Barca fik sæsonens første sejr

Barca fik sæsonens første sejr

Sæsonen startede med en svær udekamp imod Atletico Bilbao og eftersom at der ikke var aftaler på plads om TV-rettigheder så var der ikke mulighed for at se kampen på dansk TV. Lidt trist måde at starte sæsonen på for os fans.

Alba: “Vi spillede ikke så godt på grund af banen”

Men på trods af at holdene lige har mødt hinanden i to Super Cup kampe med Bilbao som suværen vinder så tydede meldingerne fra kampen på at Barca denne gang sad på kampen og at det måske blot var et spørgsmål om tid før Barca kom til en scoring. Messi valgte at brænde sit 14. straffespark for F.C. Barcelona men Enrique tør nok ikke lade andre sparke ? selvom det nok burde overvejes ?

Rakitic: “Vi havde det ikke så svært som i de to foregående kampe”

Barcelona gik fra banen som vindere men desværre også med både Alves og Busquets skadet. Barca trup virker tynd og skrøbelig til denne sæsonstart nu hvor både Pedro og Xavi ikke er med længere og nu hvor UEFAs transferstraf virkelig for alvor kan mærkes. Der bliver virkelig brug for at talenterne træder i karakter for at få det til at hænge sammen og samtidig at Neymar, Messi og Suarez får vind i sejlene oppe foran.

Suarez: “Vi vidste, at vi var nødt til at have tålmodighed til at skabe chancerne, banen var svær at spille på, dårligt klippet. Det vigtige var at vinde og få point”

Godt at se at Barca vandt første kamp i de nye trøjer….hvis man er lidt overtroisk når det kommer til sådan nogle ting 🙂

Barca vinder sæsonens første kamp

 

24081

Husk at læse vores indlæg omkring Barca nye kontroversielle hjemmebanetrøje

Be the first to comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *