Nike Magista Obra – Iniestas fødboldstøvle

Nike Magista Obra – Iniestas fødboldstøvle

Det næste i min lille serie omkring fodboldstøvler ser vi på den fodboldstøvle som Iniesta bruger – støvlen hedder Nike Magista Obra.

Jeg ved at støvlen kan købes her (KLIK) men sikkert også mange andre steder.

 

Nike - Magista Obra

Nike – Magista Obra

 

Beskrivelse af produkter og video:

Nike Magista Obra

Fit. Touch. Traction. Vi kunne tilføje Future. Magista Obra er fremtidens fodboldstøvle, men den er her nu og den er noget du aldrig har oplevet før. Lavet til playmakere som Iniesta og Götze, men leveret til dig, uanset hvor på banen du befinder dig.

Magista Obra er fodboldstøvlen, så får dig til at smile fra første sekund du har den på, for du har aldrig oplevet et fit som denne. Overdelen er lavet i Flyknit, så den er ekstrem fleksibel og har en komfort der er uden sidestykke. Dine fødder går straks i et med støvlen, som var det en sok og ligheden med netop en sok stopper ikke her.

Dynamic Fit Collar er nemlig den del af støvlen, som fortsætter op over ankelen på dine Magista Obra. Forlængelsen af fodboldstøvlen er en af de mest markante ændringer og låser nærmest dine fødder på plads. Dermed følelse det som om fodboldstøvlerne bliver en forlængelse af din krop og dine ben. Man bliver automatisk mere opmærksom på fødderne og interaktionen med fodbolden løftes mærkbart.

Touchet på støvlen er ekstremt tæt i Flyknit overdelen, hvor man har fjernet pløsen, for at du kommer så tæt på bolden som muligt. Hele overdelen er ydermere i ét, for moderne fodboldspillere bruger ikke bare specielle zoner til at kontrollere bolden, men hele foden. Flyknit overdelen er beklædt med Nike Skin og har tilmed en 3D tekstur, som gør, at der er friktion mellem fodboldstøvle og fodbold. Som andre Nike topstøvler er Obra ACC behandlet, så du aldrig mister kontakten til bolden, uanset om det er vådt eller tørt.

Traction og grebet i banen er altafgørende og kreative spillere har brug for at vende og dreje hurtigt.

Tør du vente? Få fingrene i Nike Magista Obra nu og vis dine modstandere at du er fremtiden.

Hvilke støvler bruger Iniesta ?

 

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *