fbpx

Garmin vívofit 2 Fitness Tracker

Garmin vívofit 2 Fitness Tracker

Jeg er helt sikker på at fitnessarmbånd generelt (aktivitetstracker) bliver én af årets julegaver 2015.

Jeg synes Garmin har formået at lave et fitness armbånd der forholdsvis pænt og som derfor også kan bruges som almindeligt ur. Garmin Vivofit 2 Fitness Tracker giver samtidig en masse muligheder for at ændre farve og udseende. Man kan selvfølgelig også gå en tak op i model og vælge en Garmin Vivoactive (eller tilsvarende). Der kommer et indlæg senere omkring disse nye type ure som er kombination af Fitness Tracker og Smart Watch. Det er et spændende område.

Garmin vivofit 2 er god til dem der ønsker at tabe sig i vægt da den fortæller dig hvornår du skal “lette røven” og bevæge dig plus at den sætter mål for dig med hensyn til antal skridt baseret på de antal skridt du er nået de foregående dage.

Efter at have læst forskellige test af fitness armbånd så er Garmin vívofit 2 Fitness Tracker helt sikkert på min ønskeseddel for julen 2015.

Indtil nu kan Garmin vívofit 2 Fitness Tracker fås til den bedste pris hos Wupti.

Garmin vívofit 2 Fitness Tracker

Garmin vívofit 2 Fitness Tracker

Jeg er lidt i tvivl om hvornår fitness armbånd kommer på tilbud ? Men forestiller mig at december og januar er der hvor de er dyrest ?

Forhandlerens beskrivelse af Garmin vívofit 2 Fitness Tracker:

Aktivitetstracker med aktivitetsindikator og alarmer

Mere end 1 års batterilevetid
Minder dig om, hvornår det er “tid til at bevæge sig” med aktivitetsindikator og lydalarmer
Lærer dit aktivitetsniveau at kende og giver dig et personligt tilpasset dagligt mål
Viser skridt, kalorier, distance og klokkeslæt på et baggrundsbelyst display og registrerer søvn
Gem, planlæg og del dine fremskridt på Garmin Connect™
Hvert et skridt tæller med vívofit 2. Den eneste aktivitetstracker med 1 års batterilevetid og baggrundsbelyst display. vívofit 2 minder dig om, hvornår det er “tid til at bevæge sig” og holder dig aktiv hele dagen ved hjælp af aktivitetsindikator og lydalarmer.

Viser klokkeslæt og “tid til at bevæge sig”

Forskning viser, at længere perioder med inaktivitet som f.eks. at sidde ved et skrivebord, reducerer kroppens produktion af fedtforbrændende enzymer. Du kan imødegå dette ved med jævne mellemrum at gå korte ture hele dagen igennem. Og hvis du glemmer tiden og ikke får bevæget dig, registrerer vívofit 2 det. En rød aktivitetsindikator vises på displayet, og en diskret alarm lyder efter en times inaktivitet. Aktivitetsindikatoren øges hvert 15. minut, indtil du nulstiller den ved at gå i et par minutter. Vil du ikke forstyrres af en biplyd hver time? Konfigurer din kompatible mobilenhed til at vibrere som tegn til, at du skal bevæge dig.

24/7

Garmin vívofit 2 Fitness Tracker følger dine fremskridt hele døgnet alle ugens dage og viser skridt, kalorier, distance og klokkeslæt på det letaflæselige baggrundsbelyste display. Indstil søvntilstand, når du går i seng, så registrerer vívofit 2 din hvile. På Garmin Connect kan du se det samlede antal timers søvn samt perioder med bevægelse og fredfyldt søvn. vívofit 2 er vandtæt¹, så du kan gå i brusebad eller blive gennemblødt af regn uden problemer. Og takket være batterilevetiden på 1 år kan du bære den på håndleddet døgnet rundt. Remmen er blød og fleksibel og har et spænde med kvart drejning, som fastgør den til håndleddet. Ekstra remme i forskellige farver giver dig mulighed for at tilpasse vívofit 2 wellness-armbånd til din personlige stil.

Personligt tilpasset dagligt mål

Garmin vívofit 2 Fitness Tracker lærer dit aktuelle aktivitetsniveau at kende og angiver derefter et opnåeligt dagligt mål. Når du når dine milepæle, vil vívofit 2 justere dine mål for den næste dag og gradvist hjælpe dig til en endnu sundere livsstil. På Garmin Connect, vores gratis online-træningsfællesskab, kan du opnå virtuelle medaljer og få vist dine fremskridt.

Hold dig i gang

Når du er parat til at tage de næste skridt mod en endnu sundere livsstil, har vívofit 2 flere funktioner, som kan holde dig motiveret. Brug stopursfunktionen til at registrere aktiviteter med tidtagning, f.eks. en gå- eller løbetur, som kan gemmes og sendes til Garmin Connect. Du kan også parre din vívofit 2 wellness armbånd med en pulsmåler² under træningsaktiviteter OBS! kræver pulsmåler, købes seperat., f.eks. en løbetur eller en session i træningscenteret, for at registrere dine puls- og zonedata (Pulsbælte medfølger ikke!) og få mere nøjagtige oplysninger om forbrændte kalorier. For at registrere dit kalorieforbrug mere detaljeret kan du oprette en konto på MyFitnessPal og linke den til din Garmin Connect-konto. Dette giver dig mulighed for at sammenligne dit kalorieindtag med dit samlede antal forbrændte kalorier, som vívofit 2 registrerer dagen igennem.

Få forbindelse

Dagen igennem synkroniseres vívofit 2 automatisk med Garmin Connect, hvor du kan få et komplet overblik over dine fremskridt, tilmelde dig online-udfordringer og opnå virtuelle medaljer, som giver ekstra motivation. Det er nemt at komme i gang. Når du har konfigureret vívofit 2 kan du få adgang til vores gratis online-træningsfællesskab fra din computer eller på din kompatible mobile enhed³ med app’en Garmin Connect™ Mobile.

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *