fbpx
fodboldrejse Barcelona fodboldtur billetter

Guide til fodboldtur til Barcelona – Den STØRSTE guide til billetter

Her er din hjælp og inspiration til at komme til Barcelona for at se fodbold !

Velkommen til den mest omfattende guide til dig der skal på fodboldrejse til Barcelona !

Hjælp til at finde fodboldbilletter, finde de rigtige pladser på stadion, finde ud til stadion på bedste måde og mange andre tips og

Hjælp til den perfekte fodboldtur til Barcelona.

Sidst opdateret 19. Februar 2019 – NYT BILLETSYSTEM – SE LÆNGERE NEDE

Baggrund for dette indlæg om fodboldtur til Barcelona

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er stor fan af fodboldklubben F.C. Barcelona og derfor vil der være en del indlæg fremover omkring “Barca” og spansk fodbold.

Jeg har ikke rigtig længere præcist tal på hvor mange gange jeg har set Barca spille på Camp Nou og andre steder – men det er over 30 gange efterhånden.

Jeg har ofte hjulpet venner og bekendte med at arrangere fodboldture til Barcelona samt givet gode råd på diverse hjemmesider.

Nu er tiden til at lave en guide her på morefews.dk som jeg vil forsøge at holde opdateret så den altid er så aktuel som mulig.

God fodboldrejse til Barcelona !

1. Planlægning af fodboldtur til Barcelona

De vigtigste råd til planlægning af en fodboldtur til Barcelona er følgende:

– Der er ALDRIG udsolgt til en kamp.

Selv til hjemmekampe imod Real Madrid kan man få billetter lige op til kampen da der altid frigives billetter af medlemmer med sæsonkort helt frem til kampens start.

Hvis en sæsonkortholder bliver forhindret til kampen så kan de frigive deres billet via et system kaldet “Seient Lliure”

Hvis billetten så sælges i løssalg så får sæsonkortholderen 50% af salgsprisen.

Derfor er der altid billetter. Og dette princip gælder også andre kampe.

Dog kan det være svært til enkelte kampe at finde plads hvor flere kan sidde sammen.

Meget få billeter til kampe mod Real Madrid

Det skal dog siges at der mod Real Madrid er meget få billetter i sidste øjeblik så lige til denne kamp vil det være et sats at tage afsted uden billet.

Forvent at priserne på den “sorte børs” er 3 til 4 gange den officielle pris – men der er altid billetter på den sorte børs også.

Jeg har set Barcelona – Real Madrid (El Clasico) 10 gange nu og har selv købt to gange på den sorte børs (mange år siden) og siden har jeg observeret at der stadig at masser af handel med billetter til præcis kampen mod Real Madrid.

Generelt er billetsalget til denne kamp forbeholdt medlemmer af klubben og først til aller sidst, få dage før kampen, kan ikke-medlemmer købe.

De/den sidste hjemmekamp i sæsonen

Baseret på feedback til dette indlæg vil jeg også lige indskyde en kommentar når det drejer sig om at vælge sæsonens sidste hjemmekamp (typisk i maj).

Hvis Barca ser ud til at blive mester i netop den sidste hjemmekamp så kan det være svært at få billetter.

Hvis mesterskabet er afgjort inden sidste hjemmekamp så er det set at Barca stiller med et B-hold og sender “stjernerne” på ferie.

Så vær opmærksom hvis det er netop den kamp man ønsker at se.

Personligt synes jeg det er bedst at vælge en kamp i enten september/oktober eller april/maj hvor vejret stadig er rigtig godt og hvor byen ikke er fyldt med så mange turister.

September/Oktober vil også være de nemmeste måneder at få billetter da sæsonen lige er gået igang og intet rigtig er afgjort.

[wp_ad_camp_1]

– Vent ALTID med at købe fodboldbilleter indtil ugen før kampen. 

Og gerne endnu tættere på kampen.

Hav is i maven. Som nævnt før så frigives der billetter op til kampen og min erfaring er at der til de fleste kampe (undtagen Real Madrid) frigives op imod 20.000 billetter op til kampen.

Husk at for dem der har sæsonkort er der “hverdag” at besøge Camp Nou og mange gider ikke altid tage afsted.

Andre spekulerer ligefrem i at få sæsonkort finansieret ved bevidst at frigive deres plads til en del kampe og dermed tjene de 50% pr. billet pr. kamp.

Specielt hvis man skal afsted en lille flok og gerne vil sidde sammen får man bedst resultat ved at vente til ugen op til kampen.

Til dem der stadig ikke føler sig sikre på ovennævnte så taler statistikken for mine råd.

I 2017/2018 sæsonen var der cirka 70.000 tilskuere i gennemsnit – det vil sige i gennemsnit 28.500 frie pladser.

Fodboldrejse til barcelona

Køb ALTID fodboldbilletterne via www.fcbarcelona.com. 

Barcelonas hjemmeside er det eneste rigtige sted at købe fcb billetter.

Oplever af og til at møde folk i Barcelona der med glæde kan fortælle at de på Ramblaen har købt billetter til dagens kamp selvom der var udsolgt (ifølge sælgeren)

Når de så derefter møde op på Camp Nou sammen med 65.000 tilskuere og en billet i hånden der var 50% dyrere end den de uden problemer kunne have købt ved stadion eller via Barcas hjemmeside.

Alternativt kan du købe fodboldbilletter når du når frem til Barcelona i enten den officielle FCB butik på Ramblaen eller den på den nord-vestlige hjørne af Plaza Catalunya.

– Kampdato kan rykkes så tag hele weekenden i Barcelona. 

Hvis man ønsker at købe en flybillet til god pris så er det ofte nødvendigt at bestille denne lang tid før at man præcis ved hvornår kampen spilles og derfor mener jeg at man bør tage hele lørdag og hele søndag i Barcelona.

Jeg har oplevet at Barca har spiller lørdag klokken 12.00 og søndag klokken 22.00.

Så jeg vil sige at man er 99% dækket ind hvis man bestiller fly fra fredag til mandag (når der er tale om en weekend kamp).

Champions league er lidt nemmere at planlægge, specielt indledende pulje, da kampene her ikke rykker sig.

Hvis man gerne vil have en fornemmelse af hvornår kampen man vil se skal spilles så kan man evt. se om der er Champions League kampe i ugen før eller efter – spiller Barca CL om onsdagen før hjemmekamp i La Liga så er der stor sandsynlighed for at kampen spilles søndag da spillerne så vil få hvile en ekstra dag – hvis Barca spiller CL om tirsdagen ugen efter en kamp så vil de ganske sikkert spille en lørdag for at kunne hvilefrem til CL kampen.

På samme måde kan man være opmærksom på Copa Del Rey kampe som også kan få indflydelse på hvilken dag en kamp spilles.

Eneste risiko er den ene årlige kamp som hvert hold skal (bør) spille en mandag – den er svært at gardere sig imod.

– Køb din Barca trøje hjemmefra ! 

En del af et besøg på Camp Nou er for mange også et besøg i den efterhånden gigantiske Barca Shop ved stadion.

Jeg plejer at lade det være ved besøget. Priserne i butikken er de dyreste jeg kender til og selv som medlem af klubben, med 5% rabat, så er det stadig billigere at købe trøjerne herhjemme på nettet.

I Barca shoppen ved stadion er der samtidig enormt lang kø før en kamp og man kan blive lige forundret hver gang man går derind hvor sindsygt folk handler ind og hvor mange penge der omsættes for.

Det skal dog siges at der for enkelte vil være noget specielt i præcist at have købt trøjen på Camp Nou.

fodboldrejser Barcelona

2. Køb af fodboldbilletter til F.C. Barcelonas kampe

Som nævnt så købes billetter her:

F.C. BARCELONA TICKETS

Det skulle være ret nemt at gå til da siden er på engelsk. men her er lidt tips til køb af billet og valg af pladser:

OBS ! OBS ! OBS !

19. Februar 2019 : F.C. Barcelona har endnu engang indført nyt billetsystem online.

Det ser ud til at man ikke længere selv kan vælge sin egen plads online, kun sektion man vil sidde.

Til gengæld udlover de garanti for at sidde sammen i nogle sektioner.

Vi opdaterer med mere info hvis systemet forbliver aktivt, da det ændrer en del ved køb af billetter.

Umiddelbart tænker jeg at det er slut med at skulle vente til sidste øjeblik med at købe billetter ? Lige nu ser det ud til at man bare kan bestille det antal billetter man skal bruge.

Nyt system betyder at noget af det der står nedenunder her måske ikke længere er brugbart.

Fodboldrejse Barcelona

– Husk man kan printe billeter selv !

Print din billet ved køb af billetten.

Man få en kopi tilsendt på mail der kan printes. Så slipper du for at skulle afsted til stadion før kampen blot for at hente billetter.

Har oplevet mange der stresset afsted til Camp Nou for at være sikre på at få billetterne og først har kunne slappe af når de var i lommen, det er absolut unødvendigt nu om dage.

Hvis der skulle gå noget galt med mail og selv-print – så kan fodboldbilletterne altid hentes ved Camp Nou før kampen mod fremvisning af kvittering og evt. det kreditkort billetterne er købt med. Så ingen panik.

Tror faktisk også at man kan få sine billeter på sin mobiltelefon og dermed slippe for at printe

– Første og måske sidste gang på Camp Nou ?

Hvis det er første og sidste gang du skal på Camp Nou og du gerne vil sidde perfekt så er pladserne på tribune 1 bag udskiftningsbænken i mine øjne de bedste pladser.

Priserne på billetter på Camp Nou er efter min mening eksploderet de sidste år og derfor er disse pladser bag bænken også blandt de dyreste.

Hvis man vælger den nederste tribune så skal man passe på at man ikke kommer til at bestille de bagerste rækker og dermed kommer ind under tribunen da det ødelægger lidt af oplevelsen.

Man skal kunne sidde “nede” og se op på hele Camp Nou og ikke se op i noget gammelt beton.

Nedenstående er uden garanti men firkanten er et bud på hvor man bør sidde på denne sektion (som er identisk med flere andre) for at undgå at sidde under tribunen:

Camp Nou tribune tip
Camp Nou tribune tip

Hvorfor så vælge disse dyre fodboldbilletter på Camp Nou ?

Man kan følge spillerne tæt når de kommer på banen til opvarmning, man kan følge med i opvarmningen meget tæt på (man kan gå helt ned til “hegnet” ,

Man er tæt på spillerne når de går på banen, man er tæt på spillerne hele kampen, man kan se hele banen og har fuldt overblik,

Man kan se op til præsidenten der sidder lige over én og man kan følge med i hvad der sker på bænken (noget som man ikke rigtig ser på TV).

Når man vælger billetter så kan må se hvordan udsigten fra pladserne cirka er ved at trykke på “3D view” ikonet til højre og på den måde kan man få hjælp til at finde de rigtige pladser.

HUSK stadig (efter min mening) at vælge de forreste 10 til 15 rækker da chancen her er bedste for optimalt udsyn til hele stadion.

Guide til fodboldrejser til Barcelona

 

Så kan det se således ud:

 

Tips til fodboldtur til Barcelona

 

OBS ! Nedenstående omkring hvor Messi varmer op er muligvis ikke korrekt længere. Feedback fra venner tyder på at Messi nu varmer op på den anden side af banen.

Hvis man vil tæt på Messi og studere ham lidt mere nøje og evt. have et billede med ham i baggrunden så varmer han oftest op samme sted:

 

Guide til fodboldtur til Barcelona
Guide til fodboldtur til Barcelona

Flere tips til pladser på Camp Nou

Så sidder man på tribunen bag bænken så har man mulighed for at gå ned i den ende Barca varmer op og komme ganske tæt på spillerne.

Budget-udgaven når man skal vælge billetter, men ønsker at være tæt på det hele, er bag målet i samme ende Barca varmer op (nederste lige bag målet)

– her kan man også komme tæt på opvarmning, få stemningen fra de få “rigtige” Barca fans med flag og sang og komme tæt på spillet når bolden er i den ende.

Jeg har bemærket på det seneste (2016) at Barcas mere livlige og syngende fans er flyttet ned i den anden ende af stadion og de står således IKKE længere i samme ende som Barcelona varmer op.

Så hvis man vil stå hvor der bliver sunget sange og hvor stemningen er bedst så skal man ned for i den anden ende af stadion.

En læser (Ronni) er kommet med dette input fra Oktober 2018 hvis man gerne vil stå ved de højlydte fans:

….. generelt anbefale at man får billetter på Gol Nord række 2-9 nederst mulige sektion og så over mod “Tribuna” langsiden. Hardcore fansene er inddelt i forskellige grupperinger og jeg må sige at dem der står over mod langsiden Tribuna er mere højtrystet end dem over mod langsiden “Lateral”.

Eneste ulempe er når spillet foregår i den anden ende hvor det kan være svært at fange detaljerne.

Men jeg synes det er godt alternativt og meget bedre pris. Jeg sidder ofte her og ser kampene.

Det er først de seneste år at disse billetter har været til salg og jeg synes det er godt alternativ.

Få opvarmningen med

Opvarmning starter 30 minutter før kampen starter.

Ikke nogen grund til at gå ind på stadion 2 timer før – der er tomt og det bliver lidt kedelig selvom det er Camp Nou.

Det kan iøvrigt sagtens lade sig gøre at bytte plads med andre på stadion så man kan godt satse lidt og købe billetter meget tæt på hinanden og så bytte pladser med andre.

De fleste vil gerne bytte til den “bedste” plads.

Vil lige nævne at der serveres alkohol fri øl på Camp Nou og at deres burger faktisk er ganske okay men også meget simpel.

Køb en sportsavis dagen efter kampen som souvenir (SPORT eller Mundodeportivo) og sæt forsiden op i ramme med billetten 🙂 og samtidig har man alle kampfacts og en masse gode billeder. Prisen er lige nu 1 Euro for en avis.

Hvordan finder jeg 2 pladser sammen på Camp Nou ?

Hvis man skal 2 personer afsted og der bare ikke rigtig er pladser at finde ved siden af hinanden så overvej disse alternativer.

Det første er der to billetter med 1 person imellem. Her er det det nemmeste i verden at bede om at bytte plads med vedkommende.

Hvordan finder jeg 2 pladser på Camp Nou ?

Det næste eksempel kan også være ganske fint hvor man sidder på “samme” plads på hver sin række. Enten er det fint nok. eller så kan man sikkert igen bytte nemt med dem der sidder omkring, med mindre de også sidder sammen.

Hvordan finder jeg 2 pladser på Camp Nou ?

Guide til fodboldtur til Barcelona

3. Hvordan kommer man til Camp Nou

Bedste måde at komme til Camp Nou er efter min mening med Metro og der er efter min mening 3 stationer man kan stå af ved:

Colblanc (Linie 5)

Maria Christina (Linie 3)

Les Corts (Linie 3)

Linie 3 vil passe de fleste og specielt hvis man har valgt at bo i centrum. Man skal ikke skifte metro undervejs på linie 3 og den stopper ved de “større” steder som Place Espanya, Placa Catalunya, Liceu (på Ramblaen) og Diagonal. Så man er godt dækket ind med denne metro.

Barcelona Metro Linie 3
Barcelona Metro Linie 3

 

Personligt står jeg af ved Les Corts da muligheden her for at finde en øl og noget mad undervejs til stadion er bedst.

De første mange år stod jeg af ved Collblanc der også giver mulighed for at finde nogle steder at spise.

Ved Maria Christina er det yderst sparsomt med mindre man er til Starbucks før en kamp.

HUSK at købe en metrobillet til turen tilbage til byen efter kampen når du ankommer til den metro station hvor du står af før kampen.

Så slipper du for at stå i kø med hundredevis af andre ved automaten når kampen er slut.

Det gør afslutning på kampen og turen hjem langt mere behagelig.

Køb 10-turs kort til Metro

Alternativ køb et 10-turs kort og del med andre – der skal nok være 10 metroture på en weekend i Barcelona.

Regn med at turen fra kampen slutter til centrum tager mindst en time. Der er som regel en del trafik efter kampen og mange fodgængere samt lidt ekstra ventetid i metroen.

Taxi og bus er dårlige alternativer da man ofte hænger i trafikken. Brug hellere metro og vær sikker på at nå frem uden kø.

Et godt alternativ er at leje en cykel og trampe til Camp Nou.

På den måde får man set sider af byen man ikke ville have set, mulighed for at stoppe undervejs ved spændende barer og få lidt tapas og ultimativt den hurtigste vej hjem fra stadion – slip for proppet metro og dårlig luft.

Vil iøvrigt lige knytte en kommentar til dem der ønsker at besøge Camp Nou når der ikke er kamp: Prisen er efterhånden 25 euro pr. person for en tur rundt.

Hvis det ikke har interesse at se an masse pokaler, modstandernes omklædningsrum og gå igennem spillertunnellen så bør man overveje om det er pengene værd ?

Camp Nou med publikum til en kamp er alt andet lige noget federe !

Køb en fed guidebog til turen til Barcelona

Når du skal give en tur til fodbold i Barcelona som gave så er det lækkert også at få en god guidebog med så man kan forberede sig.

Jeg synes også det er fedt at have sådan en bog med i flyveren og i tasken til turen rundt i byen.

At rejse til Barcelona for at se fodbold med børn

Jeg får mange henvendelser efterhånden hvor forældre ønsker at tage deres børn med til Barcelona for at se fodbold.

Derfor har jeg sat dette lille ekstra afsnit ind med lidt input baseret på noget af det feedback jeg har fået.

Hvis man rejser med børn så kan det faktisk godt være en god idé at finde et hotel tæt på Camp Nou.

Kampen kan godt slutte meget sent og det tager mindst 1 time efter kampen at komme til centrum.

Med et hotel i nærheden slipper man for at afslutningen på oplevelsen drukner i en lang tur med metro, taxi eller på gåben.

Når børn først har set fodbold og købt nogle Barca-souvenirs så gider de ofte ikke så meget andet i Barcelona.

Voksne elsker Barcelona for den gode mad, tapas, kaffe, drinks m.m. Men hust at mange børn slet ikke gider dette.

4. Overnatning og fly til Barcelona

Er overnatning vigtig for en fodboldrejse til Barcelona ?

Overnatning afhænger jo oftest om man rejser alene, 2 personer eller gruppe.

På grund af det gode metro net så plejer jeg at sige at det ikke er så vigtigt hvor man bor blot man bor i nærheden af en passende metro station.

Så det vil måske være passende at finde hotel i nærheden af Metro Linie 3 – hvilket giver rigtig mange muligheder.

Jeg bruger altid Trivago til at finde en passende overnatning i Barcelona da den tjekker alle booking sider.

[wp_ad_camp_1]

Hvis det skal være billigt

Til budgetturen kan hostelworld.com anbefales.

Når jeg rejser alene bor jeg altid på Hostel og min favorit er Kabul på Placa Reial  http://www.kabul.es

Vær opmærksom på at Kabul har meget unge og ofte festende gæster.

Hotellet har unik placering, er pænt og rent, har gode simple senge, har 4 mands værelser (ideelt for en gruppe på 4) hvor der ikke er så meget trafik om natten, sikkerhedboks med lås (indbygget i nøgle) hvor hele din kuffert bør kunne stå.

Man skal være opmærksom på at man skal medbringe eget håndklæde, at der er bad på “gangen” men altid lækkert med masser af varmt vand og at man ikke kan oplade sin telefon på rummet men at dette foregår i receptionen hvor de har speciel afdeling til dette.

Til dem der er på virkelig lav budget skal de også nævnes at man kan få gratis morgenmad og aftensmad på steder – meget simpelt – men nu er det nævnt. Har aldrig prøvet nogle af delene.

På Kabul kan du få opbevaret din leje-cykel om natten i et aflåst rum så lej en cykel i 24 timer for 10 Euro og se Barcelona på en ny og bedre måde – så tag turen til Camp Nou på en lejet cykel hvis du er frisk på eventyr.

Den ultimative søgning af flybilletter synes jeg man får hos Momondo

Flybillet.dk er gode til at annoncere hvis der kører kampagner hos de forskellige flyselskaber.

HUSK AT SE VORES LISTE MED JULEGAVEØNSKER

5. Mad og drikke

At rejse til Barcelona for at se fodbold er andet end bare fodbold. Barcelona er byder på masser af kulinariske oplevelser og små gemte skatte.

Der findes et utal af gode spisesteder og der er noget for enhver smag og i enhver kvalitet og prisleje.

Først og fremmest er der ingen fodboldtur til Barcelona uden en masse tapas – så for “tapas-nybegyndere” og tapas-elskere så skal man næsten forbi her: http://www.txapelarestaurant.com/ – sid i baren, få en øl, prøv den lille burger og nyd maden og hav tålmodighed med betjeningen 🙂

Hvis man er øl-entusiast og gerne vil have chancen for at prøve noget alternativt spansk øl så er chancen på dette et sted der hedder BierCab: http://biercab.com/en

Hvis man er til et godt glas rødvin og gerne vil afprøve de mere “lokale” rødvine så er der fra tirsdag til fredag åbent på Monvinic.

Monvinic er lækre omgivelser med stort udvalg af vine man kan prøve.

Det er virkeligt et lækkert sted at starte en fredag aften før man skal ud at spise sent.

Ser ud til at de er begyndt at have åbent lørdag også ? men ifølge hjemmesiden er det lidt uklart om det er sandt – men det er god nyhed. http://www.monvinic.com/en

Brug tripadvisor

En anden god ide er at download Tripadvisor “City guide” gratis til mobiltelefon og hente Barcelona informationer ned lokalt på din telefon, så har man altid kort og anmeldelser lige ved hånden uden behov for wifi eller dyr roaming på 3G.

Prøv at lade den guide dig til nærmeste bedste spisested hvis i er i tvivl om hvor i skal spise eller ikke kan tage en beslutning.

Vær opmærksom på at Barcelona også byder på en del Michelin restauranter og at prisen ofte er under det halve af hvad sådan en oplevelse koster i Danmark.

Restauranter som kunne have en stjerne og som jeg godt kan anbefale er Con Gracia og Restaurant Montiel. Her får man tasting menu og vinmenu for omkring 100 Euro med lokale gode spændende vine. Gode oplevelser der.

[wp_ad_camp_1]

Hvis du er i Barcelona når Barca spiller udekamp

Hvis du er i Barcelona og gerne vil se en udekamp på en bar sammen med de lokale, så er her et par bud på steder du kan gå hen:

BAR BRUSI – Llibreteria, 23 Barcelona (Gothic Quarter)

LA TAVERNA DE BARCELONA – Ronda Universitat, 37 Barcelona

CERVESERIA CATALLUNA – Encarnació, 21, Barcelona (Gracia)

Desuden er der masser af irske pubber omkring ramblaen og placa Reial hvor man kan se alt fodbold.

6. Barcelona by night

Hvis man gerne vil gå ud om natten og feste lidt, så kan Barcelona faktisk godt være lidt svær at navigere rundt i – dermed ment at nattelivet er spredt ud over hele byen så tro ikke at man bare kan gå rundt og finde en masse spændende steder.

Mit råd er at lave noget research på nettet og find et sted eller to at gå efter og så hold jer til planen.

Barcelona er efter min mening ikke optimal for en spontan tur ud i nattelivet.

Omkring Placa Reial (hvor Kabul ligger) er der en del irske pubber og i de små gader syd-øst for pladsen er der mange små interessante barer og sågar nogle ret gode diskoteker.

Barcelona har alle former for steder og man kan sågar gå på kæmpe disco om søndagen og der er stadig proppet med mennesker.

Hvis du vil finde mig til en drink efter maden så er jeg på Rubi Bar: Lækre Mojitos til 3,50 Euro og lækket udvalg af gin.

En lille gemt perle synes jeg. Jeg udfordrer dig i at finde den.

Rubi Bar Barcelona
Rubi Bar Barcelona

Andreas Thomsen

280 kommentarer

 • Da vi til den kommende kamp mod Sevilla først lander i Barcelona 45 minutter inden kampstart og allerede har købt og printet billetter.

  Er det så muligt at tage standard håndbagage eller et par stortstasker med på stadion, evt. mulighed for opbevaring i nærheden af stadion?

  • Hej Andreas,

   Det var dælme et godt spørgsmål ! og sikke da et pres der er kommet på jeres tur !

   Det hurtigste jeg er kommet fra fly til centrum med Taxi er 30 min.

   Jeg vil da være i tvivl om i kan nå det hvis i skal vente på kufferter ??

   Og jeg er ganske sikker på at en stor kuffert IKKE kommer ind.

   En lille kuffert med held – men tror ikke på det.

   Der er baggageopbevaring på Sants Stationen (både Metro og tog stopper der)

   https://www.barcelona-tourist-guide.com/en/transport/stations/estacio-sants/left-luggage-sants-station.html

   Jeg ville tage en taxi derhen (Sants estacio) og efterlade baggage og så tage metro til Les corts med grøn Linie 3 og så løbe til stadion.

   vær obs på at der også går et tog fra lufthavnen til Sants estacio, men før i kommer derhen og får købt billet m.m. så går der også tid.

   Hvis andre har fået samme idé så kan i være uheldige at i ikke kan komme af med baggagen, altså hvis alle rum er fyldte. Og så ved jeg ikke lige hvad i gør med det tidspres.

   At smide alt undtagen pas, penge og billetter i en stor kuffert og så bare efterlade den i lufthavnen og hente den senere i mistet baggage ? ved ikke om det er kan gøres smart ?

   Det var mit input du kan lege lidt videre med.

   God kamp. Held og lykke !

   Den sidste halve time af kampen er sikkert også bedst 😉

 • Hej morefews!
  Jeg vil gerne købe to billetter til El clasico på Camp Nou til maj.
  Jeg har allerede købt fly og hotel.
  På den officielle Barca hjemmeside, står der at der kun er VIP billetter til rådighed.
  Ændres dette, når billetterne bliver frigivet fra sæsonkortholdere? Hvor længe inden skal man holde øje, 3-5 uger? Og sidst men ikke mindst, hvad er ca. prisen på en nogenlunde standardbillet med et okay udsyn?

  Tusind tak, for en mega fed artikel.
  Den er virkelig grundig og værdsat.

  På forhånd tak.

  Venlig hilsen
  Jegvan

  • Hej Jegvan,

   Man kan ikke bare sådan købe almindelige billetter til Barca- Real Madrid.

   I forsalg, som de sidste par år har været få dage før kampen, er det først medlemmer af klubben der kan købe og derefter åbnes der for salg af billetter til offentligheden.

   Så dine chancer for at købe 2 billetter til kampen er meget små.

   Det du skal satse på er at der bliver frigivet billetter i sidste øjeblik til kampen og så skal du være klar ved stadion til at købe. Men om du kan få to billetter sammen kan være tvivlsomt.

   officielle priser ligger sikkert mellem 170 euro for de billigste og op til 350 euro for de dyreste. Billetbureauer og sortbørs ganger som regel op 2 til 3 gange på den pris.

  • …men du kan håbe på at Barca stikker af i ligaen og at mesterskabet er afgjort før kampen, så bliver det nemmere at få en billet.

   Men det du skal gøre er at holde øje med billetsalget i ugen op til kampen, kig ind hver dag, flere gange om dagen, for at se om der kommer billetter, og så slå til når der er nogen, uanset pris.

   Husk der er mange der gør det samme, så der skal handles hurtigt 🙂

   Alternativt, når du når frem til Barcelona, skal du møde op ved stadion og stille dig i kø ved billetlugen og bare vente til der bliver frigivet billetter.

   Men sæt ikke forventningerne op til at få to billetter sammen.

 • Tusind tak for feedback.
  Hvad med den sorte børs dernede, er man sikker på at kunne købe sig to billetter der?
  Og hvor osv.
  Pt. er jeg næsten villig til at betale 4000 Per billet, jeg vil bare gerne sikre mig den ikke er falsk.

  Venlig hilsen
  Jegvan

  • Hej Jegvan,

   At sikre sig at en sort børs billet ikke er falsk kan være svært og antal man kan købe ved jeg ikke meget om, Billetter kan efterhånden have forskellige former og udseende. Det sikreste er nok hvis det er et sæsonkort man låner af den der sælger, og at der er samme person som på billedet.

   Der er lang tid til din tur. Afvent og se hvad der sker, du kan først gøre noget de sidste dage før kampen alligevel.

   Måske er ligaen afgjort til den tid ? og så kan du nemmere få en billet gennem almindelig salg ved stadion.

   Skal i nødvendigvis sidde sammen ? er der børn med ?

 • Hej

  Jeg har bestilt rejse og hotel til Barcelona d. 14 marts og vil rigtig gerne opleve kampen Barcelona vs. Chelsea. Jeg har forsøgt at finde billetter til kampen på Barcelonas officielle hjemmeside, men det ser ud til at der kun er VIP-billetter tilbage. Jeg vil derfor gerne høre dig om du ved/tror der bliver frigivet nogle “gode” billetter (billetter der ikke er helt oppe) lige op til kampen, og om det så er billetter uden mulighed for at side sammen?

  Og tak for en super god info-side 🙂

  Venlig hilsen
  Christine

  • Hej Christine, Jeg tror slet ikke billetsalget er sat igang endnu til den kamp. Typisk sker det omkring 14 dage før kampen når det er Champions League – men det er meget svært at sige præcis hvornår de sættes til salg.

   Billetterne udbydes altid til medlemmer først og derefter ikke-medlemmer. Om der bliver udsolgt kan jeg godt være i tvivl om ? men der kommer sikkert mange og det kan måske blive udfordring at finde 2 billetter helt ved siden af hinanden, men måske tæt på hinanden og så bytte lidt plads med andre 🙂

   Husk at der går mange fly til Barcelona fra London og derfor vil der være mange fra Chelsea afsted, og dermed lidt ekstra pres på de ledige billetter. Og Fabregas og Pedro vender “hjem” og der kan give ekstra opmærksomhed på kampen.

   Jeg tænker at i nok skal komme ind til kampen. Hold øje med hjemmesiden om billetsalget, hvis det ikke lykkedes der så tag til stadion og vent ved billetlugen 3 timer før kampen til der bliver frigivet billetter. Altid nogen med sæsonkort der ikke kommer frem, bliver syge m.m.

   • Mange tak for dit svar. Jeg vil prøve at have is i maven, vente og holde øje med om der kommer billetter på Barcas hjemmeside og krydse fingre for vi er heldige 🙂

    Rigtig god weekend!

    Venlig hilsen
    Christine

  • Billetsalget til Chelsea kampen starter imorgen kl. 11, ved ikke om det kun er for medlemmer imorgen ? men det er fra nu og frem til kampen starter du skal holde øje

 • Hej.

  Vi er seks personer, tre voksne og tre børn, som har arrangeret en tur til kampen imod Leganes første weekend i april. Vi har købt flybilletter fra torsdag til tirsdag og har lejet en 7 prs. bil og lejet en lejlighed i Callela. Jeg går ud fra, at vi roligt kan have is i maven og købe billetterne dernede f.eks fredag? Det er jo ikke én af de mest eftertragtede kampe. Vi vil bare gerne give ungerne den oplevelse det er, at komme til fodbold på Camp Nou.

  Men nu til mit spørgsmål: Jeg har ikke rigtig kunnet finde noget om, hvordan det er at køre til og fra kampen i bil… Selvfølgelig ved jeg godt, at trafikken bliver lidt kaotisk til og fra stadion, men er det overhovedet muligt at køre til og parkere i nærheden af stadion? Eller skal man finde et helt andet sted at stille bilen og evt. tage Metroen derhen?

  Tak for en fin blog, hvor man får svar på mange af de ting, man har gået og puslet med oven i hovedet.

  Med venlig hilsen
  Ivan

 • Hej
  Jeg ved du har skrevet det mange gange før på denne super side om Barcelona Kampe. Jeg spørg dog alligevel hvis der er noget jeg har overset. Jeg skal med familien til Barcelona i uge 7 og vil gerne se kampen mod Getafe. Udfra det jeg læser her på siden er det bare at vente og købe billetterne (4 stk) 1 til 2 dag før afrejse 9/2 – printe dem og så bare glæde sig til søndag kl. 16.15.

  • Hej John,

   Ja det er korrekt, køb bare billetterne op til kampen eller ved Stadion før kampen – der vil være masser af billetter.

   Umiddelbart har gennemsnit af tilskuere på Camp Nou været omkring 70.000 denne sæson og der er 98.500 pladser.

   God tur. God kamp.

 • Hej Morefews.

  Vi overvejer en tur til Bárca – Atl. Madrid d 3/4 marts.
  Der er pt ike frigivet biletter til kampen. Tror du det er en kamp der bliver udsolgt til?. Alt Madrid er trods alt nr 2 og godt kørende pt.
  Det er lidt risky at bastille flybilletter og hotel uden man er sikkert på fodboldbilletten (det er trods alt det vigtigste:-))
  mvh ronni

  • Hej Ronni,

   Der er ingen tvivl om at der kommer mange til kampen da den, praktisk talt, afgør sæsonen.

   Men udsolgt bliver der ikke, det er jeg ganske overbevist om.

   Hvor mange skal i afsted ? er der børn med ? Det er lidt afgørende for om jeg mener du skal tage chancen.

   Hvis det ikke er 100% afgørende at sidde ved siden af hinanden, og OK at sidde nogle pladser fra hinanden, så ville jeg ikke være nervøs for at tage afsted.

   Tænker også at det kan lade sig gøre at finde 2 pladser samlet.

   Billetpriserne er så voldsomme efterhånden at mange spaniere ikke vil betale prisen, så tror også at det kan gøre at der vil være fint med billetter.

   …og giv gerne guiden et like på facebook https://www.facebook.com/morefewsblog/

 • Hej, og tak for masser af nyttig info og tips.
  Vi er en stor flok (3 familier så 6 voksne og 6 børn) , der planlægger at tage ned og se kampen mod Valencia pt. sat til d. 15. april og har også booket flybilletterne, så vi er der fredag aften. Men hvad vil din anbefaling være ift. billetterne. Vi vil meget gerne sidde så meget som muligt samlet og have nogle gode pladser, uden at det skal være de aller dyreste pladser. Kan det betale sig at forhøre sig hos nogle af de hoteller, der ligger i nærheden ift. billetter til kampen i forbindelse med at booke overnatning?
  Jeg tænker umiddelbart at vi må købe billetterne på forhånd hjemmefra, da vi er så mange…?
  På forhånd tak.
  Amu

  • Hej Amu,

   Jeg vil ikke mene at det giver nogen fordel, hverken økonomisk eller praktisk, at få hjælp fra hoteller til køb af billetter.

   Jeg vil heller ikke anbefale jer at bo på hoteller tæt ved stadion, da området er ret “kedeligt”.

   Mit råd er at afvente at salget af billetter åbner og så købe selv. Det kan være at billeterne kan/skal købe over flere etaper, da billetter langsomt frigives af sæsonkortholdere.

   I er rigtig mange der skal afsted, og min anbefaling vil være at købe billetter på nederste tribune bag målet (syd)

   på den tribune tager folk ikke deres billetnummer så bogstaveligt, såfremt der ikke er helt udsolgt, og derfor kan man rokere lidt rundt og sidde sammen.

   Jeg har set grupper på 6 personer finde plads ved siden af hinanden selvom de havde “spredte” billetter.

   Bag målet er der god udsigt til stadion, til opvarmningen og man er tæt på banen – og så er billeterne faktisk billige der. Ulempen er at den ene halvleg kan spillet foregå langt fra pladserne. Efter kampen er man også tættere på Metro fra den tribune.

   God tur og god kamp.

   • Tak for hurtigt svar 🙂
    Hvis jeg kigger på billetterne på fcbarcelona.com, så står de til 94 Euro for plads bag målet (South Goal, Nike 1st), men du anbefaler at vente med at købe billetterne til nogle dage før da de vil være meget billigere?
    VH Amu

    • Der er ikke 12 billeter til rådighed på tribunen lige nu. (South Goal Nike 1st)

     Tror ikke billetterne bliver billigere, men det er trods alt næsten halv pris af langsiden. Og næsten samme pris som hvis man skulle sidde helt oppe i skyerne 🙂

     Så det jeg mener med prisen er at jeg synes man får mest “value for money” bag målet på nederste tribune.

     Det er der jeg selv sidder, når jeg er dernede. Det er der skrevet mere om på bloggen.

     Del gerne min guide på facebook så andre kan få gavn.

 • Hej

  Tak for en super side med rigtig mange gode fif:-)
  Vi er 6 voksne og 2 børn som skal ned d 18/3 og se Barcelona spille. Har læst det med is i maven og vente, men der er godt nok ikke mange pladser tilbage, og slet ikke i nærheden af hinanden. Vil du stadig mene, at vi skal vente. Pt kan vi få pladser sammen øverst oppe på langsiden til 100 euro, eller i det ene hjørne under halvtag til 150 euro. Hvad vil du gøre? Jeg ville ikke være så bekymret med pladser, hvis ikke vil havde børn med.

  • Hej Sabine,

   Billetter til kampen bliver frigivet i ugen op til kampen og der vil komme masser af billetter til salg.

   Mit bud er at der vil komme mere end 25.000 billetter til salg løbende og derfor vil jeres udvalg blive betydeligt større.

   Jeg vil ligesom foregående kommentar (Amu Silva) foreslå jer at vente og så købe billetter på nederste tribune bag målet (South Goal Nike 1st)

   Her billetterne fornuftige i prisen, man kan følge opvarmning tæt på, man er tæt på banen og “stjernerne” og man har god udsigt til resten af stadion.

   Oplevelsen bliver ikke den samme hvis i sidder for højt oppe (og det kan også være blæsende og koldt deroppe)

   …og ja, prøv at undgå at komme ind under taget, da det tager lidt af oplevelsen.

   og at finde 8 pladser præcis ved siden af hinanden bliver altid svært men man kan sagtens være lidt kreativ og finde meget tæt på hinanden, måske på forskellige rækker og ofte kan man bytte plads med andre.

   …og giv gerne guiden et like på facebook https://www.facebook.com/morefewsblog/

 • Så er der ved at være panik på; alt er på plads til kampen på søndag undtagen billetterne. Den officielle hjemmeside skifter løbende layout mellem en brugervenlig side med 3D-view og en side, som måske henvender sig mest til medlemmer…

  Er på jagt efter 2-3 billetter ved siden af hinanden – og er faktisk ved at gå lidt i panik…:-)

  • Hej Kim,

   Det er historisk at F.C. Barcelona ikke kan finde et fast layout til deres billetsalg – det skifter meget ofte synes jeg.

   Jeg har oplevet de sidste par år at billetsalget til de “populære” kampe først er åbnet fredag til en søndagskamp, så afvent lige et par dage endnu.

   Men der er ingen grund til panik.

   Hvis du ikke når at købe billetter herhjemme, så køber du bare når du ankommer til Barcelona. Enten kan du købe ved stadion eller også ved den officielle Barcelona-butik på det nordlige hjørne af Plaza Catalunya, hvis det er mere praktisk.

   Der vil blive frigivet billetter hele tiden op til kampen fra sæsonkortholdere der ikke vil se kampen, eller som bliver forhindret.

   Husk at gennemsnit i denne sæson har været 68.000 tilskuere og at der er 98.500 pladser – så det siger en del om lysten til at møde op på stadion for de lokale. Jeg tror også de efterhånden voldsomme priser for at se kampene spiller en rolle. Det er blevet attraktivt at frigive sin sæsonkortplads i systemet og dermed tjene lidt penge på sit sæsonkort.

   Held og lykke med billetkøbet, jeg er sikker på i finder billetter der passer jer. God kamp !

  • Allerede nu er der flere billetter til salg. lige nu har jeg set 3 lige ved siden af hinanden på langsiden bag bænken. Men der kommer flere billetter, men er sikker på at i nok skal finde nogle.

 • Hej Morefews. Jeg har set FC Barcelona 4 gange med sønnike inden for de sidste 2 år og hver eneste gang har der været 3D view fra de valgte pladser, som fungerer virkelig godt. I november i silende regn sad vi overdækket mens 3 rækker foran “tissede” det ned på tilskuerne. Jeg er lige nu ved at tjekke billetter mod Atletico og nu er der ikke længere 3D view. Har du nogen viden om det er fjernet eller? Jeg er ved at forberede mig til turen derned i maj (El Clasico) og har sagt til sønnike at der er en lille risiko for at vi ikke får billetter (mesterskabet er jo ved at snerpe til), men jeg vil tjekke flere gange om dagen de sidste par dage op til kampstart. Så 2 spørgsmål:
  1 – er 3D view fjernet?
  2 – kender du lokale steder/barer hvor der er fantastisk stemning hvis vi nu ikke får billetter (min søn er 13 år så det skal ikke være et “hooligan sted”:-))?
  På forhånd tak.
  Mvh Peter

  • Hej Peter,

   1. Jeg oplever at F.C. Barcelona slår over på en anden “motor” når der er kampe hvor der er tryk på billetsalget, som der nok er idag, og senere vil komme igen mod Real Madrid. Tror ikke al den 3D grafik m.m. kan køre når der er for mange brugere på ad gangen. Jeg tænker at 3D view er tilbage igen næste uge, men uden garanti, de skifter ret ofte synes jeg, så ofte at jeg ikke opdaterer det her på bloggen.

   2. Der er et afsnit her på bloggen om barer med stemning – alle disse barer er værd at tjekke.

  • P.S. Tror ikke det bliver umuligt at få billetter til Marie kampen da afstanden er så stor og billetpriserne er så høje.

   Den kombi kan gøre at i kan være heldige at få billetter.

 • Hej Morefews – super blog! Guld værd for os førstegangs Barca-tilskuere.
  Jeg skal have min drenge på 10 år med til kampen mod Leganes d. 7.eller 8. april. Jeg tænker at have is i maven ift. billetter og vente til ugen op til, som du også fortæller.
  Men hvad med fastlæggelsen af tidspunktet, ift. køb af flybilletterne..? Lige nu ved vi ikke om de slår Chelsea og kommer videre i CL, så ved ikke om de skal spille ugen efter.
  Hvad siger din mavefornemmelse dig ift. tidspunktet – bliver det lørdag eller søndag ? (Forhåbenligt ikke mandag..)
  Tak for en super informerende blog!
  /Simon

  • Hej Simon, Jeg tænker at mandag er udelukket. Mit gæt vil være at de spiller kampen lørdag, fordi at kampen ugen efter mod Valencia sikker bliver lørdag, fordi kampen ugen efter igen er pokalfinalen og derfor vil Barca sørge for så meget restitution som muligt inden finalen. Jeg plejer at anbefale at man altid tager afsted fredag til mandag for at være 98% sikker. Man kan risikere at de spiller lørdag meget tidligt eks. kl. 13 og så kan det være svært at nå frem med et lørdags-fly.

   • Hej igen – tak. Det er også min fornemmelse, at flyve fredag. Det skader heller ikke at bruge en dag extra i Barcelona by 🙂
    /Simon

 • Hej Morefews,

  Tak for alle dine informationer og gode råd, her på din side – det er værdsat!

  Vi er 3 kammerater som har planlagt, en tur til Barcelona. Vi har fly og hotel på plads. Vi mangler at købe billetter til kampen mod Leganes, d. 7.-8. april. Vi havde egentlig bestemt os for, at købe billetterne på barcelonafootbal. Men da vi faldt over din side her, er vi kommet på andre tanker. Vi har kig på billetterne i kategori 2, som koster 1.050 kr. pr. stk. ved barcelonafootbal. Efter en hurtig sammenligning med Barcelonas officielle hjemmeside, kan jeg se, at det er 350-400 kr. over normalprisen. Det kunne selvfølgelig være rart, at slippe for at betale overpris. Med din erfaring og fornemmelse, synes du så, at vi skal slå koldt vand i blodet, og håbe på, at der kommer billetter på FC Barcelonas officielle hjemmeside? Og vurderer du, at mulighederne vil være gode, hvis vi venter og satser på, at købe billetter dernede – enten ved stadion eller på gaden, hvis nu det ikke bliver muligt, at købe på nettet inden afgang? Vi vil foretrække at ha’ billetterne inden afgang, men ikke for enhver (over)pris 😊

  Mvh.
  Lasse

  • Hej Lasse,

   Det bliver lidt samme svar som de fleste andre under kommentarerne.

   Der har i denne sæson været 67.800 tilskuere i gennemsnit og der er 98.500 pladser på stadion.

   Barca er 11 point foran Atletico Madrid og Leganes er ikke en særlig attraktiv modtander for de lokale.

   Jeg gætter på at der i ugen op til kampen og frem til kampstart frigives næsten 30.000 billetter.

   I vil kunne gå op til stadion 30 minutter før kampen og købe præcis de pladser i ønsker, hvis i ville.

   Køb kun billetter på http://www.fcbarcelona.com !

   del gerne guiden på facebook: https://www.facebook.com/morefewsblog/

   • Hej.
    Skal se samme kamp, mod Leganés og har ikke billetter endnu. Synes endnu ikke der er super gode billetter på Barcelonas hjemmeside. Vi er to. Du nævner at billetter også købes i FCB store på Ramblaen og Plaza Catalunya.
    Men du nævner også på selve Stadion inden kampstart. Er der fortsat gode billet muligheder dér? Måske endda bedre pladser til samme priser ? ☺️
    Vh Simon.

    • Hej Simon,

     Jeg ville bare tjekke Barcas hjemmeside med jævne mellemrum, da der hele tiden frigives billetter.

     Hvis du ikke får købt før afrejse, så kan du spørge i de officielle butikker du nævner eller ved stadion når du når frem.

     Tænker stadig at der max. kommer 75.000 til sådan en kamp

     • Hej igen
      Beklager de mange spørgsmål – men synes ikke jeg ser den store ændring i billetudbud eller prisændring, her 46 timer før kampstart.
      Kan jeg forvente at priserne ændrer sig (dvs bliver billigere) eller bliver der blot flere pladser frigivet i hvert boca/sektion ?
      Og hvis jeg venter til at købe på stadion – vil priserne være de samme, eller står de inden kampstart og gerne vil sælge bedre billetter?
      Ved godt du ikke udsteder nogen garantier 😊 Men du har jo go erfaring, også fra disse lidt mindre kampe

      /Simon

     • Hej Simon,

      Det er nyt at Barca har introduceret et system der regulerer priserne og jeg har ikke analyseret på endnu om priserne falder helt op til kampen.

      Jeg har heller ikke, indtil nu, bemærket markante ændringer i priserne.

      Dog har jeg altid bemærket markante ændringer i antal billetter til rådighed, der kommer hele tiden nye til.

      Så mit råd er det samme som før, følg lidt med på nettet i første omgang.

 • Hej morefews

  Jeg ved du har fået de samme spørgsmål 1.000 gange :). Vi skal se Valencia kampen i næste weekend (eller det vil sige at vi HÅBER vi skal se den). Vi har ikke billetter endnu. Vi er 2 voksne og vores søn. Billetterne er lige kommet til salg på Barcelonas hjemmeside, men INGEN sammenhængende pladser. Skal jeg bare have is i maven og så håbe at der kommer bedre pladser i næste uge??
  Håbefulde hilsner

  Winnie

  • Hej Winnie,

   Billetterne frigives først for alvor i dagene op til kampen, og jeg kan forsikre jer at der bliver langt fra udsolgt. Så i skal nok få kampen at se.

   Hvis i vil sidde 3 sammen, så er én af de bedste muligheder at tage den nederste tribune (pladserne ned mod banen) for enden af banen (south Goal Nike 1st) – de nederste 12 rækker er bedst – den nederste 3 rækker er næsten “under” banen og disse er måske ikke så gode med børn.

   Her kan man næsten altid bytte lidt rundt med pladserne, da folk her ikke tager den præcise plads på billetten så nøje.

   Men vent bare stille og roligt og kig ind af og til for at tjekke om der er nogle billetter.

   ….det er her jeg sidder når jeg er dernede, fordi pris og kvalitet hænger bedst sammen.

   • Tusind tak for hurtig svar.

    Jeg er ikke god til at vente til sidste øjeblik, men med dine ord, så er jeg lidt mere rolig :). Da kampen jo er flyttet til lørdag 16.15, så jeg vi lidt pressede (vi lander først kl. 12.30). Vi skal bo på Ramblaen, og er nødt til at komme forbi hotellet med vores kufferter. Er det taxa fra lufthavn til Rambla og så metro fra Rambla til stadion?

    • Hej Winnie,

     Jeg tror du vil opleve at du finder billetter i næste uge allerede og så er den bekymring væk.

     Hvis i lander kl. 12.30 – så har i med held jeres kufferter kl. 13.00 – en taxi til byen (Rambla) tager cirka 30 min.

     Fra Ramla er det metro grøn linie 3 og så stå af ved Les Corts (som forklaret i guiden) – metro tager 15 minutter max. og fra metro til stadion er der 15 min gang.

     SPillerne varmer først op 25 min før kampen, så hvis alt går vel så kan i sagtens nå at få det med også.

     god fornøjelse !

     • Hej

      Ja da.. det hjalp med is i maven;0).
      Det blev dog en plads i hjørnet, så måtte give lidt mere for dem. Men det er 3 ved siden af hinanden, så det er perfekt.

 • Hej Morefews
  Endnu engang tak for dine info og hurtige svar. Jeg har tidligere spurgt ind til billetter til kampen på lørdag mod Valencia, hvor vi skal hele 3 familier med børn af sted.
  Kan se der løbende kommer flere og flere billetter til og jeg prøver efter din anbefaling at holde øje med pladserne ved south Goal Nike 1st. Men vil lige høre om du mener at vi bare skal vente til vi kommer til stadion et par timer før kampstart for at få de mest optimale billetter mht. sammenhængende pladser.
  På forhånd tak.
  VH Amu

  • Hej Amu,

   Det er et meget godt spørgsmål. Det er så svært, når i er så mange.

   Jeg tror efterspørgslen på billetter er faldet lidt pga. denne uges exit i Championsleague.

   Jeg vil holde lidt øje på nettet i ny og næ for at se om der kommer nok billetter til salg – eller købe lidt i portioner, splitte jeres gruppe lidt op.

   Hvis i ikke finder billetter før afrejse, så kan i sikker også købe ved Stadion, men igen her vil i nok blive splittet op med nogle meter imellem jer.

 • Hej Morefews.
  først tak for et super godt site.

  Tror du det er realistisk at få almindelige billetter til (ikke VIP) kampen mod real Madrid. Barca er jo nu 12 point foran og kan evt blive mester mod selveste Real Madrid, så kampen er nok I høj kurs. Men omvendt er CHL exit nok medvirkende til at folk generelt er lidt skuffet.

  Hvad tænker du mht billetter. Vores alternative er kamen mod villareal, men men barca har sikret sig mesterskabet er der vil risiko for at der stilles op med et b-mandskab

  mvh Ronni

  NB. vi (far+søn) har vores barca debut tilgode

  • Hej Ronni,

   Hvis Barcelona bliver mestre i næste weekend ved at vinde mod Deportivo, så er der måske en chance.

   Hvis ikke, så spiller Barca hjemme om mesterskabet imod Real Madrid, og så bliver der nok virkelig run på billetterne.

   Det at du skal have din søn med, og at i skal sidde sammen, kommer nok til at gøre det meget svært, uanset om de er mestre eller ej.

   Man kan altid satse og tage afsted, med den risiko at man ikke kommer ind til kampen.

   Jeg ville tage en kampe til efteråret istedet.

   • hej morefews,
    mange tak for dine input. Jeg talte igår med en stor barca fan og han nævnte at den sidste kamp mod real sociedad måske kunne være ret spændende da det er sidste kamp – her får barca vel officielt overrakt mesterskabs-pokalen ? – og barca har mulighed for at gå ubesejret igennem en hel sæson hvilket sker sjældent. Hvad tænker du – er det en attraktiv kamp hvor der vil være tæt på fyldt stadion – og kan man være ret sikkert på at der ikke stilles op mded et b-mandskab . Messi er jo et MUST:-) – eller er det lidt en fesen kamp med kun halvt fuldt stadion og et B-hold med unge talenter?

    • Hej Ronni,

     Det er svært. Jeg har altid holdt mig fra sæsonens sidste kampe, da mesterskabet ofte er afgjort, og at tendensen derfor ofte er B-hold til de kampe.

     Og nu hvor der er VM på trapperne, så vil mange spiller nok bede om at blive sparret, også i klubbens interesse.

     Jeg tror sagtens i kan få billet til de sidste hjemmekampe.

     Nu spillede Atletico uafgjort, så Barca skal bare have uafgjort mod Deportivo for at blive mestre, og så går dampen af ballonen efter El Clasico ugen efter.

     Hvis Messi er et MUST, så er det er sats med den sidste kamp. Har haft venner der har set ren B-fodbold i sidste runde !

 • Hej Morefews.

  Tak for en super hjemmeside/blog!

  Vi er en lille gruppe på 3, som for første gang skal ned at opleve Barcelona både som by, men ikke mindst ift fodbold. Det bliver kampen mod Sevilla d. 21/10-2018. Vi har allerede bestilt fly og hotel, men bør vi vente med at købe billetterne til ugen op til og burde det være muligt at få nogle gode pladser (Langside, nogenlunde midt for) og ved siden af hinanden til overkommelige priser? Og er det i så fald på den officielle hjemmeside vi skal vente på de kommer? Eller er der noget helt andet du vil anbefale?
  God sommer!

  Mvh Casper

  • Hej Casper,

   Tak for din kommentar. Du stille det samme sprøgsmål, som 95% af de andre i kommentarerne 🙂

   Ja, i skal vente med at købe billetter indtil de bliver sat i salg i ugen (dagene) op til kampen.

   I kan sikkert købe enkelte billetter allerede nu, men de vil forsvinde langsomt, og så vil der først komme billetter op til kampen igen.

   En kamp i Oktober mod Sevilla trækker vel 80.000 tilskuere – så der vil være cirka. 19800 billetter fri.

   Køb ALTID kun fra Barcas officielle hjemmeside. Aldrig andre steder, det giver ingen mening.

   Overkommelige priser ? Tja, billetpriserne til Barcelonas kampe er steget eksplosivt de sidste 5 – 10 år synes jeg.

   Hvis i vil sidde på langsiden mod et hold som Sevilla så forvent en billetpris omkring de 150 euro.

   Men vent i bare med ro i maven og så køb i dagene op til kampen når der er pladser der passer jer. Husk der løbende frigives billetter af sæsonkortholdere.

   Giv lige min Facebook et like : https://www.facebook.com/morefewsblog/

   • Hej igen morefews.
    Tusinde tak for et super kompetent svar. Beklager at det lidt er de samme spørgsmål du skal besvare..
    Din hjemmeside har været til utrolig stor hjælp – og vi venter nu med at købe billet til ugen op til kampen, så må vi have is i maven!
    Den har fået et kæmpe like og ikke mindst min videre anbefaling til venner og bekendte.
    God aften 🙂

 • Hej

  Kan se du nævner der evt kan være tæt på udsolgt i de store CHL kampe især mod hold fra London.
  Hvordan ser du muligheden for at vente med at købe billet til kampen den 11/12 18 mod Tottenham ?

  På forhånd tak

  • Hej Jes,

   Godt spørgsmål. Min fornemmelse siger at billetterne først kommer i offentligt salg meget tæt på kampen.

   Min mavefornemmelse siger dog at det trods alt “kun” er en puljekamp og derfor kan der, sent på en hverdagsaften, godt være mange der frigiver deres sæsonkortplads til kampen.

   Tror heller ikke at Barcelona fans betragter Tottenham som en meget attraktiv modtander.

   Jeg tror ikke der bliver udsolgt, så en tur vil nok ikke være forgæves, da der løbende vil komme frie pladser.

   Men hvis I er flere afsted bliver det måske svært at sidde lige ved siden af hinanden.

   Personlig ville jeg godt turde at tage afsted, også uden billet.

 • Hej morefews!

  Min kæreste er kæmpe barcafan, og jeg er sgu lidt ny i fodbold, så din blog har været mig en stor hjælp for mig! Tusind tak.

  Jeg har foræret ham en rejse til Barcelona i april med lovning på, at jeg vil få fat i billetter til Barca-Atletico Madrid d. 7./4. Jeg har tilmeldt mig ‘we’ll announce when tickets are available’-funktionen inde på den officielle side, hvor de lover at skrive til min e-mailadresse, når der er billetter. Ved du, om man kan stole på denne funktion, og risikerer beskederne at ryge i spamfiltret?

  Og såfremt det ikke er sikkert bare at forlade sig på, at de skriver til mig, hvornår vil de første billetter så begynde at blive sat til salg? Jeg ved godt, du anbefaler at vente til ugen før kampen, men hvis det var muligt, ville jeg gerne købe billetterne i lidt bedre tid (også selvom det evt. er dyrere), så vi kan slappe af omkring det.

  Tusind tak fordi du tager dig tid til at besvare alle disse beskeder! Kæmpe indsats, du gør for den danske barca-fangruppe 🙂

  Mange hilsner,

  Rigmor

  • Hej Rigmor,

   Tak for din kommentar.

   At købe billetter til Barcelonas hjemmekampe er for mange lidt nervepirrende fordi man helst vil sidde med billetterne flere måneder før man tager afsted.

   Hvis du skimmer kommentarerne igennem, så er det det gennemgående tema 🙂 og jeg har aldrig hørt om nogen der ikke fik billetter til den kamp de gerne vil se.

   Der er aldrig udsolgt til sådan en kamp.

   Billetterne kommer først til salg i dagene op til kampen, så det vil ikke på nogen måde være muligt for dig at have en billet i hånden før det.

   Ikke engang en pakkerejse vil kunne give dig en officiel billet (dem skaffer de rejseselskaber også i sidste øjeblik)

   Mit eneste råd er derfor at vente. Du skal nok kunne holde det du har lovet.

   Giv gerne min Facebook et like : https://www.facebook.com/morefewsblog/

 • Hej Morefews
  først 1000 tak for din blog og din facebook side. Jeg har tidligere skrevet her ang gode råd og nu er vi her igen.

  Barca har et meget spændende kampprogram i nær fremtid med følgende hjemmebanekampe
  20/10 – sevilla
  24/10 – inter milan
  28/10 – Real Madrid.

  Jeg overvejer meget sammen med min far at tage til to af kampende da selve fly-prisen er stort set den sammen om man se en eller to kampe – selvfølgelig kommer hotel og extra billet oveni – men alligevel to attraktive barca kampe på 5 dage er vist ikke hverdagskost.

  Det ultimative ville selvfølgelig være kombinationen inter milan og Real Madrid – og så kommer det store 1000$ spørgsmål – tror du det er realistisk at få billet til real madrid-kampen? Ved godt vi IKKE kan få billet inden afrejse, men nok først en/to dage før selve kampen. Men det er tidligt på sæsonen og barca er ikke super spillende pt(dog go kamp mod spurs) og endelig er vi fysisk i Barcelona få dage før kampen – så tænker det taler for det ikke er helt umuligt. Omvendt ville det godt nok være surt show at tage afsted og så ikke kunne få billetter.
  Kombinationen sevilla og inter mlan vil man sikkert godt kunne få billet – igen dog først få dage før kampen, men det er ok for os

  Hvad siger barca oraklet:-)

  på forhånd tak

  Mvh Ronni

  • Hej Ronni,

   Real Madrid kampen er ikke uden risiko. I vil få svært ved at få billetter ved siden af hinanden.

   MEN, billetterne er meget dyre så det holder nogen fra kampen, tidlig på sæsonen ja…det er også formildende faktor, hverken Barca eller Real er på toppen lige nu, Ronaldo er der ikke længere, så tænker da at der er en chance.

   Det kræver nok en del ventetid ved billetkontoret eller en del tid foran PCen med at vente på at billetter frigives.

   Forvent at billetterne ligger mellem 150 og 400 euro officielt. Sortbørs tør jeg slet ikke tænke på.

   Jeg kan sige så meget at jeg selv overvejer at tage til Real Madrid kampen uden billet, men jeg bliver heller ikke så skuffet hvis det fejler, da jeg har set kampen 10 gange før.

   Sevilla kombinationen vil der være MASSER af billetter til ! Der kommer max. 85.000 til den kamp…max !

   • Hej igen,

    tak for hurtig repons…. ja Real Madrid kampen er sgu lidt risky…
    Har du nogen fornemmelse af billet situationen til inter Milan kampen? Kan se at kampen mod PSV i første runde af årets CHL var der ca 74.000 . Inter er umiddelbart en mere attraktiv modstander men nok ikke ligefrem udsolgt, eller hvad tænker du

    mvh Ronni

    • Jeg tror heller ikke at der kommer ret mange flere til Inter-kampen – tænker måske 80.000 tilskuere.

     Et eller andet gør at der generelt kommer færre tilskuere hvert år. Paradoksalt nok så vil man udvide stadion 🙂

     Ud over Real Madrid kampe så kan man altid købe til andre kampe (med få andre undtagelser eks. en kamp hvor man kan blive mester eller Messis afskedskamp)

     • Hej Morefews,
      Så er fly og hotel booket – det blev til Sevilla og Inter Milan kampene… glæder mig helt vildt:-)

      Lige et opklarende spørgsmål med valg at siddepladser på Camp Nou. Du har tidligere skrevet at Fans er flyttet fra Gol Sud til Gol Nord. – og det er på Gol Nord den bedste stemning er pga det er her Barca’s “hardcore” fans holder til – gælder dette stadig?
      For at komme så tæt på den gode stemning tænker jeg at pladser på den sektion der hedder “North Goal, 1 st” inde på hjemmesiden må være de bedste pladser når man vil ha stemning – er dette korrekt forstået?
      på forhånd tak
      Mvh Ronni

     • Beklager jeg ikke fik svaret, blev afbrudt og kom fra det.

      Men tænker at du fandt en løsning på, og for mig ser det stadig ud til at fans med flag, sang og stemning står i Gol Nord enden.

      Gol Nord lige bag målet har jeg ikke set billetter solgt til endnu, så man skal vælge en tribune over eller ved siden af.

      Men det blev en god kamp du fik set med mange mål trods alt. Håber på samme underholdning mod Inter. God kamp og tur.