Dårligt forsvar og gode angribere

Dårligt forsvar og gode angribere

Så var spansk fodbold tilbage på TV og det var en fornøjelse at se fodbold med godt billede igen. Det var så knap så stor fornøjelse at se kampen hvor Rayo Vallecano faktisk spillede bedre end Barcelona på alle fronter…bortset fra nummer 11 på banen.

For det var ene og alene Neymar der gjorde at Barca kom ud af kampen med en sejr….og endda en stor sejr. Cifrene på tavlen var helt ufortjente men det var regulære mål. Neymar kunne endda have scoret yderligere mål på det 3. straffespark som dommeren ikke valgte at dømme (den kylling) og som jo var klokkeklart !

Bravo stod en fornugtig kamp og jeg synes der er meget mere ro på når han er på banen – i mine øjne er Ter Stegen fast på bænken.

Forsvaret bliver dårligere for hver kamp og det er vist bare at vente til januar, håbe at vi stadig er med, og så købe ind til forsvaret. Laporta fra Bilbao er i søgelyset. Al forstærkning er kærkommen. Dani Alves var helt flad igår. Pique er gået kold og laver underlige fejl. Det så ikke godt ud. Bølgebryderen Busquests spillede også skidt og alle de unge ny spillere spillede på B-hold niveau. Der var ingen der gjorde det godt af de unge. Sløset indsats uden vilje. Munir der slår op i banen hvilken man bare ikke kan tillade sig hvis man ønsker at spille for Barca….han bliver aldrig til noget i Barca…der bliver købt ind og så er han helt ude i skyggen !

Neymar afgjorde kampen med et par minutters skarpe aktioner. Mere er der ikke at sige. Én kamp ad gangen ! …frem mod Januar.

Dårligt forsvar og gode angribere

 

Dårligt forsvar og gode angribere

 

Dårligt forsvar og gode angribere

 

Barcelona Hjemmebanetrøje 2015/16

 

 

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *