fbpx
fodboldrejse Barcelona fodboldtur billetter

Guide til fodboldtur til Barcelona – Den STØRSTE guide til billetter

Her er din hjælp og inspiration til at komme til Barcelona for at se fodbold !

Velkommen til den mest omfattende guide til dig der skal på fodboldrejse til Barcelona !

Hjælp til at finde fodboldbilletter, finde de rigtige pladser på stadion, finde ud til stadion på bedste måde og mange andre tips og

Hjælp til den perfekte fodboldtur til Barcelona.

Sidst opdateret 19. Februar 2019 – NYT BILLETSYSTEM – SE LÆNGERE NEDE

Baggrund for dette indlæg om fodboldtur til Barcelona

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er stor fan af fodboldklubben F.C. Barcelona og derfor vil der være en del indlæg fremover omkring “Barca” og spansk fodbold.

Jeg har ikke rigtig længere præcist tal på hvor mange gange jeg har set Barca spille på Camp Nou og andre steder – men det er over 30 gange efterhånden.

Jeg har ofte hjulpet venner og bekendte med at arrangere fodboldture til Barcelona samt givet gode råd på diverse hjemmesider.

Nu er tiden til at lave en guide her på morefews.dk som jeg vil forsøge at holde opdateret så den altid er så aktuel som mulig.

God fodboldrejse til Barcelona !

1. Planlægning af fodboldtur til Barcelona

De vigtigste råd til planlægning af en fodboldtur til Barcelona er følgende:

– Der er ALDRIG udsolgt til en kamp.

Selv til hjemmekampe imod Real Madrid kan man få billetter lige op til kampen da der altid frigives billetter af medlemmer med sæsonkort helt frem til kampens start.

Hvis en sæsonkortholder bliver forhindret til kampen så kan de frigive deres billet via et system kaldet “Seient Lliure”

Hvis billetten så sælges i løssalg så får sæsonkortholderen 50% af salgsprisen.

Derfor er der altid billetter. Og dette princip gælder også andre kampe.

Dog kan det være svært til enkelte kampe at finde plads hvor flere kan sidde sammen.

Meget få billeter til kampe mod Real Madrid

Det skal dog siges at der mod Real Madrid er meget få billetter i sidste øjeblik så lige til denne kamp vil det være et sats at tage afsted uden billet.

Forvent at priserne på den “sorte børs” er 3 til 4 gange den officielle pris – men der er altid billetter på den sorte børs også.

Jeg har set Barcelona – Real Madrid (El Clasico) 10 gange nu og har selv købt to gange på den sorte børs (mange år siden) og siden har jeg observeret at der stadig at masser af handel med billetter til præcis kampen mod Real Madrid.

Generelt er billetsalget til denne kamp forbeholdt medlemmer af klubben og først til aller sidst, få dage før kampen, kan ikke-medlemmer købe.

De/den sidste hjemmekamp i sæsonen

Baseret på feedback til dette indlæg vil jeg også lige indskyde en kommentar når det drejer sig om at vælge sæsonens sidste hjemmekamp (typisk i maj).

Hvis Barca ser ud til at blive mester i netop den sidste hjemmekamp så kan det være svært at få billetter.

Hvis mesterskabet er afgjort inden sidste hjemmekamp så er det set at Barca stiller med et B-hold og sender “stjernerne” på ferie.

Så vær opmærksom hvis det er netop den kamp man ønsker at se.

Personligt synes jeg det er bedst at vælge en kamp i enten september/oktober eller april/maj hvor vejret stadig er rigtig godt og hvor byen ikke er fyldt med så mange turister.

September/Oktober vil også være de nemmeste måneder at få billetter da sæsonen lige er gået igang og intet rigtig er afgjort.

[wp_ad_camp_1]

– Vent ALTID med at købe fodboldbilleter indtil ugen før kampen. 

Og gerne endnu tættere på kampen.

Hav is i maven. Som nævnt før så frigives der billetter op til kampen og min erfaring er at der til de fleste kampe (undtagen Real Madrid) frigives op imod 20.000 billetter op til kampen.

Husk at for dem der har sæsonkort er der “hverdag” at besøge Camp Nou og mange gider ikke altid tage afsted.

Andre spekulerer ligefrem i at få sæsonkort finansieret ved bevidst at frigive deres plads til en del kampe og dermed tjene de 50% pr. billet pr. kamp.

Specielt hvis man skal afsted en lille flok og gerne vil sidde sammen får man bedst resultat ved at vente til ugen op til kampen.

Til dem der stadig ikke føler sig sikre på ovennævnte så taler statistikken for mine råd.

I 2017/2018 sæsonen var der cirka 70.000 tilskuere i gennemsnit – det vil sige i gennemsnit 28.500 frie pladser.

Fodboldrejse til barcelona

Køb ALTID fodboldbilletterne via www.fcbarcelona.com. 

Barcelonas hjemmeside er det eneste rigtige sted at købe fcb billetter.

Oplever af og til at møde folk i Barcelona der med glæde kan fortælle at de på Ramblaen har købt billetter til dagens kamp selvom der var udsolgt (ifølge sælgeren)

Når de så derefter møde op på Camp Nou sammen med 65.000 tilskuere og en billet i hånden der var 50% dyrere end den de uden problemer kunne have købt ved stadion eller via Barcas hjemmeside.

Alternativt kan du købe fodboldbilletter når du når frem til Barcelona i enten den officielle FCB butik på Ramblaen eller den på den nord-vestlige hjørne af Plaza Catalunya.

– Kampdato kan rykkes så tag hele weekenden i Barcelona. 

Hvis man ønsker at købe en flybillet til god pris så er det ofte nødvendigt at bestille denne lang tid før at man præcis ved hvornår kampen spilles og derfor mener jeg at man bør tage hele lørdag og hele søndag i Barcelona.

Jeg har oplevet at Barca har spiller lørdag klokken 12.00 og søndag klokken 22.00.

Så jeg vil sige at man er 99% dækket ind hvis man bestiller fly fra fredag til mandag (når der er tale om en weekend kamp).

Champions league er lidt nemmere at planlægge, specielt indledende pulje, da kampene her ikke rykker sig.

Hvis man gerne vil have en fornemmelse af hvornår kampen man vil se skal spilles så kan man evt. se om der er Champions League kampe i ugen før eller efter – spiller Barca CL om onsdagen før hjemmekamp i La Liga så er der stor sandsynlighed for at kampen spilles søndag da spillerne så vil få hvile en ekstra dag – hvis Barca spiller CL om tirsdagen ugen efter en kamp så vil de ganske sikkert spille en lørdag for at kunne hvilefrem til CL kampen.

På samme måde kan man være opmærksom på Copa Del Rey kampe som også kan få indflydelse på hvilken dag en kamp spilles.

Eneste risiko er den ene årlige kamp som hvert hold skal (bør) spille en mandag – den er svært at gardere sig imod.

– Køb din Barca trøje hjemmefra ! 

En del af et besøg på Camp Nou er for mange også et besøg i den efterhånden gigantiske Barca Shop ved stadion.

Jeg plejer at lade det være ved besøget. Priserne i butikken er de dyreste jeg kender til og selv som medlem af klubben, med 5% rabat, så er det stadig billigere at købe trøjerne herhjemme på nettet.

I Barca shoppen ved stadion er der samtidig enormt lang kø før en kamp og man kan blive lige forundret hver gang man går derind hvor sindsygt folk handler ind og hvor mange penge der omsættes for.

Det skal dog siges at der for enkelte vil være noget specielt i præcist at have købt trøjen på Camp Nou.

fodboldrejser Barcelona

2. Køb af fodboldbilletter til F.C. Barcelonas kampe

Som nævnt så købes billetter her:

F.C. BARCELONA TICKETS

Det skulle være ret nemt at gå til da siden er på engelsk. men her er lidt tips til køb af billet og valg af pladser:

OBS ! OBS ! OBS !

19. Februar 2019 : F.C. Barcelona har endnu engang indført nyt billetsystem online.

Det ser ud til at man ikke længere selv kan vælge sin egen plads online, kun sektion man vil sidde.

Til gengæld udlover de garanti for at sidde sammen i nogle sektioner.

Vi opdaterer med mere info hvis systemet forbliver aktivt, da det ændrer en del ved køb af billetter.

Umiddelbart tænker jeg at det er slut med at skulle vente til sidste øjeblik med at købe billetter ? Lige nu ser det ud til at man bare kan bestille det antal billetter man skal bruge.

Nyt system betyder at noget af det der står nedenunder her måske ikke længere er brugbart.

Fodboldrejse Barcelona

– Husk man kan printe billeter selv !

Print din billet ved køb af billetten.

Man få en kopi tilsendt på mail der kan printes. Så slipper du for at skulle afsted til stadion før kampen blot for at hente billetter.

Har oplevet mange der stresset afsted til Camp Nou for at være sikre på at få billetterne og først har kunne slappe af når de var i lommen, det er absolut unødvendigt nu om dage.

Hvis der skulle gå noget galt med mail og selv-print – så kan fodboldbilletterne altid hentes ved Camp Nou før kampen mod fremvisning af kvittering og evt. det kreditkort billetterne er købt med. Så ingen panik.

Tror faktisk også at man kan få sine billeter på sin mobiltelefon og dermed slippe for at printe

– Første og måske sidste gang på Camp Nou ?

Hvis det er første og sidste gang du skal på Camp Nou og du gerne vil sidde perfekt så er pladserne på tribune 1 bag udskiftningsbænken i mine øjne de bedste pladser.

Priserne på billetter på Camp Nou er efter min mening eksploderet de sidste år og derfor er disse pladser bag bænken også blandt de dyreste.

Hvis man vælger den nederste tribune så skal man passe på at man ikke kommer til at bestille de bagerste rækker og dermed kommer ind under tribunen da det ødelægger lidt af oplevelsen.

Man skal kunne sidde “nede” og se op på hele Camp Nou og ikke se op i noget gammelt beton.

Nedenstående er uden garanti men firkanten er et bud på hvor man bør sidde på denne sektion (som er identisk med flere andre) for at undgå at sidde under tribunen:

Camp Nou tribune tip
Camp Nou tribune tip

Hvorfor så vælge disse dyre fodboldbilletter på Camp Nou ?

Man kan følge spillerne tæt når de kommer på banen til opvarmning, man kan følge med i opvarmningen meget tæt på (man kan gå helt ned til “hegnet” ,

Man er tæt på spillerne når de går på banen, man er tæt på spillerne hele kampen, man kan se hele banen og har fuldt overblik,

Man kan se op til præsidenten der sidder lige over én og man kan følge med i hvad der sker på bænken (noget som man ikke rigtig ser på TV).

Når man vælger billetter så kan må se hvordan udsigten fra pladserne cirka er ved at trykke på “3D view” ikonet til højre og på den måde kan man få hjælp til at finde de rigtige pladser.

HUSK stadig (efter min mening) at vælge de forreste 10 til 15 rækker da chancen her er bedste for optimalt udsyn til hele stadion.

Guide til fodboldrejser til Barcelona

 

Så kan det se således ud:

 

Tips til fodboldtur til Barcelona

 

OBS ! Nedenstående omkring hvor Messi varmer op er muligvis ikke korrekt længere. Feedback fra venner tyder på at Messi nu varmer op på den anden side af banen.

Hvis man vil tæt på Messi og studere ham lidt mere nøje og evt. have et billede med ham i baggrunden så varmer han oftest op samme sted:

 

Guide til fodboldtur til Barcelona
Guide til fodboldtur til Barcelona

Flere tips til pladser på Camp Nou

Så sidder man på tribunen bag bænken så har man mulighed for at gå ned i den ende Barca varmer op og komme ganske tæt på spillerne.

Budget-udgaven når man skal vælge billetter, men ønsker at være tæt på det hele, er bag målet i samme ende Barca varmer op (nederste lige bag målet)

– her kan man også komme tæt på opvarmning, få stemningen fra de få “rigtige” Barca fans med flag og sang og komme tæt på spillet når bolden er i den ende.

Jeg har bemærket på det seneste (2016) at Barcas mere livlige og syngende fans er flyttet ned i den anden ende af stadion og de står således IKKE længere i samme ende som Barcelona varmer op.

Så hvis man vil stå hvor der bliver sunget sange og hvor stemningen er bedst så skal man ned for i den anden ende af stadion.

En læser (Ronni) er kommet med dette input fra Oktober 2018 hvis man gerne vil stå ved de højlydte fans:

….. generelt anbefale at man får billetter på Gol Nord række 2-9 nederst mulige sektion og så over mod “Tribuna” langsiden. Hardcore fansene er inddelt i forskellige grupperinger og jeg må sige at dem der står over mod langsiden Tribuna er mere højtrystet end dem over mod langsiden “Lateral”.

Eneste ulempe er når spillet foregår i den anden ende hvor det kan være svært at fange detaljerne.

Men jeg synes det er godt alternativt og meget bedre pris. Jeg sidder ofte her og ser kampene.

Det er først de seneste år at disse billetter har været til salg og jeg synes det er godt alternativ.

Få opvarmningen med

Opvarmning starter 30 minutter før kampen starter.

Ikke nogen grund til at gå ind på stadion 2 timer før – der er tomt og det bliver lidt kedelig selvom det er Camp Nou.

Det kan iøvrigt sagtens lade sig gøre at bytte plads med andre på stadion så man kan godt satse lidt og købe billetter meget tæt på hinanden og så bytte pladser med andre.

De fleste vil gerne bytte til den “bedste” plads.

Vil lige nævne at der serveres alkohol fri øl på Camp Nou og at deres burger faktisk er ganske okay men også meget simpel.

Køb en sportsavis dagen efter kampen som souvenir (SPORT eller Mundodeportivo) og sæt forsiden op i ramme med billetten 🙂 og samtidig har man alle kampfacts og en masse gode billeder. Prisen er lige nu 1 Euro for en avis.

Hvordan finder jeg 2 pladser sammen på Camp Nou ?

Hvis man skal 2 personer afsted og der bare ikke rigtig er pladser at finde ved siden af hinanden så overvej disse alternativer.

Det første er der to billetter med 1 person imellem. Her er det det nemmeste i verden at bede om at bytte plads med vedkommende.

Hvordan finder jeg 2 pladser på Camp Nou ?

Det næste eksempel kan også være ganske fint hvor man sidder på “samme” plads på hver sin række. Enten er det fint nok. eller så kan man sikkert igen bytte nemt med dem der sidder omkring, med mindre de også sidder sammen.

Hvordan finder jeg 2 pladser på Camp Nou ?

Guide til fodboldtur til Barcelona

3. Hvordan kommer man til Camp Nou

Bedste måde at komme til Camp Nou er efter min mening med Metro og der er efter min mening 3 stationer man kan stå af ved:

Colblanc (Linie 5)

Maria Christina (Linie 3)

Les Corts (Linie 3)

Linie 3 vil passe de fleste og specielt hvis man har valgt at bo i centrum. Man skal ikke skifte metro undervejs på linie 3 og den stopper ved de “større” steder som Place Espanya, Placa Catalunya, Liceu (på Ramblaen) og Diagonal. Så man er godt dækket ind med denne metro.

Barcelona Metro Linie 3
Barcelona Metro Linie 3

 

Personligt står jeg af ved Les Corts da muligheden her for at finde en øl og noget mad undervejs til stadion er bedst.

De første mange år stod jeg af ved Collblanc der også giver mulighed for at finde nogle steder at spise.

Ved Maria Christina er det yderst sparsomt med mindre man er til Starbucks før en kamp.

HUSK at købe en metrobillet til turen tilbage til byen efter kampen når du ankommer til den metro station hvor du står af før kampen.

Så slipper du for at stå i kø med hundredevis af andre ved automaten når kampen er slut.

Det gør afslutning på kampen og turen hjem langt mere behagelig.

Køb 10-turs kort til Metro

Alternativ køb et 10-turs kort og del med andre – der skal nok være 10 metroture på en weekend i Barcelona.

Regn med at turen fra kampen slutter til centrum tager mindst en time. Der er som regel en del trafik efter kampen og mange fodgængere samt lidt ekstra ventetid i metroen.

Taxi og bus er dårlige alternativer da man ofte hænger i trafikken. Brug hellere metro og vær sikker på at nå frem uden kø.

Et godt alternativ er at leje en cykel og trampe til Camp Nou.

På den måde får man set sider af byen man ikke ville have set, mulighed for at stoppe undervejs ved spændende barer og få lidt tapas og ultimativt den hurtigste vej hjem fra stadion – slip for proppet metro og dårlig luft.

Vil iøvrigt lige knytte en kommentar til dem der ønsker at besøge Camp Nou når der ikke er kamp: Prisen er efterhånden 25 euro pr. person for en tur rundt.

Hvis det ikke har interesse at se an masse pokaler, modstandernes omklædningsrum og gå igennem spillertunnellen så bør man overveje om det er pengene værd ?

Camp Nou med publikum til en kamp er alt andet lige noget federe !

Køb en fed guidebog til turen til Barcelona

Når du skal give en tur til fodbold i Barcelona som gave så er det lækkert også at få en god guidebog med så man kan forberede sig.

Jeg synes også det er fedt at have sådan en bog med i flyveren og i tasken til turen rundt i byen.

At rejse til Barcelona for at se fodbold med børn

Jeg får mange henvendelser efterhånden hvor forældre ønsker at tage deres børn med til Barcelona for at se fodbold.

Derfor har jeg sat dette lille ekstra afsnit ind med lidt input baseret på noget af det feedback jeg har fået.

Hvis man rejser med børn så kan det faktisk godt være en god idé at finde et hotel tæt på Camp Nou.

Kampen kan godt slutte meget sent og det tager mindst 1 time efter kampen at komme til centrum.

Med et hotel i nærheden slipper man for at afslutningen på oplevelsen drukner i en lang tur med metro, taxi eller på gåben.

Når børn først har set fodbold og købt nogle Barca-souvenirs så gider de ofte ikke så meget andet i Barcelona.

Voksne elsker Barcelona for den gode mad, tapas, kaffe, drinks m.m. Men hust at mange børn slet ikke gider dette.

4. Overnatning og fly til Barcelona

Er overnatning vigtig for en fodboldrejse til Barcelona ?

Overnatning afhænger jo oftest om man rejser alene, 2 personer eller gruppe.

På grund af det gode metro net så plejer jeg at sige at det ikke er så vigtigt hvor man bor blot man bor i nærheden af en passende metro station.

Så det vil måske være passende at finde hotel i nærheden af Metro Linie 3 – hvilket giver rigtig mange muligheder.

Jeg bruger altid Trivago til at finde en passende overnatning i Barcelona da den tjekker alle booking sider.

[wp_ad_camp_1]

Hvis det skal være billigt

Til budgetturen kan hostelworld.com anbefales.

Når jeg rejser alene bor jeg altid på Hostel og min favorit er Kabul på Placa Reial  http://www.kabul.es

Vær opmærksom på at Kabul har meget unge og ofte festende gæster.

Hotellet har unik placering, er pænt og rent, har gode simple senge, har 4 mands værelser (ideelt for en gruppe på 4) hvor der ikke er så meget trafik om natten, sikkerhedboks med lås (indbygget i nøgle) hvor hele din kuffert bør kunne stå.

Man skal være opmærksom på at man skal medbringe eget håndklæde, at der er bad på “gangen” men altid lækkert med masser af varmt vand og at man ikke kan oplade sin telefon på rummet men at dette foregår i receptionen hvor de har speciel afdeling til dette.

Til dem der er på virkelig lav budget skal de også nævnes at man kan få gratis morgenmad og aftensmad på steder – meget simpelt – men nu er det nævnt. Har aldrig prøvet nogle af delene.

På Kabul kan du få opbevaret din leje-cykel om natten i et aflåst rum så lej en cykel i 24 timer for 10 Euro og se Barcelona på en ny og bedre måde – så tag turen til Camp Nou på en lejet cykel hvis du er frisk på eventyr.

Den ultimative søgning af flybilletter synes jeg man får hos Momondo

Flybillet.dk er gode til at annoncere hvis der kører kampagner hos de forskellige flyselskaber.

HUSK AT SE VORES LISTE MED JULEGAVEØNSKER

5. Mad og drikke

At rejse til Barcelona for at se fodbold er andet end bare fodbold. Barcelona er byder på masser af kulinariske oplevelser og små gemte skatte.

Der findes et utal af gode spisesteder og der er noget for enhver smag og i enhver kvalitet og prisleje.

Først og fremmest er der ingen fodboldtur til Barcelona uden en masse tapas – så for “tapas-nybegyndere” og tapas-elskere så skal man næsten forbi her: http://www.txapelarestaurant.com/ – sid i baren, få en øl, prøv den lille burger og nyd maden og hav tålmodighed med betjeningen 🙂

Hvis man er øl-entusiast og gerne vil have chancen for at prøve noget alternativt spansk øl så er chancen på dette et sted der hedder BierCab: http://biercab.com/en

Hvis man er til et godt glas rødvin og gerne vil afprøve de mere “lokale” rødvine så er der fra tirsdag til fredag åbent på Monvinic.

Monvinic er lækre omgivelser med stort udvalg af vine man kan prøve.

Det er virkeligt et lækkert sted at starte en fredag aften før man skal ud at spise sent.

Ser ud til at de er begyndt at have åbent lørdag også ? men ifølge hjemmesiden er det lidt uklart om det er sandt – men det er god nyhed. http://www.monvinic.com/en

Brug tripadvisor

En anden god ide er at download Tripadvisor “City guide” gratis til mobiltelefon og hente Barcelona informationer ned lokalt på din telefon, så har man altid kort og anmeldelser lige ved hånden uden behov for wifi eller dyr roaming på 3G.

Prøv at lade den guide dig til nærmeste bedste spisested hvis i er i tvivl om hvor i skal spise eller ikke kan tage en beslutning.

Vær opmærksom på at Barcelona også byder på en del Michelin restauranter og at prisen ofte er under det halve af hvad sådan en oplevelse koster i Danmark.

Restauranter som kunne have en stjerne og som jeg godt kan anbefale er Con Gracia og Restaurant Montiel. Her får man tasting menu og vinmenu for omkring 100 Euro med lokale gode spændende vine. Gode oplevelser der.

[wp_ad_camp_1]

Hvis du er i Barcelona når Barca spiller udekamp

Hvis du er i Barcelona og gerne vil se en udekamp på en bar sammen med de lokale, så er her et par bud på steder du kan gå hen:

BAR BRUSI – Llibreteria, 23 Barcelona (Gothic Quarter)

LA TAVERNA DE BARCELONA – Ronda Universitat, 37 Barcelona

CERVESERIA CATALLUNA – Encarnació, 21, Barcelona (Gracia)

Desuden er der masser af irske pubber omkring ramblaen og placa Reial hvor man kan se alt fodbold.

6. Barcelona by night

Hvis man gerne vil gå ud om natten og feste lidt, så kan Barcelona faktisk godt være lidt svær at navigere rundt i – dermed ment at nattelivet er spredt ud over hele byen så tro ikke at man bare kan gå rundt og finde en masse spændende steder.

Mit råd er at lave noget research på nettet og find et sted eller to at gå efter og så hold jer til planen.

Barcelona er efter min mening ikke optimal for en spontan tur ud i nattelivet.

Omkring Placa Reial (hvor Kabul ligger) er der en del irske pubber og i de små gader syd-øst for pladsen er der mange små interessante barer og sågar nogle ret gode diskoteker.

Barcelona har alle former for steder og man kan sågar gå på kæmpe disco om søndagen og der er stadig proppet med mennesker.

Hvis du vil finde mig til en drink efter maden så er jeg på Rubi Bar: Lækre Mojitos til 3,50 Euro og lækket udvalg af gin.

En lille gemt perle synes jeg. Jeg udfordrer dig i at finde den.

Rubi Bar Barcelona
Rubi Bar Barcelona

Andreas Thomsen

280 kommentarer

 • Vi kører i bil til el clasico. Har du forslag til parkering. (Måske har du svaret før, men jeg finder ingen søge funktion).
  På forhånd tak

  • Hej Alex,

   Kører i fra Danmark til Barcelona ? eller er det bare fra en nærliggende by ?

   Men ja korrekt, jeg har svaret på et lignende spørgsmål her i kommentarerne før og her er det:

   Jeg har kun én enkelt gang prøvet at tage til kamp i bil og der parkerede vi forholdsvis langt fra stadion i området nord for Camp Nou, i et område med privat beboelse.

   Hvis jeg absolut skulle tage bilen igen, så ville jeg finde et parkeringshus et sted i byen nær en metro station og så tage metro til kampen.

   Parkeringshus kan findes her – tror ikke man behøver booke en hel dag hjemmefra – mon ikke man kan parkere et par timer mens kampen er igang.

   https://parclick.com/parking-barcelona?q=Barcelona&lt=41.3850639&ln=2.1734035&z=15&df=2018-01-19+10:00&dt=2018-01-19+12:00&ft=1

   God tur og god kamp !

 • Hej Morefews.
  Så er vi hjemvent fra Barcelona og 2 kampe rigere – Sevilla og Inter milan kampene. Vi fik til begge kampe plads på Gol Nor og nederste tribune lige bag ved Hardcore fansene.
  Som et lille suppliment til den fremragende blog vil jeg generelt anbefale at man får billetter på Gol Nod række 2-9 nederst mulige sektion og så over mod “Tribuna” langsiden. Hardcore fansene er inddelt i forskellige grupperinger og jeg må sige at dem der står over mod langsiden Tribuna er mere højtrystet end dem over mod langsiden “Lateral”.
  Dette er som sagt kun bedømt udfra 2 kampe og det kan bero på tilfældigheder. Men du kan overveje at skrive denne præcisering op i dit afsnit ang. pladshenvisninger
  mvh Ronni

  • Hej Ronni,

   Tak for feedback, fedt ! Jeg opdaterer med dine informationer senere i aften således at andre kan få glæde af dette.

 • Hej,

  Først og fremmest fed blog du har oprettet.

  Jeg er ved at bestille 2 billetter til Barca’s kamp mod Valencia til februar. Men af en eller anden grund er det ikke muligt at få 2 sæder ved siden af hinanden. Er det almindeligt eller er der en særlig grund til dette. Har tjekket samtlige tribuner. Eller skal jeg blot vente til at flere billetter bliver frigivet, som du skriver. Hvad anbefaler du?

  Mvh Morten

  • Hej Morten,

   Tak.

   Ja, du skal bare vente til billetter frigives i ugen/dagene op til kampen. Der vil være RIGELIGT med billetter at købe. Der kommer ikke mere end 80.000 til sådan en kamp dvs. der bliver 19.500 billetter frie.

   I kan købe ved stadion før kampen hvis i vil trække den så længe.

   • Hej igen,

    Kan man forvente, at de billetter som frigives fordeles på tribunerne, både tættest og længst fra banen. Vil gerne have på langsiden eller et af hjørnerne tættest på banen. Tror du det er muligt?

    Mvh Morten

    • Ja, der vil være billetter overalt. Intet problem på langsiden, billetterne er så dyre efterhånden at de ikke bare sådan bliver solgt.

     Du vil kunne få billetter overalt, lige hvor det passer dig. Vær opmærksom på at billetter frigives løbende, tjek derfor jævnligt indtil de ønskede billeder er der.

     Læs kommentarerne her på siden igennem, der har aldrig været nogen der ikke har fået billetter som ønsket.

     Alle tror der bliver udsolgt til alle kampe, husk at der kun er ca. 73.000 tilskuere i snit 🙂

 • Hej Morefews

  Først og fremmest tak for en fed blog.

  Jeg skal med min far og min søn ned og se CL 13. marts mod Lyon. Tror du det bliver svært at finde sammenhængende billetter på langsiden categori 1 eller 2 op til kampen? Har lidt svært ved at lure om det bliver en publikumsmagnet. Kommer selvfølgelig også lidt an på hvordan det går i første kamp. 🤔
  Har du erfaringer med 1/8 dels finaler i CL?

  • Hej Kasper,

   Umiddelbart tænker jeg at i sagtens vil kunne finde 3 billetter, enten sammen eller fordelt 2+1 forskudt på to rækker bag ved hinaden, til kampen.

   Billetter på langsiden er efterhånden så dyre at de ikke bare lige bliver revet væk, og på en onsdag i marts er der heller ikke overrendt med turister til at købe billetterne.

   Yderligere er Lyon nok heller ikke den mest attraktive modstander, så alt i alt ville jeg vente med at købe billet til helt op til kampen, måske endda bare ved stadion før kampen.

 • Hej morefews

  Tak for en god blog og guideline.
  Vi sk afsted mod vires første kamp her i weekenden 1-4 feb.
  Vi har løbende holdt øje med billetterne via fcbarcelona.com og kan godt se at det kan være svært af få 4 billetter nær hinanden. Men ud fra din blog har vi lidt is i maven.

  Nu ser vi så i fredags at man på hjemmesiden har lukket ned for netop billetterne til kampen mellem Barca og Valencia ? Er det normalt.
  De skriver at de snart åbner for billetter igen men det er ikke sket endnu her 3 dage efter.

  Mia

  • Hej Mia, Ja, det er helt normalt at der er lukket helt. Bare rolig der åbnes igen for billetter i ugen op til kampen.

   Jeg tænker at der kommer omkring 80.000 til sådan en kamp, så der bliver cirka 19.500 frie pladser.

   I vil sågar kunne købe billetter ved stadion 2 minutter før kampen.

   Læs evt. mange af kommentarerne igennem på bloggen, da det er de samme spørgsmål der går igen 🙂

   God tur og god kamp.

   • Hej Morefews
    Jeg skal købe billetter til Barca kampen d 12 maj mod Getafe,(18 års gave til min søn)
    Jeg har læst din side, og er blevet obs på at det er en god ide IKKE at vente med billetter til sidste øjeblik, da det er den sidste kamp. Hvad anbefaler du? Og har du også et godt tip til siddepladser?
    Tak for en rigtig god side
    Mange hilsner
    Kristine

 • Hej Morefews
  Ved ikke om mit spørgsmål gik igennem. 😉
  Jeg skal købe billetter til Barca kampen d. 12 maj, mod Getafe( 18 års til min søn)
  Jeg har læst hvad du skriver om den sidste kamp i sæsonen, og er i tvivl om jeg skal købe nu, eller vente, og hvad er fordelen ved at vente? hvis der er nogen.
  Kan du give tips om siddepladser? Vi er 4 der gerne vil sidde sammen
  Tak for en super god side med rigtig god info
  Mange hilsner
  Kristine

  • Hej Kristine,

   Jeg kan se at F.C. Barcelona netop har udskiftet deres billetsystem og at man nu kan købe billetter, og endda med garanti for at sidde sammen to og to.

   Så tænker at du godt kan købe billetterne allerede nu. Det ser ud til at man ikke længere selv kan vælge sine pladser online, men at billetterne bliver tildelt af F.C. Barcelona.

   Jeg har naturligvis ikke prøvet det ny system, så kan ikke rigtig sige hvor effektivt det er mht. at garantere at man kan sidde sammen.

   • Tusind tak for svar, billetterne er bestilt, og vil kommer til at sidde sammen, så alt godt. Vi er placeret lower corner, og får besked om pladserne senere.
    Så nu er det virkeligt, når billetterne er i hus 🙂

 • Hej Morefews,

  Vi skal på studietur med gymnasiet imens Barcelona skal spille CL mod Lyon den 13 marts. Vi er derfor et par drenge, som selvfølgelig gerne vil have den oplevelse med. Har du nogle erfaringer med at købe billetter til Barcelonas CL kampe? Kan nemlig se, at de ikke er blevet sat til salg på Barcelonas hjemmeside endnu.

  Hilsen Viktor

  • Hej Viktor,

   Billetsalget åbnes først i dagene op til kampen, men der bliver ikke i nærheden af udsolgt, så i kan sagtens komme ind til kampen.

   Køb billetterne i den officielle Barca butik på det nord-vestlige hjørne af Place Catalunya eller ved Stadion før kampen (eller på nettet på barcas side)

   God tur og god kamp.

 • Hej Morefews,

  Jeg skal ned og se Barcelona – Lyon, og kan se at du har skrevet tidligere, at billetterne kan købes i den officielle Barca butik på det nord-vestlige hjørne af Placa Catalunya. Kan du den præcise adresse?

  Mvh Morten Kudahl

 • Hej

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se Barcelona-Lyon på onsdag, ville det være umuligt at kunne købe billetter til kampen på Ramblaen, i deres shop..?
  På den officielle Barcelona hjemmeside kan man nemlig ikke købe billet til kampen..

  Mvh.
  Thomas

 • Hej
  Vi er to som skal afsted på lørdag den 6/4 for at se Barca mod Atletico.
  Situationen med billetter ser ud som du har beskrevet tidligere altså, at der ikke er nogen til salg på hjemmesiden pt. Hvad er din vurdering med denne kamp – bliver der frigivet billetter en af de kommende dage?
  Hvis det ikke lykkes, er det så en mulighed at købe billetter sort uden for stadion – eller er det usikkert?

  Mvh Ulrik

  • Hej Ulrik,

   Der bliver med garanti åbnet for billetsalg op til kampen, hvis i ikke når at købe før afrejse, så kan I købe billetter i Barcas butikker (officielle) inde i centrum af Barcelona eller ude ved stadion ved billetkontoret.

   Jeg er 100% overbevist om at i kan få billetter til kampen på helt normal vis. Hvor i kommer til sidde er kun det der er ukendt.

   Mon ikke billetsalget åbner idag eller imorgen.

   Der er en butik her:

   Der ligger også en shop her:

   Ronda de la Universitat, 37, 08007 Barcelona, Spanien

   https://goo.gl/maps/7Nk4CZRYzzR2

 • Hej
  Jeg vil gerne til el classico med min dreng i oktober. Har du en ide til hvordan jeg bedst (og billigst ) får fat på billetter. Snakker jeg med rejseselskaber der planlægger rejser er prisen min. 5000 og gerne 6000 hvis man skal væk fra de allerøverste pladser.
  Skal jeg vente til de bliver frigivet på Fcb hjemmeside.
  Mvh
  Jesper

  • Hej Jesper,

   Det er den sværeste mission du skal på, El Clasico, med barn.

   Billetter til Barcelona – Real Madrid bliver altid solgt til medlemmer først, og billetter bliver udsolgt her. Op til kampen, de sidste par år samme dag, frigives der lidt billetter her og der, fra medlemmer som frigiver deres billetter, fordi de ikke kan nå frem til kampen eller ikke når at sælge på den sorte børs.

   Men hvis man er to personer afsted, og især med et barn, så bliver det næsten en umulig opgave at købe en billet til den kamp af officielle veje.
   Tror simpelthen ikke at du vil kunne finde to pladser ved siden af hinanden i sidste øjeblik. Det vil i hvert fald kræve at i satser, tager afsted og håber på det bedste. Men det kan ende med en skuffelse, og det skal I være forberedt på.

   En pakkerejse er nok desværre det bedste alternativ til sådan en kamp, og forvent ikke de bedste billetter på stadion her.

   Sidste mulighed er sortbørs udenfor stadion, men her kan jeg næsten ikke forestille mig priser under 400 euro pr. billet, også mindre gode pladser højt oppe.

   De officielle priser har de seneste sæsoner været 170 Euro for de billigste helt oppe bag målet og 400 euro for langsiden. OG sortbørsen plejer at gange med 3-4 stykker.

   • Hej
    Tusind tak for svar.
    Har du nogen erfaringer med xxxxxxx og andre andenhånds salgsteder? Har set billetter til 4500-5000 til pladser der er bedre end det rejseselskaberne tilbyder.
    Jesper

    • Hej Jesper,

     Har ingen erfaringer med nogle af de mange sider der udbyder billetter. Dog vil jeg nævne, blot til din information, at disse firmaer heller ikke har en fysisk billet de kan sende til dig. Du vil opleve at få leveret billetten i sidste øjeblik på dit hotel og ofte er det et sæsonkort som man låner til kampen. Det er sådan det foregår med den slags sider, selv de “anerkendte” danske fodboldrejse-sider. Men tænker at det lykkedes for de fleste, at komme ind når der er betalt, men jeg vil dog stadig være lidt usikker på om den billet de tilbyder er så “god” som de gøre den til. Har da en enkelt gang mødt et dansk par til en Barca – Real kamp, som spurgte mig om jeg ville mene at den plads de havde fået var kategori 2, og mit svar var at det mente jeg bestemt ikke 🙂

 • Hej Morefews
  Har læst mange af dine gode svar, så nu vil jeg også prøve:
  Skal til Barcelona i september og vil gerne se kampen den 15/9 mod Valencia.
  Kan på hjemmesiden se, at billetterne netop er frigivet, og de absolut billigste priser står til 79 €, selvom der i “åbningsbilledet/oversigtsbilledet” står: “priser fra: 59€”.
  Mener du, vi vil kunne få billetter billigere jo tættere vi kommer på kampdagen? end de 79€, der står anført nu? – og at vi til den tid også vil kunne købe billetterne via hjemmesiden?
  På forhånd tak

  • Hej Tommy,

   Jeg har prøvet at holde lidt øje med det nye billetsystem og for mig ser det IKKE ud til at billetter bliver billigere op til kampene.

   Valencia til September vil ikke trække mere end max. 80.000 tilskuere, så der vil være rigeligt med billeter op til kampen eller ved stadion før kampen, så ingen panik her 🙂

   Priserne på billeter til Barcas kampe er de seneste år steget til et niveau, hvor man skal være meget glad for fodbold, hvis hele familien skal ind og se en kamp. Det er blevet ekstremt dyrt synes jeg.

   God tur !

   Husk at deltage i vores konkurrencer på vores facebook: https://www.facebook.com/morefewsblog/

   • Hej Morefews,
    Din blog er som hørt fra guderne og jeg håber du inderligt kan hjælpe mig.
    Jeg vil gerne give min kæreste en fed oplevelse i gave, ved at komme ind og se FC Barcelona spille.
    Jeg har kigget på kampen FC Barcelona mod Espanyol d. 10 maj 2020, som er datoen indtil videre.
    Er det muligt at få billetterne til ham og jeg?
    Jeg har kigget på en pakkerejse med fly, hotel og kamp men det ender op i 14.000 kr. og det synes jeg er mange penge.
    Jeg håber du kan hjælpe:)

    • Hej Carina, Du kan sagtens arrangere en tur selv meget billigere. Til kampe imod Espanyol kommer der efterhånden max. 80.000 tilskuere og da der er 98.500 pladser, så vil du kunne købe billetter uden problemer helt op til kampstart.

     MEN…da det er én af de sidste kampe i sæsonen du har valgt, så kan der være omstændigheder du skal være opmærksom på. Læs om dette i indlægget på bloggen.

     • Tak for hurtigt svar.
      Jeg har godt læst det og vil du så mene at jeg skal finde en kamp april for at være på den sikre side med at få billetter?
      Så har jeg kigget på d. 26/4 FC Barcelona mod Atletico Madrid.
      Er det mere realistisk?

     • Sandsynligheden for at Barcelona (eller andet hold) kan blive mestre i slutningen af April er minimal. Du skal dog vide at billetsalget til Altletico Madrid kan de sidste år er startet få dage før kampen, men det har været nemt at få billetter. Og så skal du forvente at billetpriserne er i den helt høje ende til den kamp. Men jeg ville vælge den kamp frem for Espanyol kampen, hvis jeg var dig. Men du må ikke gå i panik, fordi der ikke lige kommer billetter til salg mange dage før kampen. P.S. der plejer at blive åbnet for salg af en lille portion billetter omkring September, og her kan man være heldig at finde også.

     • Hej Morefews,

      Jeg har nu købt billetter til kampen FC Barcelona mod Espanyol.
      Indtil videre er planen at den holdes søndag d. 10 maj, men der er jo selvfølgelig altid en chance for at den rykkes.
      Men burde den ikke maks blive rykket til lørdag d. 9 maj eller mandag d. 11 maj?
      Eller kan jeg risikere at den rykkes til en helt anden weekend.
      Det er mere hvornår jeg kan bestille fly billetter?
      Kan jeg købe nu eller skal jeg vente?
      Jeg havde tænkt mig at købe fra fredag d. 8 til tirsdag d. 12 maj.

     • Hej Carina,

      Kampen flyttes aldrig til en anden weekend, og det er yderst sjældent dette lokale-opgør spilles fredag aften eller mandag aften, men hvis du køber fly nu og tager fredag og mandag med, så er du helgarderet. Jeg ser ingen grund til ikke at købe billeter til fly nu hvis du synes at priserne er fornuftige ? du er i god tid, så burde være ok priser nu ? Ellers kan du være heldig at ramme en kampagne senere. God tur….om lang tid.

 • Hej 🙂

  Min kæreste og jeg skal til Barcelona fra d. 22. til den 27. august, og vi planlægger at skulle ind og se kampen mod Betis d. 25. august. Vi har dog vores lille pige med på 10 måneder, og som vi forstår det på hjemmesiden, skal der betales fuld pris på en billet til hende. Ved du, om det kan passe, at børn der ikke selv kan sidde på et sæde, stadig skal betale fuld pris på en billet?

  Mvh Johanne

 • Hej igen
  Tror du stadig på, at billetterne falder, jo tættere man kommer på kampdagen?
  Til Valencia-kampen er billetterne lige steget betragteligt, synes jeg, når man går ind på Barcelonas officielle hjemmeside med billetsalg…er der pæne stigninger…
  og da det drejer sig om netop denne dato – tjah…

  • Hej Tommy, tror ikke jeg har nævnt at billetpriserne falder op til kampen, hvis jeg har, så er det en tastefejl. Jeg har kun observeret det samme som dig, netop at det ser ud til at stige lidt op til kampen. Men har ikke analyseret det nærmere. Billetter til Barcas kampe er piss dyre uanset hvad, så man må regne med at punge ud 🙂 Der kommer dog mange billetter til salg igen op til kampen mod Valencia og så kan det være de finder et andet niveau igen, for der bliver jo LANGT fra udsolgt til sådan en kamp. tænker 80.000 måske

 • Hej igen
  sorry jeg forstyrrer dig igen, men nu har vi fået vore billetter, men jeg er lidt i tvivl om, de er ved siden af hinanden – tror du, du kan se det:

  Access 18 for begge
  Gate henholdsvis 38 og 44
  BOCA henholdsvis 422 og 423
  Row for begge: 0016
  Seat henholdsvis 0022 og 0023

  Access 18, Gate 38, BocA 422, Row 0016, seat 0022
  Access 18, Gate 44, BocA 423, Row 0016, seat 0023

  Mon du kan se noget i dette? mvh Tommy

  • Var det til kampen igår ? Jeg tænker at billetterne sagtens kan være ved siden af hinanden selvom den siger at man skal ind af forskellige indgange.