Nike – Hypervenom Phantom II – Neymars fodboldstøvle

Nike – Hypervenom Phantom II – Neymars fodboldstøvle

I serien hvor vi ser på F.C. Barcelonas spillere og deres fodboldstøvler er vi nået til Neymar. Neymar benytter denne seje fodboldstøvle og længere nede kan i se en lille video der viser Neymar prøve støvlen.

Nike - Hypervenom Phantom II - Neymars fodboldstøvle 2015

Nike – Hypervenom Phantom II – Neymars fodboldstøvle 2015

Forhandlerens beskrivelse:

Mens spillere verden over vender tilbage til deres klubber, efter en velfortjent ferie, er det nu tid til at ruste op og få dit game face på! Med den helt nye Lightning Storm Pack, har Nike givet deres fodboldstøvler en gevaldig farvemæssig overhaling, så alle de fire siloer, ligesom du, kan blive klar til sæsonstart. Støvlens farve springer direkte i øjnene og lyser næsten op på banen, og med den nye Lightning Storm Pack kan du for alvor skille dig ud på banen, og vise dig frem for omverdenen.

Hypervenom II er støvlen designet til den fremadstormende offensive spiller, som på banen er vildledende af natur. Det er spilleren der er i stand til at bevæge sig i alle retninger, og spilleren som er i stand til at efterlade sin modstander i støvet.

• Ny generation af den populære Hypervenom
• Til den adrætte og uforudsigelige spiller
• Støvlen bruges af Neymar, Edinson Cavani og Robert Lewandowski

Ny og opdateret NikeSkin overdel Ligesom sin forgænger er den nye Hypervenom Phantom II lavet med en overdel i Nikes revolutionerende NikeSkin, som dog er opdateret fra den tidligere generation. NikeSkin overdelen er bygget op om et to-lags mesh materiale, som imellem sig har en samling af utroligt elastiske fibre. Det betyder, at når du sparker til bolden, så vil fibrene trække sig sammen, så du får en mere dæmpet og polstret fornemmelse. På støvlens snude er der en mikro tekstureret belægning, som sikrer at du får øget friktion og greb i bolden på altafgørende områder af støvlen. Endvidere er Hypervenom Phantom II behandlet med Nikes ACC teknologi, så du aldrig mister grebet i bolden, hvad end du spiller i tørt eller vådt føre.

Maksimal lockdown effekt Da Nike udviklede den nye Hypervenom gik de grundigt til værks. Nikes designere analyserede, i samarbejde med eksperter i biomekanismer, fodens metatarsale knogler og dennes bevægelser. Det Nike fandt ud af var, at lige præcis disse knogler er dit vigtigste redskab når du skal udnytte din fulde bevægelighed. Derfor har Nike implementeret deres Flywire teknologi i overdelen, som er med til at låse foden fast i støvlen, så du får den stabilitet du har brug for. Kablerne er dog strategisk placerede så din første og femte metatarsal får frihed, hvilket sikrer at du ikke mister din naturlige bevægelighed.

Dynamic Fit Collar giver den bedste pasform Den måske mest bemærkelsesværdige tilføjelse til den nye Hypervenom Phantom II er Nikes Dynamic Fit Collar. Den yderst populære ”krave”, som vi også ser på Mercurial Superfly og Magista Obra, giver dig en følelse af, at dine støvler er en naturlig forlængelse af dit ben. Overdelen i NikeSkin fusionerer problemfrit med Dynamic Fit Collar, hvilket resulterer i, at ingen syninger er i direkte kontakt med din fod, så du derved undgår irritation. Endvidere har Nike opdateret støvlens hælkappe, som er lavet med en skæv hælsyning. Denne ændring frigør akillessenen, hvilket tillader dig at bevæge dig med større frihed.

En sål der arbejder i sync med foden Sålen på Hypervenom Phantom II er lavet med én ting in mente; At støvlen skal arbejde sammen med foden. Forfoden er splittet i to, så storetåen kan have kontakt med banen så længe som muligt og mest mulig energi føres ned i græsset, så du kommer hurtigere frem. I forhold til den første generation er sålens nylon sammensætning gjort blødere, hvilket blot øger ”Split-toe” funktionens effektivitet. Derudover er sålen udstyret med to torsionsbarer – én på indersiden til at give hurtig kraftoverførsel fra tå til hæl, samt én på ydersiden af sålen som tilfører ekstra stabilitet.

Vægt: 212 gram.

Dette er en støvle med FG knopper til naturlige græsbaner.

Be the first to comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *