Messi er nøglen til Barcas succes

 Messi er nøglen til Barcas succes

Messi er nøglen til Barcas succes

Messi er nøglen til Barcas succes

Uanset hvilke problemer der er kommet frem i pressen mellem Messi og træner Luis Enrique så ser det ud til at disse problemer i øjeblikket er glemt. Verdens bedste fodboldspiller (hvis man spørger i Barcelona) og træneren er forenet på en eller anden måde til gavn for holdet.

Siden Barcas nederlag efter nytår mod Real Sociedad har der været rygter i pressen om at Messi havde forlangt Luis Enrique fyret. Rygter man kun kan gisne om, men jeg tror ikke at det er nogen hemmelighed at Messi har stor magt i Barcelona og ville stadig kunne fremtvinge en trænerfyring hvis han ønskede dette. Unaset hvad så ser det nu ud til at Messi igen har fundet motivationen til at spille og score mål og at eventuelle stridigheder er lagt på hylden. Lige i øjeblikket er han med i næsten alt der giver mål for Barca.

Jeg er overbevist om at tonen mellem Messi og Luis Enrique stadig ikke er den bedste og at der måske er andre årsager til at Messi er vågnet lidt op igen:

Når Cristiano Ronaldo står til uddelesen af prisen som verdens bedste forboldspiller og siger at han vil vinde prisen for 4. gang næste år, så er jeg ganske sikker på at Messi vil gøre alt for at forhindre dette. Hvis Messi skal forblive historisk så skal han forhindre Ronaldo i at vinde for 4. gang og det kan kun gøres på én måde, nemlig at vinde prisen selv.

Messi haler ind på Ronaldo på topscorerlisten, Barca har vundet 8 kampe i streg, er med i Copa del Rey, er med i Champions League, Messi har Neymar i topform ved sin side og Suarez med assists….så der er alle muligheder for igen at vinde prisen som verdens bedste fodboldspiller.

Når Messi spiller godt så følger de andre spillere med på holdet. Pique er kommet lidt igang igen. Alves spiller bedre end han længe har gjort. Alba begynder igen at ligne en spansk landsholdspiller. Det kan mærkes på holdet når Messi er i humør.

Det bliver spændende at følge holdet den næste tid. Der er pres på. Et eneste pointtab og urolighederne i klubben kan blusse op igen !

Et eneste pointtab til Real Madrid kan betyde yderligere håb.

Husk iøvrigt at der er tilbud på Barca trænings udstyr hos Unisport til rigtig gode priser:

http://www.unisport.dk/fodboldtroejer/187-barcelona/

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *