fbpx
Morefews
fodboldrejse Barcelona fodboldtur billetter

Guide til fodboldtur til Barcelona – Den STØRSTE guide til billetter

Her er din hjælp og inspiration til at komme til Barcelona for at se fodbold !

Velkommen til den mest omfattende guide til dig der skal på fodboldrejse til Barcelona !

Hjælp til at finde fodboldbilletter, finde de rigtige pladser på stadion, finde ud til stadion på bedste måde og mange andre tips og

Hjælp til den perfekte fodboldtur til Barcelona.

Sidst opdateret 19. Februar 2019 – NYT BILLETSYSTEM – SE LÆNGERE NEDE

Baggrund for dette indlæg om fodboldtur til Barcelona

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er stor fan af fodboldklubben F.C. Barcelona og derfor vil der være en del indlæg fremover omkring “Barca” og spansk fodbold.

Jeg har ikke rigtig længere præcist tal på hvor mange gange jeg har set Barca spille på Camp Nou og andre steder – men det er over 30 gange efterhånden.

Jeg har ofte hjulpet venner og bekendte med at arrangere fodboldture til Barcelona samt givet gode råd på diverse hjemmesider.

Nu er tiden til at lave en guide her på morefews.dk som jeg vil forsøge at holde opdateret så den altid er så aktuel som mulig.

God fodboldrejse til Barcelona !

1. Planlægning af fodboldtur til Barcelona

De vigtigste råd til planlægning af en fodboldtur til Barcelona er følgende:

– Der er ALDRIG udsolgt til en kamp.

Selv til hjemmekampe imod Real Madrid kan man få billetter lige op til kampen da der altid frigives billetter af medlemmer med sæsonkort helt frem til kampens start.

Hvis en sæsonkortholder bliver forhindret til kampen så kan de frigive deres billet via et system kaldet “Seient Lliure”

Hvis billetten så sælges i løssalg så får sæsonkortholderen 50% af salgsprisen.

Derfor er der altid billetter. Og dette princip gælder også andre kampe.

Dog kan det være svært til enkelte kampe at finde plads hvor flere kan sidde sammen.

Meget få billeter til kampe mod Real Madrid

Det skal dog siges at der mod Real Madrid er meget få billetter i sidste øjeblik så lige til denne kamp vil det være et sats at tage afsted uden billet.

Forvent at priserne på den “sorte børs” er 3 til 4 gange den officielle pris – men der er altid billetter på den sorte børs også.

Jeg har set Barcelona – Real Madrid (El Clasico) 10 gange nu og har selv købt to gange på den sorte børs (mange år siden) og siden har jeg observeret at der stadig at masser af handel med billetter til præcis kampen mod Real Madrid.

Generelt er billetsalget til denne kamp forbeholdt medlemmer af klubben og først til aller sidst, få dage før kampen, kan ikke-medlemmer købe.

De/den sidste hjemmekamp i sæsonen

Baseret på feedback til dette indlæg vil jeg også lige indskyde en kommentar når det drejer sig om at vælge sæsonens sidste hjemmekamp (typisk i maj).

Hvis Barca ser ud til at blive mester i netop den sidste hjemmekamp så kan det være svært at få billetter.

Hvis mesterskabet er afgjort inden sidste hjemmekamp så er det set at Barca stiller med et B-hold og sender “stjernerne” på ferie.

Så vær opmærksom hvis det er netop den kamp man ønsker at se.

Personligt synes jeg det er bedst at vælge en kamp i enten september/oktober eller april/maj hvor vejret stadig er rigtig godt og hvor byen ikke er fyldt med så mange turister.

September/Oktober vil også være de nemmeste måneder at få billetter da sæsonen lige er gået igang og intet rigtig er afgjort.

– Vent ALTID med at købe fodboldbilleter indtil ugen før kampen. 

Og gerne endnu tættere på kampen.

Hav is i maven. Som nævnt før så frigives der billetter op til kampen og min erfaring er at der til de fleste kampe (undtagen Real Madrid) frigives op imod 20.000 billetter op til kampen.

Husk at for dem der har sæsonkort er der “hverdag” at besøge Camp Nou og mange gider ikke altid tage afsted.

Andre spekulerer ligefrem i at få sæsonkort finansieret ved bevidst at frigive deres plads til en del kampe og dermed tjene de 50% pr. billet pr. kamp.

Specielt hvis man skal afsted en lille flok og gerne vil sidde sammen får man bedst resultat ved at vente til ugen op til kampen.

Til dem der stadig ikke føler sig sikre på ovennævnte så taler statistikken for mine råd.

I 2017/2018 sæsonen var der cirka 70.000 tilskuere i gennemsnit – det vil sige i gennemsnit 28.500 frie pladser.

Fodboldrejse til barcelona

Køb ALTID fodboldbilletterne via www.fcbarcelona.com. 

Barcelonas hjemmeside er det eneste rigtige sted at købe fcb billetter.

Oplever af og til at møde folk i Barcelona der med glæde kan fortælle at de på Ramblaen har købt billetter til dagens kamp selvom der var udsolgt (ifølge sælgeren)

Når de så derefter møde op på Camp Nou sammen med 65.000 tilskuere og en billet i hånden der var 50% dyrere end den de uden problemer kunne have købt ved stadion eller via Barcas hjemmeside.

Alternativt kan du købe fodboldbilletter når du når frem til Barcelona i enten den officielle FCB butik på Ramblaen eller den på den nord-vestlige hjørne af Plaza Catalunya.

– Kampdato kan rykkes så tag hele weekenden i Barcelona. 

Hvis man ønsker at købe en flybillet til god pris så er det ofte nødvendigt at bestille denne lang tid før at man præcis ved hvornår kampen spilles og derfor mener jeg at man bør tage hele lørdag og hele søndag i Barcelona.

Jeg har oplevet at Barca har spiller lørdag klokken 12.00 og søndag klokken 22.00.

Så jeg vil sige at man er 99% dækket ind hvis man bestiller fly fra fredag til mandag (når der er tale om en weekend kamp).

Champions league er lidt nemmere at planlægge, specielt indledende pulje, da kampene her ikke rykker sig.

Hvis man gerne vil have en fornemmelse af hvornår kampen man vil se skal spilles så kan man evt. se om der er Champions League kampe i ugen før eller efter – spiller Barca CL om onsdagen før hjemmekamp i La Liga så er der stor sandsynlighed for at kampen spilles søndag da spillerne så vil få hvile en ekstra dag – hvis Barca spiller CL om tirsdagen ugen efter en kamp så vil de ganske sikkert spille en lørdag for at kunne hvilefrem til CL kampen.

På samme måde kan man være opmærksom på Copa Del Rey kampe som også kan få indflydelse på hvilken dag en kamp spilles.

Eneste risiko er den ene årlige kamp som hvert hold skal (bør) spille en mandag – den er svært at gardere sig imod.

– Køb din Barca trøje hjemmefra ! 

En del af et besøg på Camp Nou er for mange også et besøg i den efterhånden gigantiske Barca Shop ved stadion.

Jeg plejer at lade det være ved besøget. Priserne i butikken er de dyreste jeg kender til og selv som medlem af klubben, med 5% rabat, så er det stadig billigere at købe trøjerne herhjemme på nettet.

I Barca shoppen ved stadion er der samtidig enormt lang kø før en kamp og man kan blive lige forundret hver gang man går derind hvor sindsygt folk handler ind og hvor mange penge der omsættes for.

Det skal dog siges at der for enkelte vil være noget specielt i præcist at have købt trøjen på Camp Nou.

fodboldrejser Barcelona

2. Køb af fodboldbilletter til F.C. Barcelonas kampe

Som nævnt så købes billetter her:

F.C. BARCELONA TICKETS

Det skulle være ret nemt at gå til da siden er på engelsk. men her er lidt tips til køb af billet og valg af pladser:

OBS ! OBS ! OBS !

19. Februar 2019 : F.C. Barcelona har endnu engang indført nyt billetsystem online.

Det ser ud til at man ikke længere selv kan vælge sin egen plads online, kun sektion man vil sidde.

Til gengæld udlover de garanti for at sidde sammen i nogle sektioner.

Vi opdaterer med mere info hvis systemet forbliver aktivt, da det ændrer en del ved køb af billetter.

Umiddelbart tænker jeg at det er slut med at skulle vente til sidste øjeblik med at købe billetter ? Lige nu ser det ud til at man bare kan bestille det antal billetter man skal bruge.

Nyt system betyder at noget af det der står nedenunder her måske ikke længere er brugbart.

Fodboldrejse Barcelona

– Husk man kan printe billeter selv !

Print din billet ved køb af billetten.

Man få en kopi tilsendt på mail der kan printes. Så slipper du for at skulle afsted til stadion før kampen blot for at hente billetter.

Har oplevet mange der stresset afsted til Camp Nou for at være sikre på at få billetterne og først har kunne slappe af når de var i lommen, det er absolut unødvendigt nu om dage.

Hvis der skulle gå noget galt med mail og selv-print – så kan fodboldbilletterne altid hentes ved Camp Nou før kampen mod fremvisning af kvittering og evt. det kreditkort billetterne er købt med. Så ingen panik.

Tror faktisk også at man kan få sine billeter på sin mobiltelefon og dermed slippe for at printe

– Første og måske sidste gang på Camp Nou ?

Hvis det er første og sidste gang du skal på Camp Nou og du gerne vil sidde perfekt så er pladserne på tribune 1 bag udskiftningsbænken i mine øjne de bedste pladser.

Priserne på billetter på Camp Nou er efter min mening eksploderet de sidste år og derfor er disse pladser bag bænken også blandt de dyreste.

Hvis man vælger den nederste tribune så skal man passe på at man ikke kommer til at bestille de bagerste rækker og dermed kommer ind under tribunen da det ødelægger lidt af oplevelsen.

Man skal kunne sidde “nede” og se op på hele Camp Nou og ikke se op i noget gammelt beton.

Nedenstående er uden garanti men firkanten er et bud på hvor man bør sidde på denne sektion (som er identisk med flere andre) for at undgå at sidde under tribunen:

Camp Nou tribune tip
Camp Nou tribune tip

Hvorfor så vælge disse dyre fodboldbilletter på Camp Nou ?

Man kan følge spillerne tæt når de kommer på banen til opvarmning, man kan følge med i opvarmningen meget tæt på (man kan gå helt ned til “hegnet” ,

Man er tæt på spillerne når de går på banen, man er tæt på spillerne hele kampen, man kan se hele banen og har fuldt overblik,

Man kan se op til præsidenten der sidder lige over én og man kan følge med i hvad der sker på bænken (noget som man ikke rigtig ser på TV).

Når man vælger billetter så kan må se hvordan udsigten fra pladserne cirka er ved at trykke på “3D view” ikonet til højre og på den måde kan man få hjælp til at finde de rigtige pladser.

HUSK stadig (efter min mening) at vælge de forreste 10 til 15 rækker da chancen her er bedste for optimalt udsyn til hele stadion.

Guide til fodboldrejser til Barcelona

 

Så kan det se således ud:

 

Tips til fodboldtur til Barcelona

 

OBS ! Nedenstående omkring hvor Messi varmer op er muligvis ikke korrekt længere. Feedback fra venner tyder på at Messi nu varmer op på den anden side af banen.

Hvis man vil tæt på Messi og studere ham lidt mere nøje og evt. have et billede med ham i baggrunden så varmer han oftest op samme sted:

 

Guide til fodboldtur til Barcelona
Guide til fodboldtur til Barcelona

Flere tips til pladser på Camp Nou

Så sidder man på tribunen bag bænken så har man mulighed for at gå ned i den ende Barca varmer op og komme ganske tæt på spillerne.

Budget-udgaven når man skal vælge billetter, men ønsker at være tæt på det hele, er bag målet i samme ende Barca varmer op (nederste lige bag målet)

– her kan man også komme tæt på opvarmning, få stemningen fra de få “rigtige” Barca fans med flag og sang og komme tæt på spillet når bolden er i den ende.

Jeg har bemærket på det seneste (2016) at Barcas mere livlige og syngende fans er flyttet ned i den anden ende af stadion og de står således IKKE længere i samme ende som Barcelona varmer op.

Så hvis man vil stå hvor der bliver sunget sange og hvor stemningen er bedst så skal man ned for i den anden ende af stadion.

En læser (Ronni) er kommet med dette input fra Oktober 2018 hvis man gerne vil stå ved de højlydte fans:

….. generelt anbefale at man får billetter på Gol Nord række 2-9 nederst mulige sektion og så over mod “Tribuna” langsiden. Hardcore fansene er inddelt i forskellige grupperinger og jeg må sige at dem der står over mod langsiden Tribuna er mere højtrystet end dem over mod langsiden “Lateral”.

Eneste ulempe er når spillet foregår i den anden ende hvor det kan være svært at fange detaljerne.

Men jeg synes det er godt alternativt og meget bedre pris. Jeg sidder ofte her og ser kampene.

Det er først de seneste år at disse billetter har været til salg og jeg synes det er godt alternativ.

Få opvarmningen med

Opvarmning starter 30 minutter før kampen starter.

Ikke nogen grund til at gå ind på stadion 2 timer før – der er tomt og det bliver lidt kedelig selvom det er Camp Nou.

Det kan iøvrigt sagtens lade sig gøre at bytte plads med andre på stadion så man kan godt satse lidt og købe billetter meget tæt på hinanden og så bytte pladser med andre.

De fleste vil gerne bytte til den “bedste” plads.

Vil lige nævne at der serveres alkohol fri øl på Camp Nou og at deres burger faktisk er ganske okay men også meget simpel.

Køb en sportsavis dagen efter kampen som souvenir (SPORT eller Mundodeportivo) og sæt forsiden op i ramme med billetten 🙂 og samtidig har man alle kampfacts og en masse gode billeder. Prisen er lige nu 1 Euro for en avis.

Hvordan finder jeg 2 pladser sammen på Camp Nou ?

Hvis man skal 2 personer afsted og der bare ikke rigtig er pladser at finde ved siden af hinanden så overvej disse alternativer.

Det første er der to billetter med 1 person imellem. Her er det det nemmeste i verden at bede om at bytte plads med vedkommende.

Hvordan finder jeg 2 pladser på Camp Nou ?

Det næste eksempel kan også være ganske fint hvor man sidder på “samme” plads på hver sin række. Enten er det fint nok. eller så kan man sikkert igen bytte nemt med dem der sidder omkring, med mindre de også sidder sammen.

Hvordan finder jeg 2 pladser på Camp Nou ?

Guide til fodboldtur til Barcelona

3. Hvordan kommer man til Camp Nou

Bedste måde at komme til Camp Nou er efter min mening med Metro og der er efter min mening 3 stationer man kan stå af ved:

Colblanc (Linie 5)

Maria Christina (Linie 3)

Les Corts (Linie 3)

Linie 3 vil passe de fleste og specielt hvis man har valgt at bo i centrum. Man skal ikke skifte metro undervejs på linie 3 og den stopper ved de “større” steder som Place Espanya, Placa Catalunya, Liceu (på Ramblaen) og Diagonal. Så man er godt dækket ind med denne metro.

Barcelona Metro Linie 3
Barcelona Metro Linie 3

 

Personligt står jeg af ved Les Corts da muligheden her for at finde en øl og noget mad undervejs til stadion er bedst.

De første mange år stod jeg af ved Collblanc der også giver mulighed for at finde nogle steder at spise.

Ved Maria Christina er det yderst sparsomt med mindre man er til Starbucks før en kamp.

HUSK at købe en metrobillet til turen tilbage til byen efter kampen når du ankommer til den metro station hvor du står af før kampen.

Så slipper du for at stå i kø med hundredevis af andre ved automaten når kampen er slut.

Det gør afslutning på kampen og turen hjem langt mere behagelig.

Køb 10-turs kort til Metro

Alternativ køb et 10-turs kort og del med andre – der skal nok være 10 metroture på en weekend i Barcelona.

Regn med at turen fra kampen slutter til centrum tager mindst en time. Der er som regel en del trafik efter kampen og mange fodgængere samt lidt ekstra ventetid i metroen.

Taxi og bus er dårlige alternativer da man ofte hænger i trafikken. Brug hellere metro og vær sikker på at nå frem uden kø.

Et godt alternativ er at leje en cykel og trampe til Camp Nou.

På den måde får man set sider af byen man ikke ville have set, mulighed for at stoppe undervejs ved spændende barer og få lidt tapas og ultimativt den hurtigste vej hjem fra stadion – slip for proppet metro og dårlig luft.

Vil iøvrigt lige knytte en kommentar til dem der ønsker at besøge Camp Nou når der ikke er kamp: Prisen er efterhånden 25 euro pr. person for en tur rundt.

Hvis det ikke har interesse at se an masse pokaler, modstandernes omklædningsrum og gå igennem spillertunnellen så bør man overveje om det er pengene værd ?

Camp Nou med publikum til en kamp er alt andet lige noget federe !

Køb en fed guidebog til turen til Barcelona

Når du skal give en tur til fodbold i Barcelona som gave så er det lækkert også at få en god guidebog med så man kan forberede sig.

Jeg synes også det er fedt at have sådan en bog med i flyveren og i tasken til turen rundt i byen.

At rejse til Barcelona for at se fodbold med børn

Jeg får mange henvendelser efterhånden hvor forældre ønsker at tage deres børn med til Barcelona for at se fodbold.

Derfor har jeg sat dette lille ekstra afsnit ind med lidt input baseret på noget af det feedback jeg har fået.

Hvis man rejser med børn så kan det faktisk godt være en god idé at finde et hotel tæt på Camp Nou.

Kampen kan godt slutte meget sent og det tager mindst 1 time efter kampen at komme til centrum.

Med et hotel i nærheden slipper man for at afslutningen på oplevelsen drukner i en lang tur med metro, taxi eller på gåben.

Når børn først har set fodbold og købt nogle Barca-souvenirs så gider de ofte ikke så meget andet i Barcelona.

Voksne elsker Barcelona for den gode mad, tapas, kaffe, drinks m.m. Men hust at mange børn slet ikke gider dette.

4. Overnatning og fly til Barcelona

Er overnatning vigtig for en fodboldrejse til Barcelona ?

Overnatning afhænger jo oftest om man rejser alene, 2 personer eller gruppe.

På grund af det gode metro net så plejer jeg at sige at det ikke er så vigtigt hvor man bor blot man bor i nærheden af en passende metro station.

Så det vil måske være passende at finde hotel i nærheden af Metro Linie 3 – hvilket giver rigtig mange muligheder.

Jeg bruger altid Trivago til at finde en passende overnatning i Barcelona da den tjekker alle booking sider.

Hvis det skal være billigt

Til budgetturen kan hostelworld.com anbefales.

Når jeg rejser alene bor jeg altid på Hostel og min favorit er Kabul på Placa Reial  http://www.kabul.es

Vær opmærksom på at Kabul har meget unge og ofte festende gæster.

Hotellet har unik placering, er pænt og rent, har gode simple senge, har 4 mands værelser (ideelt for en gruppe på 4) hvor der ikke er så meget trafik om natten, sikkerhedboks med lås (indbygget i nøgle) hvor hele din kuffert bør kunne stå.

Man skal være opmærksom på at man skal medbringe eget håndklæde, at der er bad på “gangen” men altid lækkert med masser af varmt vand og at man ikke kan oplade sin telefon på rummet men at dette foregår i receptionen hvor de har speciel afdeling til dette.

Til dem der er på virkelig lav budget skal de også nævnes at man kan få gratis morgenmad og aftensmad på steder – meget simpelt – men nu er det nævnt. Har aldrig prøvet nogle af delene.

På Kabul kan du få opbevaret din leje-cykel om natten i et aflåst rum så lej en cykel i 24 timer for 10 Euro og se Barcelona på en ny og bedre måde – så tag turen til Camp Nou på en lejet cykel hvis du er frisk på eventyr.

Den ultimative søgning af flybilletter synes jeg man får hos Momondo

Flybillet.dk er gode til at annoncere hvis der kører kampagner hos de forskellige flyselskaber.

HUSK AT SE VORES LISTE MED JULEGAVEØNSKER

5. Mad og drikke

At rejse til Barcelona for at se fodbold er andet end bare fodbold. Barcelona er byder på masser af kulinariske oplevelser og små gemte skatte.

Der findes et utal af gode spisesteder og der er noget for enhver smag og i enhver kvalitet og prisleje.

Først og fremmest er der ingen fodboldtur til Barcelona uden en masse tapas – så for “tapas-nybegyndere” og tapas-elskere så skal man næsten forbi her: http://www.txapelarestaurant.com/ – sid i baren, få en øl, prøv den lille burger og nyd maden og hav tålmodighed med betjeningen 🙂

Hvis man er øl-entusiast og gerne vil have chancen for at prøve noget alternativt spansk øl så er chancen på dette et sted der hedder BierCab: http://biercab.com/en

Hvis man er til et godt glas rødvin og gerne vil afprøve de mere “lokale” rødvine så er der fra tirsdag til fredag åbent på Monvinic.

Monvinic er lækre omgivelser med stort udvalg af vine man kan prøve.

Det er virkeligt et lækkert sted at starte en fredag aften før man skal ud at spise sent.

Ser ud til at de er begyndt at have åbent lørdag også ? men ifølge hjemmesiden er det lidt uklart om det er sandt – men det er god nyhed. http://www.monvinic.com/en

Brug tripadvisor

En anden god ide er at download Tripadvisor “City guide” gratis til mobiltelefon og hente Barcelona informationer ned lokalt på din telefon, så har man altid kort og anmeldelser lige ved hånden uden behov for wifi eller dyr roaming på 3G.

Prøv at lade den guide dig til nærmeste bedste spisested hvis i er i tvivl om hvor i skal spise eller ikke kan tage en beslutning.

Vær opmærksom på at Barcelona også byder på en del Michelin restauranter og at prisen ofte er under det halve af hvad sådan en oplevelse koster i Danmark.

Restauranter som kunne have en stjerne og som jeg godt kan anbefale er Con Gracia og Restaurant Montiel. Her får man tasting menu og vinmenu for omkring 100 Euro med lokale gode spændende vine. Gode oplevelser der.

Hvis du er i Barcelona når Barca spiller udekamp

Hvis du er i Barcelona og gerne vil se en udekamp på en bar sammen med de lokale, så er her et par bud på steder du kan gå hen:

BAR BRUSI – Llibreteria, 23 Barcelona (Gothic Quarter)

LA TAVERNA DE BARCELONA – Ronda Universitat, 37 Barcelona

CERVESERIA CATALLUNA – Encarnació, 21, Barcelona (Gracia)

Desuden er der masser af irske pubber omkring ramblaen og placa Reial hvor man kan se alt fodbold.

6. Barcelona by night

Hvis man gerne vil gå ud om natten og feste lidt, så kan Barcelona faktisk godt være lidt svær at navigere rundt i – dermed ment at nattelivet er spredt ud over hele byen så tro ikke at man bare kan gå rundt og finde en masse spændende steder.

Mit råd er at lave noget research på nettet og find et sted eller to at gå efter og så hold jer til planen.

Barcelona er efter min mening ikke optimal for en spontan tur ud i nattelivet.

Omkring Placa Reial (hvor Kabul ligger) er der en del irske pubber og i de små gader syd-øst for pladsen er der mange små interessante barer og sågar nogle ret gode diskoteker.

Barcelona har alle former for steder og man kan sågar gå på kæmpe disco om søndagen og der er stadig proppet med mennesker.

Hvis du vil finde mig til en drink efter maden så er jeg på Rubi Bar: Lækre Mojitos til 3,50 Euro og lækket udvalg af gin.

En lille gemt perle synes jeg. Jeg udfordrer dig i at finde den.

Rubi Bar Barcelona
Rubi Bar Barcelona

Kunne dette indlæg bruges ?

Klik på stjerne for at give point.

Gennemsnit / 5. Antal stemmer:

Vi er kede af at du ikke synes om dette indlæg

Giv os en chance for at gøre det bedre.

278 kommentarer

 • Mange tak Morefews ..

  Jeg skriver til dig når vi kommer hjem .. hvad der bare lykkes 100%.. og hvilke udfordringer vi fik ..

  Mange hilsner Claus

 • Hej Claus,
  Min søn og jeg skal se kampen lørdag d. 18. dec. 2016 og har ikke købt billetter endnu. Jeg kan dog se at det er svært at finde sammenhængende pladser. Vil du anbefale at vi “holder hovedet koldt” og venter nogle dage endnu?

  Tak for alle informationerne.
  Vh. Alexander

 • Hej Alexander,

  Ja for dælen ! Der vil være mindst 10.000 af billetter til salg. I løbet af ugen vil der komme flere billetter til salg. Allerede idag synes jeg der er en del sammenhængende. Hvor vil i gerne sidde ?

  God kamp !

  P.S. Jeg hedder ikke Claus 🙂

  • Undskyld Morefews 🙂

   Vi vil gerne sidde på omkring midten af én af langsiderne – helst den hvor udskiftningsspillerne sidder dvs. Tribuna og ikke alt for langt fra banen.

   Vh. Alexander

   • Hej Alexander,

    Som du måske har bemærket så er der idag allerede flere billetter til salg end der var i går, så det er bare med at holde øje i løbet af ugen om der skulle blive frigivet pladser lige der hvor i ønsker. Uanset hvad skal i nok ende med at kunne finde nogle rigtig gode billetter. God tur og kamp !

 • Hej morefews

  Tak for en super god blog. Du har skrevet om dette i bloggen, meeen jeg skal alligevel høre din mening.
  I weekenden 6/7. maj skal jeg med min søn ned og se dem spille mod VillaReal.
  Jeg var faktisk lige ved at bestille vores billetter via Arteudland, for at være sikker på at få billetter til kampen.
  Og vupti – så fandt jeg din blog.
  Det er jo lige inden sæsonen slutter, så jeg tænker at der er fyldt op på stadion.
  Synes jeg skal droppe Arteudland,dk og holde hovedet koldt?
  De har ikke åbnet op for salg endnu, men kan se på dem som er åbne, at det er jo helt umuligt at sidde far og søn ved siden af hinanden…..
  Mange Barca hilsner fra Frank og Mikkel

  • Hej Frank,

   Der er 98.500 pladser på stadion og jeg tænker at et hold som Villareal kan trække max. 85.000 tilskuere. Altså mindst 13.500 billetter i overskud. Jeg er helt sikker på at i sagtens kan købe billetter selv op til kampen og få lige de billetter i måtte ønske.

   Arteudland har ikke bedre rettigheder til at købe billetter til F.C. Barcelona hjemmekampe end du selv har, så jeg vil mene at de aldrig kan garantere gode billetter 100%. Men hvis du synes at deres priser er fornuftige, så er det da et alternativ for dig.

   Jeg har set Travelsense sende over hundrede gæster afsted til Champions League finalen i 2006 imod Arsenal, hvor praktisk talt ingen af dem fik billet til kampen. Eksemplet kan naturligvis ikke sammenlignes med en kamp imod Villareal – men fortæller blot at firmaer med fodboldrejser ikke altid har billetterne og mange gange selv skal ud at finde dem i sidste øjeblik. Prøv at hør Arteudland om i kan få jeres billet til kampen allerede nu ?….det kan i sikkert ikke.

   Jeg synes personligt man får den bedste tur hvis man selv arrangerer. Så kan man selv finde fly der passer, hotel der passer og de billetter på stadion man ønsker.

   Men ja, man skal lige vente med forboldbilletterne til aller sidst. Nu har jeg efterhånden givet råd til rigtig mange herinde og jeg har aldrig hørt om nogen der ikke har fået billetter som ønsket.

   Et sidste input er at Real Madrid er langt foran og kunne godt ligne en god kandidat til mesterskabet, Hvis dette ikke ændrer sig de næste måneder, så får i slet ikke problemer med billetter 😉

  • og lige en ekstra kommentar. Var lidt nysgerrig for at se priserne ved Arteudland og må sige at de da er helt forfærdelige ! Til de pris kan man jo købe dem på den sorte børs. Det er dyrere end original priser til Barca – Real Madrid. De må du simpelthen ikke gøre !

   • Hej Morefews.
    Tak for dit svar – Det lader til at de snart åbner op for billetsalget til den VillaReal kamp.

    Jeg skal lige have et sidste godt råd af dig:

    Er der et “Boca” område som vi skal holde os fra ?
    Vil jo være lidt ærgeligt hvis vi sidder mellem VillaReal fans 🙂

    • Hej Frank,

     Der er ingen udebanefans generelt i Spanien og hvis der er så sidder de allerede i et lukket afsnit helt oppe på bagerste række (oftest). I skal bare vælge de billetter der passer jer.

     Tror kun det er Sevilla mod Betis i Sevilla der for alvor er en risiko kamp i Spanien. Resten er familiehygge i mine øjne 😉

 • Hej Morefews,

  Super hjælpsom hjemmeside. Et enkelt spørgsmål. Vi tager til Barcelona i Påsken og vil gerne se Barcelona – R. Sociadad den 15. april. Men kan kun finde meget få billetter på nettet – og kun VIP på Barcelonas hjemmeside. Er dette normalt – og er det bare at vente, som de andre svar 🙂 Eller ved du, om der er noget specielt ved denne kamp ?

  • Hej Michael,

   Billetsalget åbner nogle dage før kampen. Nogle gange en uge før. Der er ikke noget ekstraordinært ved den kamp, så der vil være rigeligt med billetter. I venter bare med at købe 🙂 Ingen risiko der. Vent vent vent.

   • Hej igen,

    Tak for svar. Vi er en lille gruppe, som gerne vil afsted sammen. Men kan se, at det er noget svært bare at finde to pladser ved siden af hinanden. Kan jeg lokke et ekstra godt råd ud af dig 🙂 Er det bare at booke 6 billetter og håbe, at vi kan komme til at sidde sammen ? Eller er der andre måde at finde bare 2 og 2 pladser, som hænger sammen ? Igen – mange tak for gode råd.

    • Hej Michael,

     Jeg er overbevist om at der kommer endnu flere billetter til salg de kommende dage. Så det vil blive nemmere at vælge pladser. Barca tabte et halvt skridt i kampen om mesterskabet i weekenden og det er påske, så tror ikke mange lokale gider møde op.

     Har i bestemte krav til placering på stadion ? Er der børn med ? Er kampen vigtigere end at i er 6 mand sammen ?

     Hvis ikke, så ville jeg vælge 6 billetter i samme afsnit og evt. bag målet hvor det er lidt nemmere at bytte rundt på pladserne og hvor oplevelsen stadig er ganske god og tæt på spillerne (når de spiller i den ende) samt menneskelige priser for billetterne.

     6 mand er altid rigtig svært 🙂

     Jeg er selv dernede, så vi ses på stadion 🙂

 • Hej igen Morefews ..😊.
  Og endnu engang tak for de gode råd, du videregav i dec..
  Men som første gangs rejsende, kan man alligevel godt blive lidt i tvivl..om man skal vente til ugen før, med at købe billeter, eller gøre det nu…?.? Kan få billeter til ca. 100 E.
  Som tidligere nævnt rejser min søn og jeg til Barcelona d 19 maj for at se den sidste kamp ..Barcelona og Eibar.
  De venligste hilsener

  • Hej Claus,

   Er netop vendt tilbage fra Barcelona, hvor jeg iøvrigt købte billetter ved stadion denne gang, bare for at vise at det faktisk sagtens kan lade sig gøre. Der kommer en video på et tidspunkt fra turen.

   Jeg vil til en hver tid fastholde at du skal vente og købe dine billetter selv. Det giver dig mulighed for at vælge de pladser du selv vil have til den pris der passer dig.

   Hvis Barca ikke vinder på søndag mod Real Madrid, så tror jeg ikke at Barca kan nå mesterskabet. Så du kan jo starte med at afvente den kamp for at se om der kan komme spænding om mesterskabet.

   Hvis ikke, så SKAL du bare vente med at købe billetter 🙂 Hvis Barca ikke kan blive mestre, så bliver jeres kamp jo bare hyggebold med meget få tilskuere.

 • Hej Morefews,

  Jeg er lidt I tvivl om hvilken tribune bag mallet du omtaler I nedetsående – altså der hvor barca “rigtig” fans er. Er det Gol SUD eller Gol NOR??

  På forhånd tak

  Jeg har bemærket på det seneste (2016) at Barcas mere livlige og syngende fans er flyttet ned i den anden ende af stadion og de står således IKKE længere i samme ende som Barcelona varmer op.

  Så hvis man vil stå hvor der bliver sunget sange og hvor stemningen er bedst så skal man ned for i den anden ende af stadion.

  • Hej Ronni,

   Fans er flyttet fra Gol Sud til Gol Nord. De står ikke længere i samme ende hvor Barca varmer op.

   Jeg er i tvivl om man kan få billetter blandt fans i Gol Nord enden ? Men man kan få lige bag ved dem med sikkerhed. Ved ikke hvad der er sket og hvordan de er organiseret, men de laver i hvert fald bedre stemning end nogensinde før synes jeg.

   God fodboldrejse til Barcelona !

 • Hej Morefews..
  Og velkommen hjem 😊..Ser frem til at det snart bliver vores tur.noget jeg aldrig har prøvet før.
  Jeg er slet ikke i tvivl om at vi skal benytte din anbefale hjemmeside og købe selv og helst så sent som muligt..Men nu hvor Barcelona vandt over Real Madrid, nære min tvivl stadigvæk lidt..
  De venligste hilsner Claus

  • Hej Claus,

   Jeg kan godt forstå du er i tvivl.

   Sæsonens sidste hjemmekamp er altid svær at rådgive omkring, specielt hvis ligaen ikke er afgjort 🙂

   Jeg synes stadig du skal afvente lidt og se hvordan det går i La Liga. Hvis Real Madrid sætter point til og Barca ser ud til at de gerne vil spille med, så kan du begynde at overveje de billetter du har set til 100 Euro (for dem kan du sikkert købe præcis når du ønsker det)

   Som du kan se, hvis du læser igennem kommentarerne, så er der andre der har været i din situation omkring sidste kamp og hvor jeg heller ikke har været i stand til at give løsning med garanti – men på den anden side er der aldrig nogen der har vendt tilbage at de ikke fik billetter.

   • Hej Claus,

    Billetter til kampen er nu igang. Jeg har lagt lidt flere tips ind på bloggen under punktet med valg af billetter. Tips til hvordan man finder 2 billetter “sammen”.

    God tur !

 • Hej Morefews,
  De sidste 2 dage har det kun være muligt at købe VIp billetter til min 420 EUR til sidste hjemmekamp mod Eibar inde via den officielle site. Kan det virkelig passe eller er jeg fumle-fingeret?
  mvh Ronni

  • Hej Ronni,

   Der åbnes først for billetsalget nogle få dage før kampen. Så nej, du trykker ikke forkert.

   Det er efterhånden svært at sige præcis hvor mange dage før der åbnes for billetsalg ? Jeg synes det varierer lidt.

   Hvis du scroller bare lidt op i kommentarerne så er der masser af input omkring sæsonens sidste kamp.

   Men generelt kan man sige at hvis Barca kan blive mestre, så vil der være få billetter at købe – men ikke umuligt.

   Hvis Barca ikke kan blive mestre, så bliver det hyggebold med mulighed for at købe billetter lige der hvor du måtte ønske.

   Afvent lidt og se hvad der sker de næste kampe. Det er mit råd.

 • Hej Morefews ..
  Er det nu jeg skal trykke på knappen og købe, prisen forsat omkring de 100 EU .
  Eller skal jeg vente . Umiddelbart bliver Barcelona ikke mestre ..! uha lidt spændende Real Madrid vinder sikkert imorgen også bliver det svært for Barcelona og vinde ..tror jeg
  De venligste hilsener Claus

  • Hej Claus,

   Ja, nu bliver det pludseligt meget nervepirrende og du mærker virkelig den spænding der er ved at planlægge en fodboldrejse til Barcelonas sidste hjemmekamp.

   Først og fremmest skal du bemærke at der jo faktisk er billetter til kampen til salg og at du kan overveje at købe billetter meget tæt på hinanden og så bytte pladser. Byt den bedste plads for den dårligste således at den person du bytter med får en lidt bedre plads. Når der er børn med tænker jeg folk er ekstra hjælpesomme.

   Et hurtigt check kunne jeg finde en del steer hvor der var pladser meget tæt på hinanden og hvor der vil være let at bytte.

   Uanset hvad der sker i kampen imorgen mellem Celta og Real Madrid, så vil der blive frigivet flere billetter, da der altid vil være nogen der ikke kan komme til kampen.

   Men prøv at tjekke Barcelona hjemmside ofte og klik rundt på sektionerne for at se om der ikke er et eller andet der kan bruges. De billetter du kan købe et andet sted til 100 euro må være meget dårlige billetter, undrer mig faktisk at nogen kan sælge dem til den pris når de billigste billetter ligger omkring 90 euro ?

   Hvor gammel er din søn ?

   • Ja spændingen er efterhånden ret markant …Nok også fordi man kender meget lidt til dette område og har meget lidt erfaring …😊..Men efterhånden hjælper det… takket være din hjælp… Min søn er 13 år..
    De billeter jeg har set er fra Barcelonas hjemmeside og helt i trå med din anbefaling …Men de priser vi ser nu, er de de samme helt frem til kampens start ..?.. eller kan man håbe på prisfald ?
    Vh. Claus

    • Jeg tror ikke priserne ændrer sig. Jeg har aldrig set dem ændre sig.

     Der er næsten ikke nogle scenarier der kan få billetpriserne til at falde. Der vil være spænding om mesterskabet i mere eller mindre grad i sidste runde.

     Hvis Real Madrid taber i morgen, så kan Barca blive mestre ved at vinde hjemme. Så bliver der (næsten) udsolgt. Og billetterne vil ikke falde i pris. Hvis Real Madrid vinder, så kan Barca stadig vinde hvis Real madrid taber sidste kamp mod Malaga (dog mere usandsynligt) og det vil sikkert giver flere billetter til rådighed, men tror ikke de sænker priserne.

     Ja, det er blevet dyrt at komme på Camp Nou ! Jeg sidder efterhånden altid bag målet nederst ved banen i gol sur enden da billetterne er de billigste, man er tæt på banen og får en fin oplevelse. Og så er det nok det nemmeste sted at bytte pladser. Det er mere afslappet på de “billige” pladser.

    • og iøvrigt…med en søn på 13 år så vil jeg ikke være så bekymret ved at bestille billetter med et par pladser imellem jer. Hvis i mod forventning ikke kan bytte så er i trods alt tæt på hinanden.

 • Tak Morefews … Jeg tænker jeg klare den herfra … Tak for al din hjælp …
  De venligste hilsener
  Claus

  • Velbekomme. Som du nok har bemærket, så tror Barca fans ikke på mesterskabet. Der er nu en del flere billetter til salg end i tirsdags.

   God kamp !

 • Hejsa,
  Super indlæg, jeg har forsøgt at kode hvor det er bedst at sidde.
  Min søn skal på Barcacamp i 2 uger, så min datter 9 år og jeg vil gerne ind og se Barca legends den 30/6. Jeg har forsøgt at være tålmodig med billetterne, da jeg ikke tænker de spiller for fyldt stadion, men lader til de fleste pladser er udsolgt.
  Vil Tribuna være stedet, eller er Lateral sektion hvor vi kan sidder mere i midten af banen fint. Tænker bare målet skal være en god oplevelse hvor vi kan se mest muligt.
  Mvh Eva

 • Hejsa,
  Jeg er ved at arrangere en tur til Barcelona, hvor jeg har tænkt at min søn (12 år) og jeg skulle ind at mod Espanyol den 10 september. Har du erfaring for at det er sværere at få billetter til denne kamp frem for andre almindelige hold?. Er billetterne dyrere end når de møder andre midterhold? kan der være ballade udenfor stadion, når de møder Espanyol? Mange spm. men håber du kan hjælpe
  Pft. Frank

  • Hej Frank,

   I får ingen problemer med billetter til den kamp. Det er i starten af sæsonen og derfor bliver der ikke stort pres på billetterne. Køb i dagene op til kampen, så vil i kunne finde de billetter der passer jer.

   Priserne er nok lidt højere end til andre kampe da det trods alt er et lokalopgør. Ja, det er blevet dyrt at komme på Camp Nou 🙂

   Jeg har aldrig oplevet ballade udenfor Camp Nou til nogen kampe, det skal i ikke være bekymret for. I spanien er der ikke den store tradition for at der kommer mange udebanefans til kampene. Mod Espanyol kommer der lidt flere end normalt – men der er fredelig atmosfære generelt i Barcas kampe.

   God tur !

   • Hej igen
    mange tak for hurtig og brugbar svar:) fantastisk at du tager dig tid til at hjælpe newbies:)
    et enkelt spm mere, vil det være strategisk smartere at se kampen mod betis i slutningen af august?
    altså, kampen er billigere, det er måske nemmere at få gode pladser osv.
    Frank

    • Hej Frank, Beklager sent svar men var på sommerferie.

     Det vil være nemmere at få billetter mod Betis tænker jeg, men tror ikke der er en kæmpe forskel. Men oplevelsen bliver den samme 🙂

     August er måske dyrere på fly og hotel da det stadig er “sommer” ?

 • Hejsa,
  Vi er 2 familier som er ved at planlægge en tur til Barcelona den 20. september hvor Barca skal spille mod Eibar.
  Vi er 4 voksne og 3 børn ( 2,7 og 9 år). Har hørt noget om at børn under et eller andet er gratis hvis ikke barnet skal have et sæde for sig selv, men ved du hvordan det foregår – skal der stadig “købes billet”?
  Vi vil meget gerne sidde på langsiden som du også anbefaler på siden, men allerede nu kan vi ikke få nogle sammenhængende billetter andet end nede omkring hjørneområdet. Skal jeg have is i maven og vente og er det overhovedet realistisk at få 6-7 billetter sammenhængende billetter op til kampen.
  Den 20. sep. er en onsdag og har læst mig til at kampen derfor kan blive spillet både tirsdag, onsdag eller torsdag. Det gør det jo en smule svært at planlægge fly samt hotel inden vi endelig ved datoen. Hvis der alene er Liga kampe ugen før og efter er det så mest sandsynligt at det spilles onsdag?
  På forhånd tak!

  Mvh. Mie

  • Hej Mie,

   Beklager svartiden, men har været på sommerferie.

   Du stiller nogle meget gode spørgmål både omkring en, endnu ikke bekræftet, onsdagskamp og omkring det at have børn med på stadion.

   Børn kommer kun gratis ind hvis man er medlem af klubben og man skal ansøge om special billet, så det vil ikke være en mulighed for jer. Reglerne blev strammet for et års tid siden.

   Eibar er ikke en speciel attraktiv modstander og derfor tænker jeg at der max kommer 75000 tilkuere, så der vil være cirka. 23.000 frie pladser. Så det er bare at vente til at billetterne frigives i dagene op til kampen. Ingen panik.

   6-7 pladser på samme række er meget svært, men nemmeste bag målet tæt på banen, da folk her “flytter” sig lidt rundt og ikke tager så nøje hvor man sidder. Ellers prøv at tjekke om der er 4 pldser på én rækker og 3 på rækken foran eller bagved, så sidder man stadig sammen.

   Om kampen spilles onsdag den 20. september tør jeg ikke komme med et godt bud på nu.

 • Hej Morefews
  hvilke afsnit er afsat til udebaneholdets tilskuere, det kan man ikke lige google sig til.
  Bare så men ikke kommer til at sidde sammen med dem:)
  mange tak for dine besvarelser, de er meget hjælpfulde:)

  Mvh Frank

  • Man kan ikke komme til at sidde med udebanefans. Det er ikke muligt.

   Hvis der er afsnit til udebanefans så er det typisk helt oppe i et hjørne på de dårligste pladser.

 • Hej.
  Perfekt med god og omfattende information. Tænker du får megamange henvendelser – det kan jeg også se ovenfor. Det er imponerende at du vender tilbage til så mange!
  Jeg vil lige høre dit råd om en kamp min mand og jeg skal ind og se med vores søn på 15 (konfirmationsgave). Det er mod Sevilla den 5. november. Er det også en kamp, hvor man kan vente med at bestille billetter til sidste øjeblik (og er det ugen optil eller før.)?
  På forhånd tak for svar.
  Mvh. Mia

  • Hej Mia,

   Tommelfingerreglen hvis du vil købe billetter til Barcelonas kampe er at man skal vente til de bliver “frigivet” og vente til at sæsonkortholderen frigiver deres billetter, og dette sker i ugen/dagene op til kampen.

   Ja, i skal bare vente. I får ikke problemer med billetter til den kamp. Tænker der kommer 85.000 tilskuere sådan en novemberdag og så vil der jo være ca. 13.000 ledige pladser på kampdagen. I dagene op til vil der selvfølgelig være flere.

   God fornøjelse.

 • Hej
  Vi skal til Barcelona i uge 42. Vil ind på en tapas/sportsbar hvor de lokale ser Barca spille, når de spiller på udebane.
  Er der nogen steder der kan anbefales?
  Venlig hilsen Pernille

  • Hej Pernille,

   Beklager den lange svartid, men havde overset din kommentar i mængden.

   Jeg er ikke så skarp i lokale baren hvor det er ekstra “lokalt” og godt at se Barca spille.

   I vil opdage at der er rigtig mange tapas-steder hvor der også kører et fjernsyn og hvor de lokale følger med.

   Her er dog et par forslag gode i centrum:

   BAR BRUSI – Llibreteria, 23 Barcelona (Gothic Quarter)

   LA TAVERNA DE BARCELONA – Ronda Universitat, 37 Barcelona

   CERVESERIA CATALLUNA – Encarnació, 21, Barcelona (Gracia)

 • Hej morefews
  vi havde en fantastisk tur til Barcelona.
  vi boede i eixample og kunne gå til det meste i byen, ellers er taxi rimelig billig:)
  Fodbold oplevelsen overgik alt vi havde forventet, det var nemt at komme ind på stadion, masser af personale der kunne hjælpe hvis man var i tvivl.
  vi sad på lateral række 6 en tredjedel fra midten mod syd målet. Vi så barcelona vs espanyol, messi hattrick og 5-0 sejr. Vejret var godt , stemmerne hæse da vi gik hjem over. Fantastisk oplevelse, især for knægten:)
  mange tak for din hjælp, den var uvuderlig.
  Mvh Frank

 • Hej morefews
  Suveræn god blog du har. Jeg har selv været på Camp Nou 3 gange og skal derned om 1 uge mod Sevilla sammen med sønnike igen – og i øvrigt skal vi også ned igen til El Clasico i maj. Da jeg har sagt til sønnike at med de mange ture derned kan jeg ikke købe mig fattig i dyre Tribuna billetter:-). Mod Juventus (hvor jeg var alene) sad jeg bag et af målene ret langt tilbage og havde for meget “beton” over hovedet (som jeg nu læser du rigtignok fraråder en).

  Spørgsmål 1:
  Ved du hvor man kan se om der er overdækket hvis det regner? Har bemærket i en kamp hvor folk tættes på banen på Lateral var drivvåde grundet heftig regn. Nogen tanker (evt. har du besvaret det tidligere men der er efterhånden mange indlæg – du bør lave en søgefunktion eller FAQ efterhånden:-)) ?

  Spørgsmål 2:
  Hvad er er grunden til at Lateral-billetter er lidt billigere end Tribuna-billetter, på cirka samme type plads (naturligvis spejlvendt)? Er det grundet at der ikke er overdækket eller?

  På forhånd tak
  Mvh Peter

  • Hej Peter,

   Tak for din kommentar og dine spørgsmål.

   Du må gerne dele guiden på facebook eller bare give artiklen et like : https://www.facebook.com/morefewsblog/

   1. Man kan ikke rigtig se nogle steder hvor man er beskyttet af for regnen. Vinden har nogle gange også lidt betydning. På Tribuna, nederste sektion, har jeg bemærket at de første 10 rækker cirka godt kan blive våde.

   På de andre tribuner vil jeg mene at man skal helt ind under den overliggende tribune for at være sikker, men så hellere tage noget regntøj med eller købe et let regnslag på stadion.

   FAQ vil jeg overveje – der er dog efterhånden så mange forskellige spørgsmål at det let bare blive indlægget om igen 🙂

   2. Ja, jeg er overbevist om at Lateral er billige da der ikke er overdækket.

   Det kan også være en faktor at man kan komme til at sidde i solen på Lateral, og ja det er ikke alle Spaniere der kan lide det 🙂

   Man er længere fra bænken, præsidenten, de kendte, spillerne når de går på banen og fra banen m.m.

   God tur til næste kamp og til El Clasico !

   Husk at give bloggen et like på facebook – og deltag evt. i konkurrencen der også.

Bedste anmeldelser