Barcelona vinder UEFA Super Cup 2015

Barcelona vinder UEFA Super Cup 2015

Sæsonens første titel kom i hus med noget besvær.

Efter en forrygende kamp der endte 5-4 efter forlænget spilletid kan Barca nu kalde sig vinder af UEFA Super Cup 2015.

Messi og Pedro blev de mest afgørende spillere for Barca i en kamp hvor Barcas niveau svingede fra “verdensklasse” til “middelmådigt”. Der var for anden sæson i træk klare tegn på at Barcelonas forsvar vakler og er utroligt usikkert samt præget af mange personlige fejl,  samtidig med afgangen af Xavi, så ser Barcas transkfer straf nu ud til virkelig at gøre Barcas trup meget smal og sårbar overfor skader.

Spekulationerne omkring et eventuelt salg af Pedro tog igår fart da Pedro ikke var at finde i startopstillingen. Dog var Luis Enriques forklaring at Pedro havde være væk fra træningen i to dage pga. mindre skade og derfor startede på bænken. Hvis Barca sælger Pedro så ser truppen for alvor meget tynd ud og specielt helt fremme hvor Neymar, Messi og Suarez ikke må få skader eller karantæne frem til Januar 2016 (7-9-13) hvor nye spillere igen kan komme i aktion.

Man kan egentlig godt undre sig over at en spiller som Song ikke hentes hjem igen da han da trods alt kunne være backup på en offensiv midt hvis spillere som Iniesta skulle gå i stykker (det er jo sket før)

Nå….men sejren kom i hus og det kan man kun glæde sig over.

Næste stop er den spanske Super Cup som spilles fredag den 14. August og mandag den 17. August.

Barcelona vinder UEFA Super Cup 2015

Barcelona vinder UEFA Super Cup 2015

 

supercupvinder1

 

 

supercupvinder2

Be the first to comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *