Endnu en sejr – endnu en skade

Endnu en sejr – endnu en skade

Det hold hårdt igår aftes da Barca var oppe imod et ivrigt, kompetent og løbestærkt hold fra Leverkusen i anden runde af Champion League.

Jeg synes ikke rigtigt at det fungerer for tiden og det er for nemt for modstanderen at forberede sig og læse Barcas spil. Det er blevet for simpelt at dæmme op for Barca. Messis fravær kunne naturligvis mærkes og Barca havde svært ved at bringe bolden hen over midtbanen.

Forsvaret så dårligere ud en nogensinde, Ter Stegen så mere opgivende ud end nogensinde, Pique er en skygge af sig selv for tiden….det er ikke kønt. Som nævnt en del gange efterhånden så er det kun tilgang af spillere til Januar der kan vende dette.

Der mangler noget på midtbanen og håber virkelig at Turan giver den en skalle og både viser kreativitet og løbevilje (og ingen hjerneblødninger) når han igen kan spille til Januar 2016.

Suarez blev endu engang redningen for holdet, og trods endnu en anonym kamp, mange offsides, så lykkedes det ham at hamre bolden i kassen til 2-1 kort før tiden udløb.

Iniesta blev skadet og er nu ude i 4 uger. Nu er der for alvor pres på den tynde midtbane.

 

Endnu en sejr - endnu en skade

Endnu en sejr - endnu en skade

 

 

 

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *