L’Heravi 2013

L’Heravi 2013

Robert Parker giver denne vin 90 point. Endnu engang forstår jeg ikke helt hvorfor ? Måske man ikke skulle lytte så meget efter Parker ? Slet ikke en dårlig vin men måske bare en lidt kedelig vin ?

Vin: L’Heravi 2013
Område: Montsant
Land: Spanien
Drue: Grenache, Syrah og Cariñena
Alkohol: 13,5 % alkohol
Point: 87

Anmeldelse:

Vinen kommer fra et forholdvis, for mig, ukendt område i Spanien; Montsant. Måske bliver der mulighed senere for at gå lidt mere i dybden med dette område ? Men det vil nok kræve at jeg rammer en virkelig god vin derfra før det tager fart.

Det mest interessant for mig ved denne vin var at der var duftnoter af grillkylling. Smagen var ung, kølig og forholdvis frisk og det er en vin som de fleste vil kunne drikke. Måske er jeg blevet lidt for kræsen trods alt for en vin som denne gider jeg ikke sidde og drikke hverken en halv eller hel flaske af en fredag aften.

Fra en anden hjemmeside låner jeg lige denne korte beskrivelse af området:

“Område tæt på Priorat, som også stilmæssigt laver vin som sin storebror, men hvor priserne stadig er til at betale. Der dukker mange interessante vine op fra netop dette distrikt i disse år. Det er de røde vine som dominerer og især på Garnacha druen.” 

Link til vinmager: http://vinyesdengabriel.com/

L'Heravi 2013

L’Heravi 2013


L'Heravi 2013

L’Heravi 2013

 

L'Heravi 2013

L’Heravi 2013

 

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *