fbpx

Natlampe til børneværelset

Natlampe til børneværelset

Har du overvejet en natlampe til børnenes værelser ? Så læs med her

Det kan både betryggende og hyggeligt med natlamper på børnenes værelse. En Natlampe giver samtidig tilpas meget lys til, at forældre kan se børnene i mørket uden at skulle forstyrre deres nattesøvn. Vi har selv haft glæde af lamper der enten er på batterier eller kan sættes i stikkontakten da disse er nemme at sætte op og nemme at fjerne igen når børnene vokser fra natlampen.

Vi har sådan en skildpadde der kan lave forskellige “stjerner på himlen” i forskellige farver og kombinationer og den kan børnene være glade for i mange år. Fordelen er at den kører på batterier og på grund af at den bruger LED pærer bruger den ikke meget strøm og samtidig slukker den også selv efter et stykke tid. Den er nok mest til at putte børnene og ikke så praktisk hvis man skal se noget om natten.

Man kan finde et stort udvalg af natlamper her til mange forskellige priser (KLIK)

Natlampe til børneværelset

Natlampe til børneværelset

Den nemme og praktiske natlampe

Man kan også vælge den rigtig nemme og praktiske natlampe der bare skal sættes i stikkontakten og som ved hjælp af en sensor selv tænder når det bliver mørkt og slukker igen når det er lyst. Så er der ikke så meget man skal huske på.

Denne type lampe kan findes her (KLIK)

Billig natlampe til børneværelset med sensor

Billig natlampe til børneværelset med sensor

Lyskæder er også populære og efterhånden også meget strømbesparende med LED lys – så man kan sagtens have en kæde hængende uden at det sprænger EL-budgettet helt. Ikea har nogle fine lyskæder som vores ældste datter har på værelset.

Læs også indlægget omkring snottede børn og hvordan man hjælper dem med at sove (KLIK)

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *