotation af spillere. Lad nu bare de bedste spille hver gang !!

Ter Stegen var endnu engang indblandet lidt i modstanderens scoring og formåede endnu engang ikke at hold målet rent.

Messi var anfører for første gang i Iniestas fravær.

Endnu engang blev der streamet fodbold i mangel på TV-rettigheder. Bold.dk og Jyllandsposten havde kampen på programmet. God kvalitet indtil der var spillet cirka 70 minutter så var jeg nød til at finde alternativer. Men tak til andre medier for at forsøge at afhjælpe situationen.

Ny hjemmesejr til Barca

Ny hjemmesejr til Barca

 

Ny hjemmesejr til Barca

HUSK GUIDEN TIL FODBOLDREJSE TIL BARCELONA

21-09-2015 10-02-34

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *