Hårde tider i Barca

Hårde tider i Barca

Tja…lidt skuffet over det svigende nederlag til Celta Vigo på 4-1 så fik jeg ikke rigtig skrevet så meget om den kamp. Ganske kort kendte Barca ikke deres besøgstid og viste sig ENDNU engang sindsygt sårbare når modstanderen lægger 100% i kontrafasen ! Er Barcas spillere virkelig efterhånden så arrogante at de kan lade sig overløbe i en kontra af selv de ringeste hold i La Liga ? Det er noget galt !

Og så blev det lørdag og Barca skulle glemme nederlaget ved at spille mod oprykkerne fra Las Palmas. Det blev ikke smukt – faktisk lidt trist. Samme billede som alle andre kampe, Barca med bolden 75% af tiden spillende imod en mur…og umiddelbart nok den dårligste mur set længe. Kampen virkede slut efter ganske kort tid da Messi måtte udgå med hvad der lignede (og viste sig) at være en knæskade…øv….ude i 2 måneder. Knæskader er noget skidt og vi krydser fingre for at det kun bliver to måneder. Titlen som verdens bedste fodboldspiller 2015 er i spil ! Hvis Lewandowski scorer 2 til 5 mål hver kamp resten af året så er han ny kandidat. Ronaldo er gået lidt kold.

Nå, men kampen imod Las Palmas endte 2-1 og var nok et tegn på hvad Barca kan for tiden uden Messi. Det bliver lange 2 måneder fra nu. Suarez reddede Barca ved at være skarp foran kassen – job vel udført ! Neymar scorede fieldgoal på straffespart og nu er det snart Suarez der skal have chancen fra 11 meter pletten.

Hvad lavede Iniesta iøvrigt på bænken hele kampen ? Synes ikke jeg har kunne finde noget omkring skader eller andet der skulle forhindre ham i at spille. Munir soillede igen som en teenager og er meget ringe erstatning for spillere som Messi, Pedro eller Iniesta.

Ter Stegen kunne ikke holde buret rent igen og så frustreret ud da Las Palmas helt meningsløst scorede til 2-1. Bravo er snart tilbage og skal ind i kassen – i det mindste for at give en psykologisk effekt !

Sergi Roberto spillede faktisk en god kamp endnu engang og jeg er ved at være overbevist om at man her har en klasse højreback med fodboldevner der kunne styre et dansk landshold på midten. Men når forsvaret halter som det gør så han han vel også en del af ansvaret ? Men det ser lovende ud.

Neymar er uden hus og bil 🙂 Håber skattesagerne ikke påvirker spillet for meget. Mon Neymar var kronraget symbolsk fordi man har fastfrosset hans værdier i forbindelse med en skattesag i Brasilien.

Er spændt på hvor meget Barca handler ind til Januar ? Eller tager man det roligt ovenpå en fantastisk sidste sæson og venter lidt ? Stod det til mig starter genopbygningen af nyt hold gerne snarest. Der mangler “punch” på midtbanen og stabilitet i forsvaret. Mangler sultne spillere !

Nu gælder der Champions League og kampen imod formstærke Leverkusen – tror ikke 7-1 sejren gentager sig ! Lad os se hvad Messis fravær gør ved de andre spillere – det er trods alt set før at andre tager ansvar. Men lad nu midtbanen bestå af Busquets, Rakitic og Iniesta så vi kan være så offensive som muligt !! Tak !

 

Hårde tider i Barca

27-09-2015 20-42-07

27-09-2015 20-44-31

 

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *