Hvad skal man med en blog ?

Hvad skal man med en blog ?

Jeg har nu to gange forsøg mig med at lave en blog og hver gang sker der det at jeg går lidt i stå og bloggen mister momentum…mister integritet…bliver upersonlig…ligegyldig

Den oprindelige tanke var at skabe et rum som jeg først og fremmest kunne bruge som en slags dagbog og en huskeseddel til den mad jeg laver, de vine jeg drikker, de rejser jeg er på og diverse finurligheder i dagligdagen men også en blog der kunne inspirere andre mennesker og optimalt skabe en dialog med læserne eller diskussion omkring emnerne.

Den første blog jeg havde var meget vin-orienteret og bestod primært af korte anmeldelser af vin og denne tendens startede jeg også denne blog med. Men er det interessant for andre ? Jeg er efterhånden i tvivl. Tror mange der finder mine anmeldelser måske bruger mine bedømmelser af vinene som indikation om de skal købe en vin eller ej ? med alternativer som Vivino m.fl. så fint der bedre og hurtigere måder at “verificere” en vin på end at løbe igennem google eller denne blog.

Hvad skal man med en blog ?

Hvad skal man med en blog ?

Den anden blog, denne blog, havde til formål at udvide området fra vin til at dække lidt flere interesseområder såsom mad, sport og rejser og dette fordi at der måske var bedre sandsynlighed for at jeg kunne holde bloggen i live på den måde. Indtil nu føler jeg heller ikke rigtig at det lykkedes som jeg gerne vil.

Hånden på hjertet har jeg også et ønske om at driften af hjemmeside, de vil sige domæne og webhotel, også skulle finansieres igennem nogle reklamer her på bloggen og derfor har og vil jeg i enkelte indlæg lave link til diverse forhandlere og produkter relateret til indlægget. Ultimativt havde jeg ønsket at der var forhandlere derude et sted der gerne ville sende en flaske vin eller et andet produkt som de gerne ville have anmeldt på siden mod ydelsen om et direkte link til deres webshop og en ærlig anmeldelse 🙂 Imødeser stadig min første henvendelse 😉

Men nu er det tid til revurdere hvad der skal ske her på bloggen og her er målet for det næste år:

1. Minimum 1 indlæg om ugen omkring F.C. Barcelona

2. Alle besøg på restauranter får et indlæg med en bedømmelse (1-6 kokkehuer)

3. Alle køb af elektronik m.m. til hjemmet får en beskrivelse og bedømmelse

4. Alt mad der laves i eget hus der skaber begejstring får et indlæg

5. Alle vine der skaber begejstring får et indlæg. Alle andre vine bliver ikke nævnt med mindre jeg opfordres til det.

6. Minimum 1 indlæg om måneden omkring fodbold (ikke F.C. Barcelona)

 

Hvad bruger i jeres blog til ? Hvorfor har i en blog ?