Årstidens fisk og grønt

Årstidens fisk og grønt

Bare som en lille service i forbindelse med nytår så er hermed en oversigt over årstidernes fisk og grøntsager.

Forår

Fisk : Stenbiderrogn, torskerogn, skrubbe, rødspætte, søtunge, ål, aborre, havtaske og hornfisk.

Grøntsager : Agurk, babyspinat, basilikum, bladselleri, bredbladet persille, brøndkarse, bøgehat, champignon, citronmelisse, cocktailtomat, feldsalat, grønne asparges, gulerod, hovedsalat, hvidkål, jordskokker, kejserhat, knoldselleri, koriander, krølsalat, kørvel, løg, merian, oregano, pastinak, peberfrugt, pebermynte, peberrod, persille, persillerod, porre, purløg, rabarber, rosmarin, rucola, rødbede, rødløg, salvie, spinat, timian, tomat, østershat.

LÆS VORES INDLÆG OM DEN BEDSTE CHILI CON CARNE

Sommer

Fisk: Kammuslinger, krabber, fjordrejer, krebs, jomfruhummer, hummer, knurhane, fjæsing, multe, sandart.

Grøntsager: Agurk, babyspinat, basilikum, bladselleri, blomkål, blommetomat, blåbær, bredbladet persille, broccoli, brombær, brøndkarse, bøgehat, champignon, citronmelisse, dild, drueagurk, fennikel, forårsløg, grønne bønner, gulerod, hindbær, hvide asparges, hvide bønner, hvidkål, jordbær, kirsebær, koriander, krølsalat, kørvel, løg, majroe, merian, netmelon, oregano, peberfrugt, pebermynte, peberrod, persille, purløg, rabarber, ribs, romainesalat, rosmarin, rucola, rødløg, salvie, skorzonerrod, solbær, sommerhvidkål, spidskål, spinat, squash, stikkelsbær, sukkerærter, timian, tomat, ærter, østershat.

LÆS VORES INDLÆG OM VERDENS BEDSTE BOLLER

Efterår

Fisk: Stenbiderrogn, torskerogn, skrubbe, rødspætte, søtunge, ål, aborre, havtaske og hornfisk.

Grøntsager: Agurk, babyspinat, basilikum, bladselleri, blomkål, blomme, bredbladet persille, broccoli, brøndkarse, bøgehat, champignon, citronmelisse, dild, feldsalat, fennikel, forårsløg, glaskål, græskar, grønkål, gulerod, hindbær, hvidkål, jordskokker, kejserhat, knoldselleri, koriander, krølsalat, kørvel, løg, majs, oregano, pak choy, pastinak, peberfrugt, pebermynte, peberrod, persille, persillerod, porre, purløg, pære, rabarber, rosenkål, rosmarin, rucola, rødbede, rødkål, rødløg, salvie, savoykål, skalotteløg, skorzonerrod, skærmdild, spidskål, spinat, squash, timian, tomat, æble, østershat.

LÆS VORES INDLÆG OM VERDENS BEDSTE BRØD

Vinter

Fisk: Torsk, laks, ål, muslinger, østers, gedde

Grøntsager: Basilikum, bladselleri, bredbladet persille, brøndkarse, bøgehat, champignon, citronmelisse, glaskål, grønkål, gulerod, hovedsalat, hvidkål, jordskokker, kejserhat, knoldselleri, krølsalat, kørvel, løg, merian, oregano, pastinak, pebermynte, peberrod, persille, persillerod, porre, rosenkål, rosmarin, rødbede, rødkål, rødløg, salvie, savoykål, østershat.

Årstidens fisk og grønt

Årstidens fisk og grønt

 

 

GEFU SPIRELLI

Gefu Spirelli er en ideel makker hvis den efter (eller før) jul står på stenalderkost (Paleo) da den er super til at erstatte pasta med pastalignende grøntsager.

Årstidens fisk og grønt

Lav lækker grøntsagsspaghetti med Spirelli, der uden problemer “skræller” dine grøntsager i flotte strimler. Du kan hurtigt og effektivt lave grøntsagsstrimler i 2 forskellige tykkelser. Giv det et hurtigt opkog på 1-2 minutter eller brug det råt i salater eller som tilbehør.

Be the first to comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *