Messi 15.1 – Messis nye fodboldstøvle 2015

Messi 15.1 FG/AG – Messis nye fodboldstøvle 2015

Starter her en lille serie af indlæg hvor vi ser på de forskellige fødboldstøvler som F.C. Barcelonas spillere benytter.

Den første fodboldstøvle i serien er “naturligvis” Messis. Her er Messis nyeste fodboldstøvle og det er sgu da en cool fodboldstøvle !

Af og til kan man finde støvlen på tilbud eller til en billig pris efter der er gået lidt tid.

Adidas Messi 15.1 kan købes her (KLIK) eller klik på billedet.

Messi 15.1

Messi 15.1

 

Her er produktets beskrivelse:

Messi 15.1

Lionel Messi er en levende legende, og er den måske bedste spiller der nogensinde har betrådt en fodboldbane. Med uforglemmelige mål og uforlignelige færdigheder har den argentinske troldmand allerede indprintet sig i fodboldhistorien, og med sine splinternye fodboldstøvler er Messi klar til at skrive endnu et kapitel, i en allerede fantastisk fortælling.

• Ny signaturstøvle til Lionel Messi
• Designet i tæt samarbejde med Messi
• Revolutionerende knopsystem, så du kan bruge dine støvler på naturligt græs og kunstgræs

Smidig overdel giver god boldkontrol
Overdelen på Lionel Messis nye signaturstøvle er bygget efter den argentinske magikers personlige præferencer. Overdelen er fremstillet i læderemulerende mikrofiber, som er et blødt og yderst fleksibelt materiale, der giver dig de bedste egenskaber fra læder og mikrofiber. Derudover er overdelen lavet med en speciel overfladestruktur, som giver et forbedret greb i bolden.
Udvendigt bur låser din fod fast

For at kunne spille og bevæge dig på banens små områder har du brug for at være låst i din støvle. Den unikke “Messi Frame” er en let ramme på ydersiden af støvlen, som er designet til at give dig stabilitet i støvlen. Det specialkonstruerede bur går fra midtfoden om til hælen, og er med til at give lockdown for hele foden, når du strammer snørebåndene til.
En magikers fodaftryk

Messi 15.1 er lavet med en ny og unik ydersål, som er udviklet i tæt samarbejde med Lionel Messi. Sålen er designet til fart og er derfor gjort ekstremt responsiv, så du kan få et eksplosivt afsæt. Sålens specielle udformning er dog også med til at holde din fod stabilt placeret i støvlen. Knopsystemet kombinerer rå fart og snedig manøvredygtighed. Hovedparten af knopperne er triangulære knopper, som aggressivt penetrerer underlaget, så du hurtigt kan accelerere og komme op i fart. Derimod er de to forreste og de to bagerste knopper gjort runde, hvilket sikrer at du hurtigt og sikkert kan manøvrere på selv banens mindste områder.

Dette er en støvle med FG+AG knopper til både naturlige græsbaner og kunstgræsbaner.

Hvilke støvler bruger Messi ?

 

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *