Copenhagen Pride – Hvad skal man have på ?

Copenhagen Pride  – Hvad skal man have på ?

Faldt over denne t-shirt som jo egentlig er ganske sej og kom strakts til at tænke på Copenhagen Pride. Samtidig vil jeg med dette lille indlæg gerne hjælpe med at promovere et glimrende arrangement der er med til at sende et vigtigt budskab til omverden om en mere tolerant verden.

T-shirten kan købes her

Copenhagen Pride 2015 - Hvad skal man have på ?

Copenhagen Pride 2015 – Hvad skal man have på ?

Om Copenhagen pride:

Copenhagen Pride har hvert år i august på flere dages aktiviteter, hvor homoseksuelle, biseksuelle og transpersoner er i centrum. Der er både fest, farver og politik på programmet i form af kåringer, fester, musik, film og underholdning.

Copenhagen Pride-ugen er hvert år i august det samme som fest, underholdning, politik og parade i København.  Pride Square (Rådhuspladsen)  er omdrejningspunktet for de fleste begivenheder. Find informationer om ruten til Copenhagen Pride paraden på Copenhagen Prides hjemmeside.

Copenhagen Pride 2014 slog rekord med over 21.000 deltagere i paraden og estimeret 110.000 – 120.000 mennesker på gaden, og var dermed den største danske Pride nogensinde.

Pride Parade er den 15. august 2015

Højdepunktet er naturligvis den enorme Pride Parade lørdag den 15. august, der sidste år fik over 21.000 mennesker til at gå på gaden i regnbuens tegn.

Paraden slutter altid på Pride Square med efterfølgende live-show og afterparty.

Link til arrangement: http://www.copenhagenpride.dk/da

Be the first to comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *