fbpx
Morefews
fodboldrejse Barcelona fodboldtur billetter

Guide til fodboldtur til Barcelona – Den STØRSTE guide til billetter

Her er din hjælp og inspiration til at komme til Barcelona for at se fodbold !

Velkommen til den mest omfattende guide til dig der skal på fodboldrejse til Barcelona !

Hjælp til at finde fodboldbilletter, finde de rigtige pladser på stadion, finde ud til stadion på bedste måde og mange andre tips og

Hjælp til den perfekte fodboldtur til Barcelona.

Sidst opdateret 19. Februar 2019 – NYT BILLETSYSTEM – SE LÆNGERE NEDE

Baggrund for dette indlæg om fodboldtur til Barcelona

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er stor fan af fodboldklubben F.C. Barcelona og derfor vil der være en del indlæg fremover omkring “Barca” og spansk fodbold.

Jeg har ikke rigtig længere præcist tal på hvor mange gange jeg har set Barca spille på Camp Nou og andre steder – men det er over 30 gange efterhånden.

Jeg har ofte hjulpet venner og bekendte med at arrangere fodboldture til Barcelona samt givet gode råd på diverse hjemmesider.

Nu er tiden til at lave en guide her på morefews.dk som jeg vil forsøge at holde opdateret så den altid er så aktuel som mulig.

God fodboldrejse til Barcelona !

1. Planlægning af fodboldtur til Barcelona

De vigtigste råd til planlægning af en fodboldtur til Barcelona er følgende:

– Der er ALDRIG udsolgt til en kamp.

Selv til hjemmekampe imod Real Madrid kan man få billetter lige op til kampen da der altid frigives billetter af medlemmer med sæsonkort helt frem til kampens start.

Hvis en sæsonkortholder bliver forhindret til kampen så kan de frigive deres billet via et system kaldet “Seient Lliure”

Hvis billetten så sælges i løssalg så får sæsonkortholderen 50% af salgsprisen.

Derfor er der altid billetter. Og dette princip gælder også andre kampe.

Dog kan det være svært til enkelte kampe at finde plads hvor flere kan sidde sammen.

Meget få billeter til kampe mod Real Madrid

Det skal dog siges at der mod Real Madrid er meget få billetter i sidste øjeblik så lige til denne kamp vil det være et sats at tage afsted uden billet.

Forvent at priserne på den “sorte børs” er 3 til 4 gange den officielle pris – men der er altid billetter på den sorte børs også.

Jeg har set Barcelona – Real Madrid (El Clasico) 10 gange nu og har selv købt to gange på den sorte børs (mange år siden) og siden har jeg observeret at der stadig at masser af handel med billetter til præcis kampen mod Real Madrid.

Generelt er billetsalget til denne kamp forbeholdt medlemmer af klubben og først til aller sidst, få dage før kampen, kan ikke-medlemmer købe.

De/den sidste hjemmekamp i sæsonen

Baseret på feedback til dette indlæg vil jeg også lige indskyde en kommentar når det drejer sig om at vælge sæsonens sidste hjemmekamp (typisk i maj).

Hvis Barca ser ud til at blive mester i netop den sidste hjemmekamp så kan det være svært at få billetter.

Hvis mesterskabet er afgjort inden sidste hjemmekamp så er det set at Barca stiller med et B-hold og sender “stjernerne” på ferie.

Så vær opmærksom hvis det er netop den kamp man ønsker at se.

Personligt synes jeg det er bedst at vælge en kamp i enten september/oktober eller april/maj hvor vejret stadig er rigtig godt og hvor byen ikke er fyldt med så mange turister.

September/Oktober vil også være de nemmeste måneder at få billetter da sæsonen lige er gået igang og intet rigtig er afgjort.

– Vent ALTID med at købe fodboldbilleter indtil ugen før kampen. 

Og gerne endnu tættere på kampen.

Hav is i maven. Som nævnt før så frigives der billetter op til kampen og min erfaring er at der til de fleste kampe (undtagen Real Madrid) frigives op imod 20.000 billetter op til kampen.

Husk at for dem der har sæsonkort er der “hverdag” at besøge Camp Nou og mange gider ikke altid tage afsted.

Andre spekulerer ligefrem i at få sæsonkort finansieret ved bevidst at frigive deres plads til en del kampe og dermed tjene de 50% pr. billet pr. kamp.

Specielt hvis man skal afsted en lille flok og gerne vil sidde sammen får man bedst resultat ved at vente til ugen op til kampen.

Til dem der stadig ikke føler sig sikre på ovennævnte så taler statistikken for mine råd.

I 2017/2018 sæsonen var der cirka 70.000 tilskuere i gennemsnit – det vil sige i gennemsnit 28.500 frie pladser.

Fodboldrejse til barcelona

Køb ALTID fodboldbilletterne via www.fcbarcelona.com. 

Barcelonas hjemmeside er det eneste rigtige sted at købe fcb billetter.

Oplever af og til at møde folk i Barcelona der med glæde kan fortælle at de på Ramblaen har købt billetter til dagens kamp selvom der var udsolgt (ifølge sælgeren)

Når de så derefter møde op på Camp Nou sammen med 65.000 tilskuere og en billet i hånden der var 50% dyrere end den de uden problemer kunne have købt ved stadion eller via Barcas hjemmeside.

Alternativt kan du købe fodboldbilletter når du når frem til Barcelona i enten den officielle FCB butik på Ramblaen eller den på den nord-vestlige hjørne af Plaza Catalunya.

– Kampdato kan rykkes så tag hele weekenden i Barcelona. 

Hvis man ønsker at købe en flybillet til god pris så er det ofte nødvendigt at bestille denne lang tid før at man præcis ved hvornår kampen spilles og derfor mener jeg at man bør tage hele lørdag og hele søndag i Barcelona.

Jeg har oplevet at Barca har spiller lørdag klokken 12.00 og søndag klokken 22.00.

Så jeg vil sige at man er 99% dækket ind hvis man bestiller fly fra fredag til mandag (når der er tale om en weekend kamp).

Champions league er lidt nemmere at planlægge, specielt indledende pulje, da kampene her ikke rykker sig.

Hvis man gerne vil have en fornemmelse af hvornår kampen man vil se skal spilles så kan man evt. se om der er Champions League kampe i ugen før eller efter – spiller Barca CL om onsdagen før hjemmekamp i La Liga så er der stor sandsynlighed for at kampen spilles søndag da spillerne så vil få hvile en ekstra dag – hvis Barca spiller CL om tirsdagen ugen efter en kamp så vil de ganske sikkert spille en lørdag for at kunne hvilefrem til CL kampen.

På samme måde kan man være opmærksom på Copa Del Rey kampe som også kan få indflydelse på hvilken dag en kamp spilles.

Eneste risiko er den ene årlige kamp som hvert hold skal (bør) spille en mandag – den er svært at gardere sig imod.

– Køb din Barca trøje hjemmefra ! 

En del af et besøg på Camp Nou er for mange også et besøg i den efterhånden gigantiske Barca Shop ved stadion.

Jeg plejer at lade det være ved besøget. Priserne i butikken er de dyreste jeg kender til og selv som medlem af klubben, med 5% rabat, så er det stadig billigere at købe trøjerne herhjemme på nettet.

I Barca shoppen ved stadion er der samtidig enormt lang kø før en kamp og man kan blive lige forundret hver gang man går derind hvor sindsygt folk handler ind og hvor mange penge der omsættes for.

Det skal dog siges at der for enkelte vil være noget specielt i præcist at have købt trøjen på Camp Nou.

fodboldrejser Barcelona

2. Køb af fodboldbilletter til F.C. Barcelonas kampe

Som nævnt så købes billetter her:

F.C. BARCELONA TICKETS

Det skulle være ret nemt at gå til da siden er på engelsk. men her er lidt tips til køb af billet og valg af pladser:

OBS ! OBS ! OBS !

19. Februar 2019 : F.C. Barcelona har endnu engang indført nyt billetsystem online.

Det ser ud til at man ikke længere selv kan vælge sin egen plads online, kun sektion man vil sidde.

Til gengæld udlover de garanti for at sidde sammen i nogle sektioner.

Vi opdaterer med mere info hvis systemet forbliver aktivt, da det ændrer en del ved køb af billetter.

Umiddelbart tænker jeg at det er slut med at skulle vente til sidste øjeblik med at købe billetter ? Lige nu ser det ud til at man bare kan bestille det antal billetter man skal bruge.

Nyt system betyder at noget af det der står nedenunder her måske ikke længere er brugbart.

Fodboldrejse Barcelona

– Husk man kan printe billeter selv !

Print din billet ved køb af billetten.

Man få en kopi tilsendt på mail der kan printes. Så slipper du for at skulle afsted til stadion før kampen blot for at hente billetter.

Har oplevet mange der stresset afsted til Camp Nou for at være sikre på at få billetterne og først har kunne slappe af når de var i lommen, det er absolut unødvendigt nu om dage.

Hvis der skulle gå noget galt med mail og selv-print – så kan fodboldbilletterne altid hentes ved Camp Nou før kampen mod fremvisning af kvittering og evt. det kreditkort billetterne er købt med. Så ingen panik.

Tror faktisk også at man kan få sine billeter på sin mobiltelefon og dermed slippe for at printe

– Første og måske sidste gang på Camp Nou ?

Hvis det er første og sidste gang du skal på Camp Nou og du gerne vil sidde perfekt så er pladserne på tribune 1 bag udskiftningsbænken i mine øjne de bedste pladser.

Priserne på billetter på Camp Nou er efter min mening eksploderet de sidste år og derfor er disse pladser bag bænken også blandt de dyreste.

Hvis man vælger den nederste tribune så skal man passe på at man ikke kommer til at bestille de bagerste rækker og dermed kommer ind under tribunen da det ødelægger lidt af oplevelsen.

Man skal kunne sidde “nede” og se op på hele Camp Nou og ikke se op i noget gammelt beton.

Nedenstående er uden garanti men firkanten er et bud på hvor man bør sidde på denne sektion (som er identisk med flere andre) for at undgå at sidde under tribunen:

Camp Nou tribune tip
Camp Nou tribune tip

Hvorfor så vælge disse dyre fodboldbilletter på Camp Nou ?

Man kan følge spillerne tæt når de kommer på banen til opvarmning, man kan følge med i opvarmningen meget tæt på (man kan gå helt ned til “hegnet” ,

Man er tæt på spillerne når de går på banen, man er tæt på spillerne hele kampen, man kan se hele banen og har fuldt overblik,

Man kan se op til præsidenten der sidder lige over én og man kan følge med i hvad der sker på bænken (noget som man ikke rigtig ser på TV).

Når man vælger billetter så kan må se hvordan udsigten fra pladserne cirka er ved at trykke på “3D view” ikonet til højre og på den måde kan man få hjælp til at finde de rigtige pladser.

HUSK stadig (efter min mening) at vælge de forreste 10 til 15 rækker da chancen her er bedste for optimalt udsyn til hele stadion.

Guide til fodboldrejser til Barcelona

 

Så kan det se således ud:

 

Tips til fodboldtur til Barcelona

 

OBS ! Nedenstående omkring hvor Messi varmer op er muligvis ikke korrekt længere. Feedback fra venner tyder på at Messi nu varmer op på den anden side af banen.

Hvis man vil tæt på Messi og studere ham lidt mere nøje og evt. have et billede med ham i baggrunden så varmer han oftest op samme sted:

 

Guide til fodboldtur til Barcelona
Guide til fodboldtur til Barcelona

Flere tips til pladser på Camp Nou

Så sidder man på tribunen bag bænken så har man mulighed for at gå ned i den ende Barca varmer op og komme ganske tæt på spillerne.

Budget-udgaven når man skal vælge billetter, men ønsker at være tæt på det hele, er bag målet i samme ende Barca varmer op (nederste lige bag målet)

– her kan man også komme tæt på opvarmning, få stemningen fra de få “rigtige” Barca fans med flag og sang og komme tæt på spillet når bolden er i den ende.

Jeg har bemærket på det seneste (2016) at Barcas mere livlige og syngende fans er flyttet ned i den anden ende af stadion og de står således IKKE længere i samme ende som Barcelona varmer op.

Så hvis man vil stå hvor der bliver sunget sange og hvor stemningen er bedst så skal man ned for i den anden ende af stadion.

En læser (Ronni) er kommet med dette input fra Oktober 2018 hvis man gerne vil stå ved de højlydte fans:

….. generelt anbefale at man får billetter på Gol Nord række 2-9 nederst mulige sektion og så over mod “Tribuna” langsiden. Hardcore fansene er inddelt i forskellige grupperinger og jeg må sige at dem der står over mod langsiden Tribuna er mere højtrystet end dem over mod langsiden “Lateral”.

Eneste ulempe er når spillet foregår i den anden ende hvor det kan være svært at fange detaljerne.

Men jeg synes det er godt alternativt og meget bedre pris. Jeg sidder ofte her og ser kampene.

Det er først de seneste år at disse billetter har været til salg og jeg synes det er godt alternativ.

Få opvarmningen med

Opvarmning starter 30 minutter før kampen starter.

Ikke nogen grund til at gå ind på stadion 2 timer før – der er tomt og det bliver lidt kedelig selvom det er Camp Nou.

Det kan iøvrigt sagtens lade sig gøre at bytte plads med andre på stadion så man kan godt satse lidt og købe billetter meget tæt på hinanden og så bytte pladser med andre.

De fleste vil gerne bytte til den “bedste” plads.

Vil lige nævne at der serveres alkohol fri øl på Camp Nou og at deres burger faktisk er ganske okay men også meget simpel.

Køb en sportsavis dagen efter kampen som souvenir (SPORT eller Mundodeportivo) og sæt forsiden op i ramme med billetten 🙂 og samtidig har man alle kampfacts og en masse gode billeder. Prisen er lige nu 1 Euro for en avis.

Hvordan finder jeg 2 pladser sammen på Camp Nou ?

Hvis man skal 2 personer afsted og der bare ikke rigtig er pladser at finde ved siden af hinanden så overvej disse alternativer.

Det første er der to billetter med 1 person imellem. Her er det det nemmeste i verden at bede om at bytte plads med vedkommende.

Hvordan finder jeg 2 pladser på Camp Nou ?

Det næste eksempel kan også være ganske fint hvor man sidder på “samme” plads på hver sin række. Enten er det fint nok. eller så kan man sikkert igen bytte nemt med dem der sidder omkring, med mindre de også sidder sammen.

Hvordan finder jeg 2 pladser på Camp Nou ?

Guide til fodboldtur til Barcelona

3. Hvordan kommer man til Camp Nou

Bedste måde at komme til Camp Nou er efter min mening med Metro og der er efter min mening 3 stationer man kan stå af ved:

Colblanc (Linie 5)

Maria Christina (Linie 3)

Les Corts (Linie 3)

Linie 3 vil passe de fleste og specielt hvis man har valgt at bo i centrum. Man skal ikke skifte metro undervejs på linie 3 og den stopper ved de “større” steder som Place Espanya, Placa Catalunya, Liceu (på Ramblaen) og Diagonal. Så man er godt dækket ind med denne metro.

Barcelona Metro Linie 3
Barcelona Metro Linie 3

 

Personligt står jeg af ved Les Corts da muligheden her for at finde en øl og noget mad undervejs til stadion er bedst.

De første mange år stod jeg af ved Collblanc der også giver mulighed for at finde nogle steder at spise.

Ved Maria Christina er det yderst sparsomt med mindre man er til Starbucks før en kamp.

HUSK at købe en metrobillet til turen tilbage til byen efter kampen når du ankommer til den metro station hvor du står af før kampen.

Så slipper du for at stå i kø med hundredevis af andre ved automaten når kampen er slut.

Det gør afslutning på kampen og turen hjem langt mere behagelig.

Køb 10-turs kort til Metro

Alternativ køb et 10-turs kort og del med andre – der skal nok være 10 metroture på en weekend i Barcelona.

Regn med at turen fra kampen slutter til centrum tager mindst en time. Der er som regel en del trafik efter kampen og mange fodgængere samt lidt ekstra ventetid i metroen.

Taxi og bus er dårlige alternativer da man ofte hænger i trafikken. Brug hellere metro og vær sikker på at nå frem uden kø.

Et godt alternativ er at leje en cykel og trampe til Camp Nou.

På den måde får man set sider af byen man ikke ville have set, mulighed for at stoppe undervejs ved spændende barer og få lidt tapas og ultimativt den hurtigste vej hjem fra stadion – slip for proppet metro og dårlig luft.

Vil iøvrigt lige knytte en kommentar til dem der ønsker at besøge Camp Nou når der ikke er kamp: Prisen er efterhånden 25 euro pr. person for en tur rundt.

Hvis det ikke har interesse at se an masse pokaler, modstandernes omklædningsrum og gå igennem spillertunnellen så bør man overveje om det er pengene værd ?

Camp Nou med publikum til en kamp er alt andet lige noget federe !

Køb en fed guidebog til turen til Barcelona

Når du skal give en tur til fodbold i Barcelona som gave så er det lækkert også at få en god guidebog med så man kan forberede sig.

Jeg synes også det er fedt at have sådan en bog med i flyveren og i tasken til turen rundt i byen.

At rejse til Barcelona for at se fodbold med børn

Jeg får mange henvendelser efterhånden hvor forældre ønsker at tage deres børn med til Barcelona for at se fodbold.

Derfor har jeg sat dette lille ekstra afsnit ind med lidt input baseret på noget af det feedback jeg har fået.

Hvis man rejser med børn så kan det faktisk godt være en god idé at finde et hotel tæt på Camp Nou.

Kampen kan godt slutte meget sent og det tager mindst 1 time efter kampen at komme til centrum.

Med et hotel i nærheden slipper man for at afslutningen på oplevelsen drukner i en lang tur med metro, taxi eller på gåben.

Når børn først har set fodbold og købt nogle Barca-souvenirs så gider de ofte ikke så meget andet i Barcelona.

Voksne elsker Barcelona for den gode mad, tapas, kaffe, drinks m.m. Men hust at mange børn slet ikke gider dette.

4. Overnatning og fly til Barcelona

Er overnatning vigtig for en fodboldrejse til Barcelona ?

Overnatning afhænger jo oftest om man rejser alene, 2 personer eller gruppe.

På grund af det gode metro net så plejer jeg at sige at det ikke er så vigtigt hvor man bor blot man bor i nærheden af en passende metro station.

Så det vil måske være passende at finde hotel i nærheden af Metro Linie 3 – hvilket giver rigtig mange muligheder.

Jeg bruger altid Trivago til at finde en passende overnatning i Barcelona da den tjekker alle booking sider.

Hvis det skal være billigt

Til budgetturen kan hostelworld.com anbefales.

Når jeg rejser alene bor jeg altid på Hostel og min favorit er Kabul på Placa Reial  http://www.kabul.es

Vær opmærksom på at Kabul har meget unge og ofte festende gæster.

Hotellet har unik placering, er pænt og rent, har gode simple senge, har 4 mands værelser (ideelt for en gruppe på 4) hvor der ikke er så meget trafik om natten, sikkerhedboks med lås (indbygget i nøgle) hvor hele din kuffert bør kunne stå.

Man skal være opmærksom på at man skal medbringe eget håndklæde, at der er bad på “gangen” men altid lækkert med masser af varmt vand og at man ikke kan oplade sin telefon på rummet men at dette foregår i receptionen hvor de har speciel afdeling til dette.

Til dem der er på virkelig lav budget skal de også nævnes at man kan få gratis morgenmad og aftensmad på steder – meget simpelt – men nu er det nævnt. Har aldrig prøvet nogle af delene.

På Kabul kan du få opbevaret din leje-cykel om natten i et aflåst rum så lej en cykel i 24 timer for 10 Euro og se Barcelona på en ny og bedre måde – så tag turen til Camp Nou på en lejet cykel hvis du er frisk på eventyr.

Den ultimative søgning af flybilletter synes jeg man får hos Momondo

Flybillet.dk er gode til at annoncere hvis der kører kampagner hos de forskellige flyselskaber.

HUSK AT SE VORES LISTE MED JULEGAVEØNSKER

5. Mad og drikke

At rejse til Barcelona for at se fodbold er andet end bare fodbold. Barcelona er byder på masser af kulinariske oplevelser og små gemte skatte.

Der findes et utal af gode spisesteder og der er noget for enhver smag og i enhver kvalitet og prisleje.

Først og fremmest er der ingen fodboldtur til Barcelona uden en masse tapas – så for “tapas-nybegyndere” og tapas-elskere så skal man næsten forbi her: http://www.txapelarestaurant.com/ – sid i baren, få en øl, prøv den lille burger og nyd maden og hav tålmodighed med betjeningen 🙂

Hvis man er øl-entusiast og gerne vil have chancen for at prøve noget alternativt spansk øl så er chancen på dette et sted der hedder BierCab: http://biercab.com/en

Hvis man er til et godt glas rødvin og gerne vil afprøve de mere “lokale” rødvine så er der fra tirsdag til fredag åbent på Monvinic.

Monvinic er lækre omgivelser med stort udvalg af vine man kan prøve.

Det er virkeligt et lækkert sted at starte en fredag aften før man skal ud at spise sent.

Ser ud til at de er begyndt at have åbent lørdag også ? men ifølge hjemmesiden er det lidt uklart om det er sandt – men det er god nyhed. http://www.monvinic.com/en

Brug tripadvisor

En anden god ide er at download Tripadvisor “City guide” gratis til mobiltelefon og hente Barcelona informationer ned lokalt på din telefon, så har man altid kort og anmeldelser lige ved hånden uden behov for wifi eller dyr roaming på 3G.

Prøv at lade den guide dig til nærmeste bedste spisested hvis i er i tvivl om hvor i skal spise eller ikke kan tage en beslutning.

Vær opmærksom på at Barcelona også byder på en del Michelin restauranter og at prisen ofte er under det halve af hvad sådan en oplevelse koster i Danmark.

Restauranter som kunne have en stjerne og som jeg godt kan anbefale er Con Gracia og Restaurant Montiel. Her får man tasting menu og vinmenu for omkring 100 Euro med lokale gode spændende vine. Gode oplevelser der.

Hvis du er i Barcelona når Barca spiller udekamp

Hvis du er i Barcelona og gerne vil se en udekamp på en bar sammen med de lokale, så er her et par bud på steder du kan gå hen:

BAR BRUSI – Llibreteria, 23 Barcelona (Gothic Quarter)

LA TAVERNA DE BARCELONA – Ronda Universitat, 37 Barcelona

CERVESERIA CATALLUNA – Encarnació, 21, Barcelona (Gracia)

Desuden er der masser af irske pubber omkring ramblaen og placa Reial hvor man kan se alt fodbold.

6. Barcelona by night

Hvis man gerne vil gå ud om natten og feste lidt, så kan Barcelona faktisk godt være lidt svær at navigere rundt i – dermed ment at nattelivet er spredt ud over hele byen så tro ikke at man bare kan gå rundt og finde en masse spændende steder.

Mit råd er at lave noget research på nettet og find et sted eller to at gå efter og så hold jer til planen.

Barcelona er efter min mening ikke optimal for en spontan tur ud i nattelivet.

Omkring Placa Reial (hvor Kabul ligger) er der en del irske pubber og i de små gader syd-øst for pladsen er der mange små interessante barer og sågar nogle ret gode diskoteker.

Barcelona har alle former for steder og man kan sågar gå på kæmpe disco om søndagen og der er stadig proppet med mennesker.

Hvis du vil finde mig til en drink efter maden så er jeg på Rubi Bar: Lækre Mojitos til 3,50 Euro og lækket udvalg af gin.

En lille gemt perle synes jeg. Jeg udfordrer dig i at finde den.

Rubi Bar Barcelona
Rubi Bar Barcelona

Kunne dette indlæg bruges ?

Klik på stjerne for at give point.

Gennemsnit / 5. Antal stemmer:

Vi er kede af at du ikke synes om dette indlæg

Giv os en chance for at gøre det bedre.

278 kommentarer

 • Klasse, med god info!!!
  Men fyld ekstra på
  Andalusiske tapas restauranter hvor man får en tapas pr servering.
  Gode hoteller.
  Billige flybilletter.
  Steder det er værd at se.

  Håber vi ses der nede !!!!

 • Tak for input. Jeg udvider med tiden.

  Angående “Andalusiske tapas restauranter hvor man får en tapas pr servering” så må jeg med stor beklagelse sige at det eneste sted jeg har oplevet det i mange år var udenfor Santiago Bernabeu i 2005 da jeg så Barcelona klaske Real Madrid med 3-0 🙂 Steder med tapas pr. servering kender jeg ikke i Barcelona. Men tager udfordringen op !

 • Fantastisk artikel. Du rammer fuldstændig plet på alle de detaljer (flybilletter og kamptider, køb af stadion billet etc) som man ellers selv først får lært efter 3-4gang. Jeg håber mange første og anden gangs rejsende får mulighed for at læse din blog, for det guldkorn du har spyttet ud her. Tak for 4., 5., & 6.de var nye for mig.

 • Hej
  Min søn og jeg har planer om at se en kamp i løbet af foråret på Camp Nou. Men ved du evt hvornår og hvor vi skal stille sig, hvis vi skulle være heldige at få et glimt af stjerne når de ankommer til stadion ? Evt. Hvis du også ved hvor de kommer fra inden de kører til stadion, har hørt en lille fugl synge om, at de er på et hotel meget tæt på stadion.
  På forhånd tusind tak 🙂

  • Hej Tine, Har ikke noget super godt svar på dit spørgsmål. Sidste sæson brugte de dette hotel før kampene: http://www.w-barcelona.com/ – jeg har ikke fundet noget der kan be- eller afkræfte at de stadig bruger dette hotel. Vil gætte på at de forlade hotellet cirka. 2 timer før kamp. Jeg har kun set bussen komme ind ved indgangen i nord-øst hjørnet af Camp Nou (i nærheden af der hvor man også går ind til barca-shoppen)

 • Hej på Barcelonas hjemmeside har der stået billetter ikke kommer i general sale til kampen mod Real Madrid den 22/3 2015. Men kan nu se de skriver der muligvis bliver åbnet for salg lige op til kampen, men er det så stadig kun for medlemmer? Og hvad vil du tro man skal give for en billet hvis man køber uden for stadion inden kampen af en billethaj?

  på forhånd tak

  • Hej Andersen, Beklager at jeg ikke fik svaret på denne inden kampen mod Real Madrid. Beskeden røg i et spam filter. Jeg var selv afsted til kampen 🙂 Skriv gerne hvis du var afsted og købte på den sorte børs. De gange jeg for sjov har spurgt på priserne på den sorte børs ligger billetterne omkring 3 til 4 gange den normale pris. Mht. billetsalg lige op til kampen så er det sådan at medlemmer for mulighed for at købe først (igen) og derefter åbnes der for ikke-medlemmer – men ofte er der så udsolgt der. Men har da oplevet at der til Super Cup kampe sagtens kan være mange billetter da det er dyrt og da det ofte er i August hvor mange spaniere er på ferie.

 • Hej. tusind tak for din blog. Meget nyttig for mig, som netop nu planlægger en fødselsdagsgave til min søn i form af rejse + fodboldskamp i barcelona. Jeg har købt fly og hotel til pinsen og håber derfor at få billetter til kampen mod deportivo. Men det virker helt håbløst pt. jeg har absolut ingen forstand på fodbold, men der er da ikke tale om et tophold vel? Er det mon fordi det er sæsonafslutning, at der ingen billetter er pt overhovedet? Tror du jeg skal have is i maven til vi kommer derned?? På forhånd mange tak.

  • Hej Signe, Umiddelbart ingen grund til panik angående billetter. Der vil blive frigivet billetter op til kampen. Når det så er sagt så skal man være opmærksom på stillingen i den spanske liga lige i øjeblikket hvor Barca og Real Madrid ligger i meget tæt kamp om mesterskabet og hvis mesterskabet bliver afgjort i sæsonens sidste kamp, som er den kamp i skal se, så kan der blive rift om billetterne. Men formoder at du har skrevet dig op til at modtage besked når billetter er til salg. Jeg ville holde øje med billetter dagligt i ugen op til kampen og så købe så snart der er ledige billetter.

   • For at hjælpe yderligere til en god fodboldrejse til Barcelona så har jeg tilføjet nyt omkring det at vælge den sidste kamp i sæsonen til mit indlæg. Er sikker på at du nok skal få billetter, men det kan blive svært hvis Både Real Madrid og Barcelona fortsætter med at vinde deres kampe.

  • Så er der igen billetter til kampen imod Deportivo 🙂 Billetterne kan købes og printes via fcbarcelona.com. Mit gæt er at der i de kommende da kommer flere billetter til salg. På den pessimistiske side kan det godt være at Barca ikke stiller med stærkeste hold nu hvor mesterskabet er afgjort og hvor enkelte spiller skal undgå skader. God tur.

 • Hej vi vil gerne ind og se sæsonens første kamp altså Barca mod Malaga. Vi har dog svært ved at finde billetter, skal vi bare have is i maven som du skriver? Vi skal 6 afsted og vi vil gerne sidde min. 2 og 2 sammen. Håber du kan hjælpe os 🙂

  • Hej Simon, I skal i den grad bare have is i maven og bare vente med at købe. Det er sådan en kamp hvor der kommer mindst 20000 billetter til salg. Desuden har de lokale i Barcelona ofte ferie i august og derfor vil jeg faktisk tro at der kommer endnu flere billetter til salg. Husk på at der jo langt fra kan blive udsolgt til en kamp imod “uinteressante” Malaga og derfor vil i ALTID kunne få billetter…også 2 og 2 sammen.

  • Hej Rasmus, Det er aldrig spild af penge at tage en tur på Camp Nou 🙂 Billetterne er efterhånden ved at være dyre og jeg ved ikke om det er derfor at du overvejer de øverste pladser ? Vær opmærksom på hvis du vælger disse pladser at det helt oppe kan være svært at se detaljerne og at det kan blæse ret meget (meget koldt afhængig af årstid). Som nævnt i guiden så vælger jeg pladser bag det ene mål hvis jeg bare skal have en billig billet.

 • Hej – og tak for utrolig mange nyttige tips. Virkelig go blog.
  Jeg har mulighed for at komme til Barcelona I December, og jeg kan se, at Barca spiller mod La Coruna d 12 eller 13 December. Lige nu er der ganske få billeter at få fat i (vi er 3 personer). Jeg kan se at du skriver i forhold til billetkøb at vi blot skal vente – og at der nok skal komme billetter til salg. Gælder det også til denne kamp? – også at det bliver muligt at få fat i nogle af de gode billetter. Kan se, du skriver at BOCA 106 området er godt. Ja, vi bestiller jo fly og hotel inden længe, og har aldrig prøvet at bestille fodboldbilletter til Barca – så er lidt usikker. Ser frem til at høre fra dig- og på forhånd tak.

  • Hej Søren, hvis jeg skal komme med et gæt på hvor mange tilskuere der kommer til sådan en kamp så vil det være 70.000. Dvs. 28.000 frie pladser. La Coruna er jo efterhånden devalueret så meget i det spanske at det ikke har den store interesse i det spanske og på en kold decemberdag (for en spanier) er det fristende for mange at frigive deres billetter. Køb i bare flybillet og bestil hotellet – og vent så med at købe billetter indtil kampen. Boca 106 er bare et eksempel på gode pladser – vigtigst er at holde sig fri for at have tribune over hovedet så man ikke kan se hele stadion – så der er gode pladser hele vejen rundt både på 1 og 2 tribune. At finde 3 sammenhængende billetter kan måske godt være en udfordring men slet ikke umuligt til sådan en kamp…så vent og se hvad der kommer til salg ugen op til kampen. God tur !

 • Kanon-guide – og vist den eneste af slagsen på dansk. Thumbs up!

  Kunne du måske lokkes til at uploade et samlet overbliksbillede af pladserne på hele Camp Nou, hvor du har markeret de områder, du umiddelbart anbefaler som gode pladser og måske endda har markeret de områder, du direkte fraråder? Så kan det jo blive meget nemmere at udvælge, når man skal købe 🙂

  En anden ting: Mht. Camp Nou Experience; det er vel bedst at gøre dagen før kampdag, da de vel lukker af for dette tidligere på kampdage?

  Har hørt rygter om, at man kan have held med at bytte pladser med de spanske tilskuere, når først man er kommet ind på stadion (vi er 4-5 personer) – og at man så måske kan få pladser sammen. Noget du har erfaring med?

  Vi har kampen mod Villareal i starten af nov. i kikkerten. Det burde være til at få pladser der…

  • Hej Søren, Tak for input.
   Jeg vil overveje at skabe overblik over anbefalede pladser men det er ikke så nemt fordi mange sektioner på Camp Nou både har pladser med og uden tribune “over hovedet” og derfor er jeg lidt nervøs for at det ikke bliver overskueligt nok.
   Camp Nou Experience er bedst når der ikke er kamp. Barca butikken er bedst når der ikke er kamp. Åbningstider på Camp Nou Experience kender jeg pt. ikke.
   Det er efterhånden blevet kutyme at bytte pladser på stadion og det er lykkedes mig flere gange at bytte rundt så man kan sidde sammen. Folk er vant til at bytte og vi ofte gerne bytte til den “bedste” plads. Mange er på stadion alene efter min erfaring så der er gode muligheder.
   Kampen imod Villareal trækker max. 75.000 tilskuere med mindre Barca begynder at spille champagnebold…så kan det måske blive 80.000 tilskuere 🙂 Så der vil komme billetter til salg lige op til kampen.

  • Jeg har nu tilføjet lidt omkring hvordan man bedre kan finde en plads i form af 3D view. Detaljeret beskrivelse af hele stadion bliver for omfattende.

 • Plejer der at blive frigivet billetter til champions League kampe. Vi overvejer at tage ned for se kampen mod Arsenal

  • Der plejer at blive frigivet billetter til alle kampe men til kampe som denne er det først lige op til kampen. Vær opmærksom på at når det er et populært hold fra London, med mange flyafgange fra London, at der kan være mange der er afsted for at se kampen. Hvis i kan leve med at i ikke nødvendigvis skal sidde lige ved siden af hinanden til kampen så turde jeg godt tage chancen. Forvent at billetter først frigives 3 dage før kampen og at medlemmer får mulighed først for at købe billetter.

  • Kan se at billetterne har været offentligt til salg allerede en gang, så det vil være begrænset med billetter. Når det går godt så er det rift om billetterne til kampe som denne. Da jeg i 2010 så CL kamp mellem Barca og Arsenal var der tæt på udsolgt…hvilket normalt kun er imod Real Madrid. Det er svært at give gode råd her. Flybilletter skal jo bestilles – så det er ikke uden risiko 🙂

 • Hej
  Rigtig fin side
  Måske jeg bare skal læse den igen
  Men hvilken cat. Er gode at sidde på ?
  Overvejer selv cat1 premium , men 2400 pr billet er også meget
  Skal der ned til maj med min kæreste , min far er der nede så vi bliver 3 ( er det umuligt at få pladser ved siden af hinanden ?)
  Vil det være biliigere hvis han købte dem der nede ? Eller kan man ligeså godt bestille dem nu?
  Ellers andet jeg lige skal tænke på
  Mvh
  Dennis

  • Hej Dennis,

   Ja, det drejer sig jo nok om at læse indlægget igen 😉 Men det korte svar er at i skal vente med at købe billetterne til ugen op til kampen hvor billetter frigives. Køb ALTID på fcbarcelona.com eller ved stadion. Men vær nu opmærksom på hvilken kamp i vælger – hvis Barcelona kan blive mestre til netop den kamp i vælger, fordi det må formodes at være én af de sidste kampe i sæsonen, så kan det være svært at få billetter. Det hele er forklaret i indlægget.

  • …fik ikke svaret på hvilke billetter man skal vælge. Men 2400 kr. for en billet ? Hvilken kamp overvejer i da ? Det kan i mine øjne slet ikke betale sig ! Glem VIP, premium og alt det der. Det er kun en fodboldkamp når det kommer til stykket 😉 Hvis i vil have rigtig gode pladser så tag tribune 1 og 2 på den overdækkede langside. Igen…indlægget forklarer hvor jeg mener man skal sidde.

 • Hej igen
  Det er den sidste hjemmekamp d 7-8 maj
  Da vi skal møde min far der nede , så skal bruge 3 billetter
  Hvis jeg kigger nu kan jeg ikke engang finde to pladser ved siden af hinanden 😏
  Er det lateral tribunen du mener?

  • Tribuna hedder den overdækkede tribune. Sæsonens sidste hjemmekamp er imod lokalrivalerne fra Espanyol og derfor vil der være ekstra run på billetterne. Og hvis tabellen er lige så tæt i slutningen af sæsonen som den er nu, så bliver det nok svært at få 3 pladser sammen. Sidste kamp er altid svær at rådgive om. Jeg vil dog nævne at man sagtens kan “bytte” plads med andre på stadion så man ender med at sidde sammen…men det kræver lidt indsats.

 • Tak for rigtige nyttige info. Min søn, Matias, og jeg skal ind at se kampen mod Celta de Vigo den 14.2. Tænker, at ‘vi’ ikke vil spendere mere end max. 750 pr. billet, og kan lige nu få disse pladser, der kommer tæt på anbefalinger i bloggen. Boca 114 række 17 og Boca 213 række 4 – men hvis man gerne vil kunne gå ned til græsset, så skal man vel egentlig længere ned Boca 113, 16 el. 17. Så vi stadigvæk sidder i svinget. Er ikke så meget for at sidde lige bag målet – hvor man ikke rigtig får dybden i spillet med. I disse tre sektioner er der, dog ikke to sammenhængende pladser, så mit spørgsmål er, om disse sæder også i kommer i handel? Eller er sæsonkortholderne placeret andre steder? Dvs. tror du det vil være sandsynligt at få to pladser i disse sektioner, hvis vi venter en uges tid eller mere?

  Venlig hilsen Matias og Tomas

  • Hej Tomas og Matias,
   Det kan være lidt svært at rådgive omkring pladserne i hjørnerne når det drejer sig om man kan gå ned til banen eller ej. Men din antagelse omkring boca 113, 116 eller 117 er nok ikke helt forkert. Der er lukket af med hegn til langsiden så vær opmærksom på at man ikke kan “bevæge” sig rundt på langsiden med en “hjørnebillet”….jeg har en enkelt gang set Messi varme op omkring midterlinjen og ikke nede i hjørnet…blot til info…hvis det har betydning for jeres valg af billet ? 🙂
   Jeg bemærker d.d. at der er to frie pladser på langsiden i boca 10 (helt nede ved banen) på række D og der en enkelt plads mellem de frie pladser dvs. man kan bytte plads med vedkommende. Det er lidt over jeres budget men så kommer i tæt på det hele (113 euro)
   På den anden side så er jeg overbevist om at der bliver frigivet en masse billetter til den kamp som vil give jer flere muligheder jo tættere i kommer på kampen (det er sæsonkort der frigives og Celta er ikke så attraktivt for de lokale og spanierne synes det er koldt for tiden så mange vil sikkert gerne blive hjemme)

   …..uanset hvad i vælger så vil der være billetter til kamp og også gode af slagsen…mit bud er at der kommer max. 75.000 til sådan en kamp. God tur og god kamp !

  • tjekkede lige idag – 4 dage før kampen – og der var der mere end 7000 billetter til salg og der er lige præcis de pladser i måtte ønske 🙂 God kamp !

 • Hey hey. Først tak for ualmindelig god info og overblik. Jeg har dog, idag forsøgt gå ind på dit link http://www.fcbarcelona.com/info-tickets, da jeg ville sikre mig billetter til yngstepoden og hans storebror (konfirmationsgave) til 7-8.Maj til hjemmekampen mod lokalrivalerne. Jeg skulle meget gerne have billetterne 100% i hus, om det er muligt 😉 Det synede så af der ikke er billetsalg. Jeg fik, blot en bekræftigelse på, om jeg ville have besked om: “Would you like to be notified when we have available tickets”. Er det “proceduren”, så den her is i maven, du omtaler, blot skal henlægges til en evt mulighed for ledige billetter? Eller er der et alternativ sted/site, du kan anbefale få billettere i hus…ikke isen smelter? Bedst tænkelige tanker Mor-Lotte

 • Lige en tilknyttet kommentar….jeg har været inde via “en billetudbyder” (redigeret af admin) Her er det muligt få billetter, men er mig helt uigennemskueligt, hvilke pladser de byder ind med? Har du et bedste bud/råd hertil ? Og vil du fortsat råde til man afventer til ugen forinde, nu det er en kamp i slutfasen, tillige med mod rivalerne? Fortsat bedste tanker herfra

  • Jeg vil først og fremmest IKKE købe billetter af det selskab du har været inde at se på. Jeg vil ikke engang have det nævnt her på min side 🙂

   Og så til dit oprindelige spørgsmål. Den er svær. Hvis du læser op igennem de seneste kommentarer så er der andre der har henvendt sig omkring præcis den kamp. Sæsonens sidste kamp er aldrig uden en vis risiko. Hvis mesterskabet er afgjort til den tid så stiller Barca med B-Hold og der vil være masser af billetter. Hvis mesterskabet ikke er afgjort så vil det være svært at få billetter samlet til sådan en kamp. Hvis du vil være sikker så vil jeg vente til de første kampe til efteråret, September, hvor vejret stadig er super og hvor man altid kan få billetter. Men der er jo langt at vente når man får det i konfirmationsgave. 🙂 Så det korte af det lange er at jeg har svært ved at rådgive om den kamp uden en vis usikkerhed. Alternativet er at købe en pakkerejse ved et af de store selskaber i DK. eks. Travel Sense

 • Jo, mange tak for svar og super guide. Vi har købt ‘billige’ billetter lige i svinget Boca 113 – række 18 – halv pris af de gode billetter bag bænken, men jo stadigvæk 550kr stk. Og 300 billigere end dem, der sidder lige på den anden side af hegnet – og stadig så tæt på, at man kan se spillerne uden teaterkikkert. Det blir perfekt. Vi glæder os. De bedste hilsner Matias og Tomas

 • Hej
  Skal ned og se den sidste hjemmekamp
  Og dit råd har været at være kølig og vente til rimelig tæt på kampen ( så det vil jeg så gøre, men har alligevel holdt lidt øje)
  Men nu kan man ikke købe andet end VIP til de sidste store kampe !!
  Er det normalt ?
  Har du erfaringer med det 😁

  • Hej…igen…Dennis 🙂 Siden du skrev sidst har tingene jo ændret sig i La Liga. Det ser ud til at Barcelona bliver mestre og samtidig ser det også ud til at Barca sikrer sig mesterskabet inden sidste spillerunde. Så det du kan forvente er at cirka. 20.000 billetter bliver til salg op til kampen og at Barcelona stiller med noget der ligner et B-hold. Men som sagt tidligere er intet 100% men tror nu ikke du skal være bekymret. Det er meget typisk at der pt. ikke er billetter til salg til kampene.

Bedste anmeldelser